Zxuxmmin RABBIMIN EMANETISINIZ Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 1.918 9 116 - Yurtdışı 13 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zxuxmmin #1 Almanyada gazetelere cikan bi ablanin 4üzleri olmus. Cok yere gittigini ama tek burasi ona yardimci olabildigini söyledi. Sizinde bilginiz varmi?
Almanyada gazetelere cikan bi ablanin 4üzleri olmus. Cok yere gittigini ama tek burasi ona yardimci olabildigini söyledi. Sizinde bilginiz varmi?
nilos1981 Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2007 322 0 296 14 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zxuxmmin #2 Zümmin .!.: Almanyada gazetelere cikan bi ablanin 4üzleri olmus. Cok yere gittigini ama tek burasi ona yardimci olabildigini söyledi. Sizinde bilginiz varmi? Genişletmek için tıkla... biz Ferti-jin Tüp bebek merkezinde ilk mikroenjeksiyon denememizi yaptırdık. sonuç negatif Son düzenleme: 24 Nisan 2009
Zümmin .!.: Almanyada gazetelere cikan bi ablanin 4üzleri olmus. Cok yere gittigini ama tek burasi ona yardimci olabildigini söyledi. Sizinde bilginiz varmi? Genişletmek için tıkla... biz Ferti-jin Tüp bebek merkezinde ilk mikroenjeksiyon denememizi yaptırdık. sonuç negatif
inrysf Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2008 65 0 86 43 İstanbul 24 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zxuxmmin #3 Merhaba. Bende 21 nisan Ferti-Jin de transferimi yaptırdım.1 mayıs test olacak. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Merhaba. Bende 21 nisan Ferti-Jin de transferimi yaptırdım.1 mayıs test olacak. Şiddetle tavsiye ediyorum.