T tuba53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2010 195 0 96 İstanbul 31 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tuba53 #1 lutfen bı yardım cı olun olumsuz sonuc aldım ocakda fertıjın de denemeyı dusunuyorum deneyıp sonuc alan varmı
lutfen bı yardım cı olun olumsuz sonuc aldım ocakda fertıjın de denemeyı dusunuyorum deneyıp sonuc alan varmı
nisnur Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2010 188 0 116 İstanbul 1 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tuba53 #2 bende orda tedavi oldum ama düşük oldu galiba benim yüzümden dikkatli davranamadım ama şimdi yine orda tedavi olucam aralık ayında çok memnun kaldım
bende orda tedavi oldum ama düşük oldu galiba benim yüzümden dikkatli davranamadım ama şimdi yine orda tedavi olucam aralık ayında çok memnun kaldım
T tuba53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2010 195 0 96 İstanbul 1 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tuba53 #3 nisnur .!.: bende orda tedavi oldum ama düşük oldu galiba benim yüzümden dikkatli davranamadım ama şimdi yine orda tedavi olucam aralık ayında çok memnun kaldım Genişletmek için tıkla... ılk denemenmıydı bende ocak ayında orda denemeyı dusunuyorum
nisnur .!.: bende orda tedavi oldum ama düşük oldu galiba benim yüzümden dikkatli davranamadım ama şimdi yine orda tedavi olucam aralık ayında çok memnun kaldım Genişletmek için tıkla... ılk denemenmıydı bende ocak ayında orda denemeyı dusunuyorum
C CENGOM Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 97 7 36 İstanbul 29 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tuba53 #4 Ben de bu ay tğp bebek deneyeceğim. Dr başka hastaneden tüp bebeği fertijin de yaptıracak . Güvendiğim bir doktor inşallah her şey iyi olur
Ben de bu ay tğp bebek deneyeceğim. Dr başka hastaneden tüp bebeği fertijin de yaptıracak . Güvendiğim bir doktor inşallah her şey iyi olur