Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, hız ve morfoloji düşük çıktığı için üroloji uzmanı bize Progeny M yazmıştı, henüz 1 kutu bitmedi, umarım hayırlı haberlerinizi alırız.Merhaba yeni bir ürün gördüm fertimax man diye sperm sayısı hızı kalitesi düzenliyormuş kullanılar var mı acaba
Bizim morfoloji sorunumuz yok sadece sayı ve hız düşük , faydası olursa inşallah size haber verirmisinizMerhaba, hız ve morfoloji düşük çıktığı için üroloji uzmanı bize Progeny M yazmıştı, henüz 1 kutu bitmedi, umarım hayırlı haberlerinizi alırız.
Tabi testi tekrarladığımızda burdan sonuçları yazarım ben de, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bir de iki doktor da sigara dna hasarına neden oluyor dediği için sigarayı bıraktı eşim, bakalım sonuç ne olacak.Bizim morfoloji sorunumuz yok sadece sayı ve hız düşük , faydası olursa inşallah size haber verirmisiniz
Benim eşimde kullanıyor sigara ama çok fazla değil birde bizim 1 çocuğumuz var şükür 2. İçin uğraşıyoruz ilki hiç uğraştırmadan normal yolla oldu şimdi uğraşıyoruz bakalım hakkımızda hayırlısıTabi testi tekrarladığımızda burdan sonuçları yazarım ben de, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bir de iki doktor da sigara dna hasarına neden oluyor dediği için sigarayı bıraktı eşim, bakalım sonuç ne olacak.
Hayırlısı canım sayı ve hız değerleri nasıldı acaba , nasıl olmuş onu da yazabilirmisinMerhaba, yaklaşık 2 aydır 1 kutu vitamin/antioksidan desteği ile keçiboynuzu özü tüketimi, çok kısa bir süre de havuç suyu ile ve 1 aydır da sigarayı bırakma sonrasında bizde sayı ve hız artmış, morfoloji de %3 iken %4 olmuş, fakat farklı labarotuar olduğu için de farklı çıkmış olma ihtimali var sanırım, şimdi dna hasar testi sonucunu bekliyoruz. Belki burada bilgi almak isteyen olursa diye paylaşmak istedim.
Amin canım, ilkinde ileri hızlı (a+b) %28 idi, şimdi %35 olmuş. Sayı da ml. de 19 milyon, toplamda 45,6 milyondu; şimdi ml. de 36 milyon, toplamda da 126 milyon olmuş. Hız ile ilgili olarak ileri hızlı(a) ve ileri yavaş (b) yeni tahlilde ayrı ayrı verilmemiş, a+b toplam olarak yazılmış sadece. Vitamini de 40 gün kadar sabah 1 akşam 1 içmişti.Hayırlısı canım sayı ve hız değerleri nasıldı acaba , nasıl olmuş onu da yazabilirmisin
Yaa bayağı artma olmuş. Varikosel varmıydı sizdeAmin canım, ilkinde ileri hızlı (a+b) %28 idi, şimdi %35 olmuş. Sayı da ml. de 19 milyon, toplamda 45,6 milyondu; şimdi ml. de 36 milyon, toplamda da 126 milyon olmuş. Hız ile ilgili olarak ileri hızlı(a) ve ileri yavaş (b) yeni tahlilde ayrı ayrı verilmemiş, a+b toplam olarak yazılmış sadece. Vitamini de 40 gün kadar sabah 1 akşam 1 içmişti.
Valla üroloji muayene etti, hiç varikoselden bahsetmedi, ultrason vs. de istemedi, sanırım yoktu. Belki sigaranın etkisi ya da laboratuar hatası olabilir mi bilemiyorum. İlki özel bir hastanenin tüp bebek bölümünde yapılmıştı, kötü niyetli bir durum yoktur herhalde ama hata olabilir sanırım. İkincisi de özel bir laboratuarda oldu.Ya
Yaa bayağı artma olmuş. Varikosel varmıydı sizde
Anladım canım hayırlısı bakalım tez zamanda kavusuruz inşallah:)Valla üroloji muayene etti, hiç varikoselden bahsetmedi, ultrason vs. de istemedi, sanırım yoktu. Belki sigaranın etkisi ya da laboratuar hatası olabilir mi bilemiyorum. İlki özel bir hastanenin tüp bebek bölümünde yapılmıştı, kötü niyetli bir durum yoktur herhalde ama hata olabilir sanırım. İkincisi de özel bir laboratuarda oldu.
İnşallah canım, Allah sizin de dileğinizi en kısa zamanda versin inşallah.Anladım canım hayırlısı bakalım tez zamanda kavusuruz inşallah:)
Sanırım morfoloji hala sıkıntı ama bizde, bu da düşük sebebi olabiliyor diye biliyorum. Bakalım hasar sonucumuz ne çıkacak, ona daha önce bakılmamıştı. Galiba en önemlisi hasar, çünkü tüp bebek başarısızlık sebebi de olabiliyor dedi doktor, inşallah yüksek gelmez.Anladım canım hayırlısı bakalım tez zamanda kavusuruz inşallah:)