Fesat mıyım arkadaşlar yazın lütfenn

midyetava1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
4
0
36
31
Arkadaslar merhaba, iş ortamımdan biri var benden yasca buyuk abi diyoruzz ama asırı da fark yok neyse. Bana karsı ilgisi farklı gibi. Cok uzatmıcam atıyorum bilgisayarda bir sey öğretirken (yeniyim ben) elimi tutuyor yani mouse yi tutarken ben. güya o da göstercek diye elimin üstüne koyuyor elini. İnstagrmdan falan eklemişti, bugun dedi fotolarımı begenmemişsin dedi bakmış yani begendim mi diye?? sivilken böyleyim ben daha yakışıklıyım diyo veya sey diyo kimlerle takılacagını söyliyim sana öyle sana göre olmayan kişilerle arkadaslık etme falan diyor. Yine bugun ailene işten benden falan bahsettin mi diye sordu. paraya ihtiyacın varsa söyle çekinme dedi yok dedim abin olarak her zaman yardım ederim dedi ordaki abin olarak dedigi için acaba fesatlık mı yaptım

Iyy, emin ol sen desen ki ben seni abim olarak görüyorum senin duyguların farklı galiba vs o seni rezil eder nasıl böyle bir şey düşünürsün ben seni kardeşim gibi gördüm vs. Bu tiplerden var, nabız yokluyorlar.

Elinin üstüne elini koyduğu an ne tepki verdin ben bilemiyorum böyle konularda çok mu dar düşünüyorum acaba ama bana göre çok ters bi hareket iletişimi çook aza indirirdim iyi niyet göremezdim hiç.ortam çok bozuldu diyoruz ya hep .bi keresinde oğlum ana sınıfına gidiyor çekim vardı sınıfta iki kişi geldi birisi erkek diğeri kadın gençlerdi oğlum hasta olduğu için ben çekim zamanı getirdim geri götürecektim tabii kız çocukları bir giyinmiş hepsi prenses edasında zaten :) çekimi yapan adam kızlar bacak bacak üstüne atın diye bir kaç kişinin bacağını kendisi yaptı ben o anda dondum kaldım hoca bişey demiyor bende beyefendi kızlar kendileri de yapabilir diyemedim sorun çıkmasın diye ama zor tuttum kendimi kimin niyeti ne bilemiyoruz

Ne fesatlığı yahu?? Acilen uzaklaşın o adamdan. Anlamadınız mı niyetini? Buradan bile apaçık anlaşılıyor. Bu ne cesaret ki size para verme teklifinde bulunabiliyor? Yerinizde olsam bir tane indirirdim sanırım.

Adam sizi taciz ediyor siz hala ben fesat miyim diye soruyorsunuz. Çok mu iyi niyetlisiniz anlamadım ki.

Back
X