Fesat mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ekes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok çok çok haklısın canım.
Fesatlık değil.
Açık açık söylemen lazım görümcene.
Yine anlamazlarsa kredinin bir ucundan da siz tutun madm ortağız arabada de.
Hiiiiiç çekinme.

Benim görümcemin eşi de bizim arabaya dadanmıştı bir ara.
Üstelik ehliyeyi bile yok.
Vermeyince kaynanam surat yapardı.
Bir kaza yapsa kabak bizim başımıza patlayacak.
Allah tan uzakta oturuyorda şimdi rahatız.:6:

ne fesati sen haklisin.

esinle konus acik acik dile getir valla ben olsam heralde kasitli bozardim arabayi baktim olmuyo onlar binmesin ben binmesem de olur diye inadimdan..sinirim bu tiplere...

Eşimin ailesinin bize karşı ilgisizliğinden,umursamazlığından,vurdumduymazlığından,bana yaptıklarından hep bahsettim burda.Yazıştık,dertleştik...Kiminiz haklı buldu beni,kiminiz kuruntulu :)

Artık çok fazla umursamıyorum bende.Dert etmemeye çalışıyorum.Onlar beni yokmuşum gibi varsayıyorlarsa,bende onları öyle yapıyorum.Eşimle tartışmalarımız fark edilir derecede azaldı bunu yaptım yapalı.Kurcalamıyorum,neden hiç sormuyorlar diye umursamıyorum,zor günümüzde niye hiç yanımızda değiller diye üzülmüyorum.Evet bunu yapmam 4 yılımı aldı,benden de çok şey götürdü belki ama artık bende onları yok sayıyorum.Gidip gelirsek eğer saygıda kusur etmiyorum ama onun dışında artık bende ne hastalıklarında,ne sağlıklarında aramıyorum.Onlardan bunu gördüm çünkü...

Neyse....Biz bir araba aldık otomatik.Ben kullanabileyim diye biraz borcun altına girdik.Şimdi zorlanıyoruz ödemede.Bi çok şeyden kısıyorum kredi için.Ama görümcemler sürekli araba istiyorlar bizden.Şuraya gidilecek akşam alalım mı arabayı,buraya gidilcek araba lazım....

Normalde malını sakınan bi insan değilim ben.Aksine paylaşmayı severim.Ama onlara dayanamıyorum.İşleri düştükçe bi kardeşlerinin olduğunu hatırlamaları beni deli ediyor.Vermek istemiyorum ama eşim '' Ne deyim şimdi '' diye her defasında onları kırmamk için beni kırıyor.Yağ akıtıyor de diyorum,arızalı de diyorum....Ama hiç bişey demiyor.

Satalım o zaman dedim geçen.benim göbeğim çatlıyor kredi öderken,onlar sefasını sürüyor dedim.Fesatlıkla suçladı beni.....

Offffffff

evet belki fesatlık değil ama şöyle bi durum var..
arabayı sattınız ama görümceniz bi araba aldı olaki hastalık durumu
acil araba lazım olsa görümcen laf sokarmı sence.....

eşimin ailesinin bize karşı ilgisizliğinden,umursamazlığından,vurdumduymazlığından,bana yaptıklarından hep bahsettim burda.yazıştık,dertleştik...kiminiz haklı buldu beni,kiminiz kuruntulu :)

artık çok fazla umursamıyorum bende.dert etmemeye çalışıyorum.onlar beni yokmuşum gibi varsayıyorlarsa,bende onları öyle yapıyorum.eşimle tartışmalarımız fark edilir derecede azaldı bunu yaptım yapalı.kurcalamıyorum,neden hiç sormuyorlar diye umursamıyorum,zor günümüzde niye hiç yanımızda değiller diye üzülmüyorum.evet bunu yapmam 4 yılımı aldı,benden de çok şey götürdü belki ama artık bende onları yok sayıyorum.gidip gelirsek eğer saygıda kusur etmiyorum ama onun dışında artık bende ne hastalıklarında,ne sağlıklarında aramıyorum.onlardan bunu gördüm çünkü...

Neyse....biz bir araba aldık otomatik.ben kullanabileyim diye biraz borcun altına girdik.şimdi zorlanıyoruz ödemede.bi çok şeyden kısıyorum kredi için.ama görümcemler sürekli araba istiyorlar bizden.şuraya gidilecek akşam alalım mı arabayı,buraya gidilcek araba lazım....

Normalde malını sakınan bi insan değilim ben.aksine paylaşmayı severim.ama onlara dayanamıyorum.işleri düştükçe bi kardeşlerinin olduğunu hatırlamaları beni deli ediyor.vermek istemiyorum ama eşim '' ne deyim şimdi '' diye her defasında onları kırmamk için beni kırıyor.yağ akıtıyor de diyorum,arızalı de diyorum....ama hiç bişey demiyor.

Satalım o zaman dedim geçen.benim göbeğim çatlıyor kredi öderken,onlar sefasını sürüyor dedim.fesatlıkla suçladı beni.....

Offffffff

canım bir erkeği düşündüğün zaman senden kötüsü olmuyo fesat olanda sen oluyosun iyiliğini düşündüğün halde ne halin varsa görde diyemiyosun çünkü yine olann sana oluyo ve aynı ortamdasın bi erkek için ailesi çok önemli oluyo hatta ne kadar kötü olurlarsa olsunlar onun içinde sana tavsiyem gerçi evlenelide olmuş biraz bırak kendisi görsün ailesini dicem ama değiştiremiceen şeylere canını sıkınca birşey geçiyomu sanki eline sende canını sıkma onun için biz kadınlar ince fikirli olduğumuz ve herşeyi kafaya taktığımız için erken yaşlanyoruz galiba erkeklerinde hepsi aynı al birini vur ötekisinee:52::52::52: Kavga et 2 dkka sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyo umarım araba onların elinde hurdaya dönmeden eşin anlar anyayı konyayı:9::9::9::27:

Son düzenleme:
Erkek dediğin yeri geldiğinde yumruğunu masayada vurmalı arkadaşlar.Haklıyla haksızı ayırt etmeli.

Ben böyle gördüm babamdan.Annemler tartışmalarında kim haklıysa onun yanındaydı hep.Babaanneme sen haksızsın diyebiliyordu,ya da anneme.Ama eşim gibi tir tir titremiyordu önlerinde.Kırılırlar,küserler demiyordu hiç.

Ne annemi babaanneme ezdirdi yıllaca,ne babaannemi anneme.Haksızın yanında olmayı bildi.Taraf tutmadı.Ama ben anlayamıyorum ben nasıl bi aile düşmüşümki hiç haksız oldukları bi taraf yok eşime göre...

Artık bu lafları duymaktan bıktım... ''Sen fesatsın ? '' Kullansınlar eskiyecek mi? Sen hep böyle yapıyosun. Yeter artık bu konuları konuşmayacağım........

o zaman taksite de ortak olun desen arkalarına bakmadan kaçarlar canım insanlar kullanmayı seviyo masraf yapmaya gelince suratlarını buruştururlar:47::47::47:

Bu konuyu okuyunca bende bir sorun olmadığını anladım.

Benimde önceden nişanlanmayı düşündüğüm bir erkek arkadaşım vardı. O aralar da kendim para biriktirmiştim, ankaradan bir araba bulduk. Ben gidip devir işlemlerini yaptıracaktım, o da bende geleyim yanında olurum dedi. Çok sevindim. Arabayı aldık akşam ilk defa kullanıp yemeğe gittik, dayısı aradı. Ne işin var o kızın arabası için orda onun arabası değil mi diye bağırdı telefonda. Tabii benimki cevabını veremedi. Bizde kavga kıyamet. Sonra bulunduğumuz ilde bir alışveriş merkezinde karşılaştık. Gayet güleryüzlü bana karşı hiçsorun yok. Tam ayrılırken artık arabanızz var gelsenize bize sık sık dedi. Şimdi ne demek bu ya? Arabamızsa niye diyorsun arkadaşım o kızın arabası diye? Ki 9 sene olmuş artık çıkalı. O günden sonrada görüşmüyorum kendisiyle.

benim eşim çok pimpiriklidir bu konuda fesatlıkla ne alakası var araba insanın kişiliği gibidir arabaya düşkünlük çok farklıdır....siz onlarla küs olmasanız bile bi insanın arabası zor durumda kalmadıkça zırt pırt istenilmemeli bence....biz arabamıızı kimseye vermeyiz kimsenin arabasını istemeyizde....eşimin arabasını babası aldı eşim ona bile vermedi tamam bu yanlış babasına vermesi gerek ama adam vermiyor işte...babasıda kızıp ertesi gün araba aldı kendine:51:

tek kelimeyle satarım millet sefa sürecek diye sen heder olacağına sat para biriktir bankaya koy onlarda nerden bulursa bulsun gün gelir yenisini alırsın :52:

Eşimin ailesinin bize karşı ilgisizliğinden,umursamazlığından,vurdumduymazlığından,bana yaptıklarından hep bahsettim burda.Yazıştık,dertleştik...Kiminiz haklı buldu beni,kiminiz kuruntulu :)

Artık çok fazla umursamıyorum bende.Dert etmemeye çalışıyorum.Onlar beni yokmuşum gibi varsayıyorlarsa,bende onları öyle yapıyorum.Eşimle tartışmalarımız fark edilir derecede azaldı bunu yaptım yapalı.Kurcalamıyorum,neden hiç sormuyorlar diye umursamıyorum,zor günümüzde niye hiç yanımızda değiller diye üzülmüyorum.Evet bunu yapmam 4 yılımı aldı,benden de çok şey götürdü belki ama artık bende onları yok sayıyorum.Gidip gelirsek eğer saygıda kusur etmiyorum ama onun dışında artık bende ne hastalıklarında,ne sağlıklarında aramıyorum.Onlardan bunu gördüm çünkü...

Neyse....Biz bir araba aldık otomatik.Ben kullanabileyim diye biraz borcun altına girdik.Şimdi zorlanıyoruz ödemede.Bi çok şeyden kısıyorum kredi için.Ama görümcemler sürekli araba istiyorlar bizden.Şuraya gidilecek akşam alalım mı arabayı,buraya gidilcek araba lazım....

Normalde malını sakınan bi insan değilim ben.Aksine paylaşmayı severim.Ama onlara dayanamıyorum.İşleri düştükçe bi kardeşlerinin olduğunu hatırlamaları beni deli ediyor.Vermek istemiyorum ama eşim '' Ne deyim şimdi '' diye her defasında onları kırmamk için beni kırıyor.Yağ akıtıyor de diyorum,arızalı de diyorum....Ama hiç bişey demiyor.

Satalım o zaman dedim geçen.benim göbeğim çatlıyor kredi öderken,onlar sefasını sürüyor dedim.Fesatlıkla suçladı beni.....

Offffffff

bencede olayın fesatlıkla alakası yok ekes... ama bizim insanlarımız işte bu kadar düşüncesizler onlar arabayı alsın gezsinler gerisini düşündükleri yok olan eşinizle size oluyor sizin aranız bozuluyor malesef. Ne yapsak acaba bu insanların biraz daha düşünceli hale gelmesi için ? konularımız farkı ama benimde canım yanıyor düşüncesiz olmalarından... sizce ne yapabiliriz???

Back
X