• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fesat ve sinsi degilim ben

Evet o kiz .ben hayatlarinda yokken.Bi cocuk daha var ortak arkadas o falan hep ucu takilirmis bunlar.Hep kahvaltiya gider birlikte takilirlarmis.kiz bunlarin gozbebekleri.diger cocugunda sevgilisi var zaten.Kizla gorusmuyo o da suan

sevgilin çalışıyor mu ? kaç yaşından beri ? bu kız onda gidip kalabildiğine göre de yalnız yaşıyor..
ailesi yanında olmadığına göre oraya iş yada okul için taşındığını varsayarsak bu kız nasıl yıllardır kanka oldu ben anlamadım..

sevgilin çalışıyor mu ? kaç yaşından beri ? bu kız onda gidip kalabildiğine göre de yalnız yaşıyor..
ailesi yanında olmadığına göre oraya iş yada okul için taşındığını varsayarsak bu kız nasıl yıllardır kanka oldu ben anlamadım..
Bir aydir issiz.yok ailesiyle yasiyoda.Arkadasinin ev falan bos olunca sabahladilar.Kizin bi anne bi abisi var.sevgilimle temmuz ayindan beri bulusmuyolar.Kiz sevgilimi abisi evde yokken falan yemege falan cagirdi o gitmedi ama.Hep bi yakin olma ön planda olma cabasinda

Mesela sevgilim yasadiklarimizi zaman unutturamaycak yaziyo kizda aynini yaziyo.Bu sozun anlami ne alakada yaziyo.
Valla şu yorumun benim aklıma kötü şeyler getirdi... Belkide bişeyler yaşadılar ve kız senin sevgilin kendisine gönderme yaptı sanıp aynısını yazdı. Belkide seninki gönderme yaptı. Bilemiyorum ama ciddi şüpheli bi durum arkadaşım. Bu durumu whatsapp web paklar gibi duruyo... Ayrıca ben kendimden 7 yaş büyük bi arkadaşıma "abi" derdim o yaşlarda.. "Tatlım " nedir ayrıca sevgilisi olan adama? Birde sevgilin me yazmış buma karşılık? Bence gerçekten takipte kal sevgilinde yoksa bile bu kızda kesin bişey var.

bence üçünüz de garipsiniz.

Dikkat çekme çabasında sürekli.Ben kizin ona aşik oldugunu dusunerek fesatlik yapiyomuşum.Bak kiz bi kez whatsapa sen benim icimsin kimse bilemez yazdi.Aradan zaman gecti.Sevgilim bu sozu yazdi.Baktim kiz hemen aynini yazdi.bi de ask sozu.Sevgilim kaldirana kadar kaldirmadi durumu.Bi ara ben yazdim bu sozu bana kiz mesaj atmis.Yok benim yazdigim sozu yaziyon soyle boyle falan.Nefret ediyorum ondan cok sogudum

Valla şu yorumun benim aklıma kötü şeyler getirdi... Belkide bişeyler yaşadılar ve kız senin sevgilin kendisine gönderme yaptı sanıp aynısını yazdı. Belkide seninki gönderme yaptı. Bilemiyorum ama ciddi şüpheli bi durum arkadaşım. Bu durumu whatsapp web paklar gibi duruyo... Ayrıca ben kendimden 7 yaş büyük bi arkadaşıma "abi" derdim o yaşlarda.. "Tatlım " nedir ayrıca sevgilisi olan adama? Birde sevgilin me yazmış buma karşılık? Bence gerçekten takipte kal sevgilinde yoksa bile bu kızda kesin bişey var.
Yok sevgilim sadece gunaydin yaziyo.Hatta ona sisko falan diyo sakasina.Yok konusmalarini goruyom bazen kiz trip atiyo.Ya sevgilime beni kotulemiycegini bilsem kiza agzima geleni saycam da.kendimi zor tutuyorum.ama sadece o soz degil.normal sozu bile kiz yaziyo.Sevgilim bisi yazsin icinde o kelime gecen bisi yaziyo.hasta gibi.Takik acayip bisi

Biz mesela bulusalim cocuga trip atiyo.bizim aramizin iyi olmasini istemiyo.Belki de aşik bilemiyorum.Annesi bile kiza kiziyo bu hareketlerinden dolayi.Annesi hepsini duysa ona baya kizar zaten.Cocugun ceketini bilekligini hep kendine almis.gecen gordum.ver verim dedim.Kiz vermedi.neymis sormasi lazimmis.bana versin mi vermem icin diye.

Sizin yakın bir arkadaşınız erkek yazdığınız durumların aynısını yazsa, siz kaldırır kaldırmaz silse vs. çok net bir şekilde size gönderme yapsa sevgiliniz ne yapardı? Bu kişi bir de psikolojik rahatsızlıkları olan ve takıntılı biri. Aynı durumda sevgiliniz olsa o kişiyi çoktan hayatınızdan çıkarttırmamış mıydı, bastırmamış mıydı engeli de?
Bir şey yapmazdı, hala mesajlaşıyor olurduk diyeceğinizi hiç sanmıyorum.
Böyle eşitsizlik olan ilişkileri görünce çıldırıyorum ya, gerçekten üzülüyorum.
Kız bariz kıskanıyor ve sevgilinize karşı duyguları var. Bir şey hissetse tanıştırmazdı düşünceniz de çok yanlış, bir arkadaşım var hep hoşlandığı kişilerle yakınlaşmak isterken bir şekilde başkalarını ayarlamaya başlıyor. Flört etmeyi kesinlikle beceremediği için kanka imajı veriyor, sonra da kafasını duvarlara vuruyor.
Sevgiliniz de henüz o kızla bir şey yaşamamış olabilir ama ilgi hoşuna gidiyor olmasa çoktan hayatından çıkarmıştı. Hatta şu whatsapp durumu olayında o da kıza yürümüş, onun daha önce yazdığı bir şeyi kopyalayarak.
Siz durumunuza onun adını veya baş harfini yazsanız erkek arkadaşınız da size aynı şeyi yapar mı çok merak ediyorum, yiyorsa kız da aynısını yapsın...:KK51:

Sizin yakın bir arkadaşınız erkek yazdığınız durumların aynısını yazsa, siz kaldırır kaldırmaz silse vs. çok net bir şekilde size gönderme yapsa sevgiliniz ne yapardı? Bu kişi bir de psikolojik rahatsızlıkları olan ve takıntılı biri. Aynı durumda sevgiliniz olsa o kişiyi çoktan hayatınızdan çıkarttırmamış mıydı, bastırmamış mıydı engeli de?
Kız bariz kıskanıyor ve sevgilinize karşı duyguları var. Bir şey hissetse tanıştırmazdı düşünceniz de çok yanlış, bir arkadaşım var hep hoşlandığı kişilerle yakınlaşmak isterken bir şekilde başkalarını ayarlamaya başlıyor. Flört etmeyi kesinlikle beceremediği için kanka imajı veriyor, sonra da kafasını duvarlara vuruyor.
Sevgiliniz de henüz o kızla bir şey yaşamamış olabilir ama ilgi hoşuna gidiyor olmasa çoktan hayatından çıkarmıştı. Hatta şu whatsapp durumu olayında o da kıza yürümüş, onun daha önce yazdığı bir şeyi kopyalayarak.
Siz durumunuza onun adını veya baş harfini yazsanız erkek arkadaşınız da size aynı şeyi yapar mı çok merak ediyorum, yiyorsa kız da aynısını yapsın...:KK51:
Erkek arkadasim resmimizi falan koyuyo bazen.Kizi naparsa yapsin cikarmiyo hayatindan ama sunu fark ettim kimseyi hayatindan cikarmiyo kolay kolay.Benim yazdigim sözleride aliyo yaziyo bazen.Benim hayatimda kanka degil normal erkek dahi olmasini istemez cok kiskanc.Kiz icinde asik degil bana kiskaniyo cekemiyo diyo hep

Acaba kizi alip konussam.bu kadar sahip cikman yanlis diye.gerci bana sizi ben bir araya getirdim nankorsun dicek

Yuzume okadar cok guluyo ki kiz.Bak cocukla arasi bozukken benle konuusyo.ama cocukla samimiyken benden uzak duruyo.ben iki haftadir uzagim ona.Ne yaziyorum ne de baska bisey.Hic ne gidicem ne gelicem.evde sıklsam bile gitmiycem gerek yok

Çocukta kiza karsi bisey yok eminim.Kiz konusunda emin degilim.Hep yanina giderken dekolteli makyajli falan gider.

Sevgilin de sen de kızı görmezden gelmeye çalışın bana kalırsa. Üçüncü kişiler gereksiz karın ağrısı yaratıyorlar yoksa.

Yuzume okadar cok guluyo ki kiz.Bak cocukla arasi bozukken benle konuusyo.ama cocukla samimiyken benden uzak duruyo.ben iki haftadir uzagim ona.Ne yaziyorum ne de baska bisey.Hic ne gidicem ne gelicem.evde sıklsam bile gitmiycem gerek yok
Çocukla arası bozukken ondan haber alabilmek ve sizi ondan soğutmak için yakınlaşıyordur. Bir yerde daha demiştiniz galiba zaten ayrıl dedi diye yanlış hatırlamıyorsam. Kızın niyeti gerçekten iyi değil. Aşık olmasa bile takıntılı belli ki.
Erkek arkadaşınız da durumun farkındadır zaten.
İyi sabrediyorsunuz, daha önce buna benzer bir şey yaşadım dayanamadım ben.
Kızla konuşsam diyorsunuz, bence hiç iyi bir fikir değil. Zaten bilinçli yapıyor ne yapıyorsa.
Kilit nokta erkek arkadaşınız. O yüz verdikçe devam edecek.

Sevgilin de sen de kızı görmezden gelmeye çalışın bana kalırsa. Üçüncü kişiler gereksiz karın ağrısı yaratıyorlar yoksa.
Bak su iki haftadir kizin lafini gecirmiyom kendini gormuyom sukur aramiz iyi.Yok varsayiyorum ben artik.Suan kafam daha ra

7 yaş arkadaşlık için çok fazla. hele 18 yaş gibi küçük bir yaş için 28-35 olsa tamam derdim de.

sevgilinde bir sorun var bence, kız ona hayrandır sevgilinin de hoşuna gidiyordur, erkekler böyle kendinden 7 yaş küçük kızla arkadaş olmaz ki.

Çocukla arası bozukken ondan haber alabilmek ve sizi ondan soğutmak için yakınlaşıyordur. Bir yerde daha demiştiniz galiba zaten ayrıl dedi diye yanlış hatırlamıyorsam. Kızın niyeti gerçekten iyi değil. Aşık olmasa bile takıntılı belli ki.
Erkek arkadaşınız da durumun farkındadır zaten.
İyi sabrediyorsunuz, daha önce buna benzer bir şey yaşadım dayanamadım ben.
Kızla konuşsam diyorsunuz, bence hiç iyi bir fikir değil. Zaten bilinçli yapıyor ne yapıyorsa.
Kilit nokta erkek arkadaşınız. O yüz verdikçe devam edecek.
Evet ama bu sefer ben kiskaniyorim diye art niyetli oluyorum.Kotu ben oluyorum.Biraktim kendi hallerine.kiz samimi olma cabasinda suan.kizla konussam belki farkli aktarir soyledikerimi beni suclu cikarir.Okadar uzak kalicam ki ona.Yaa cok sogudum nefret ediyorum artik o dereec

7 yaş arkadaşlık için çok fazla. hele 18 yaş gibi küçük bir yaş için 28-35 olsa tamam derdim de.

sevgilinde bir sorun var bence, kız ona hayrandır sevgilinin de hoşuna gidiyordur, erkekler böyle kendinden 7 yaş küçük kızla arkadaş olmaz ki.
Kiz cok olgun ondan.gerci olgun gibi de degil suan

25 yaşında gibi konuşmuyorsunuz. konuşmalarınız en fazla 20 yaşında bir insana ait gibi..
Olgun insan ilişkilerinde alır karşısına bu kızdan hoşlanmıyorum lütfen sınırlarını bil yoksa beni kaybedersin diyebilmeli.
WhatsApp durumu ve benzeri saçmalıklara kafa yormak yerine çenenizi yorun.

Back
X