Sizin yakın bir arkadaşınız erkek yazdığınız durumların aynısını yazsa, siz kaldırır kaldırmaz silse vs. çok net bir şekilde size gönderme yapsa sevgiliniz ne yapardı? Bu kişi bir de psikolojik rahatsızlıkları olan ve takıntılı biri. Aynı durumda sevgiliniz olsa o kişiyi çoktan hayatınızdan çıkarttırmamış mıydı, bastırmamış mıydı engeli de?
Bir şey yapmazdı, hala mesajlaşıyor olurduk diyeceğinizi hiç sanmıyorum.
Böyle eşitsizlik olan ilişkileri görünce çıldırıyorum ya, gerçekten üzülüyorum.
Kız bariz kıskanıyor ve sevgilinize karşı duyguları var. Bir şey hissetse tanıştırmazdı düşünceniz de çok yanlış, bir arkadaşım var hep hoşlandığı kişilerle yakınlaşmak isterken bir şekilde başkalarını ayarlamaya başlıyor. Flört etmeyi kesinlikle beceremediği için kanka imajı veriyor, sonra da kafasını duvarlara vuruyor.
Sevgiliniz de henüz o kızla bir şey yaşamamış olabilir ama ilgi hoşuna gidiyor olmasa çoktan hayatından çıkarmıştı. Hatta şu whatsapp durumu olayında o da kıza yürümüş, onun daha önce yazdığı bir şeyi kopyalayarak.
Siz durumunuza onun adını veya baş harfini yazsanız erkek arkadaşınız da size aynı şeyi yapar mı çok merak ediyorum, yiyorsa kız da aynısını yapsın...