Fetal dna 2.kan

useruserrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar gerçekten artık beklemekten yoruldum 12 haftada kan verdim 15 gün bekledim ve 15 gün sonunda bana dna tam kanınıza karışmamış o yüzden tekrar yapıcaz denildi tekrardan kan verdim 10 gün oldu ve hala sonuç yok İstanbul ataşehire gittiğini biliyorum tam firmayı da bilmiyorum böyle bişey başına gelen var mı

Aslında yurt içi sonuçları daha erken çıkar. Demek ki 2 hafta veriyolar süre 5 gün daha beklemekten başka çare yok

Evet bir arkadasimin da basina benzer sey gelmisti. Iki defa kan aldilar, sonucu ikinci kandan sonra ogrenebildi. Umarim tertemiz gelir sonucunuz, az kalmis artik

Evet bir arkadasimin da basina benzer sey gelmisti. Iki defa kan aldilar, sonucu ikinci kandan sonra ogrenebildi. Umarim tertemiz gelir sonucunuz, az kalmis artik
Geldi sonuç ama bi sendrom çıkmış ama doktorum tekrardan kan alalım dedi yalancı pozitif olabiliyormuş çok nadir bi hastalıkmış genetik doktorları da yanılma olabilir demiş inşallah öyledir

Geldi sonuç ama bi sendrom çıkmış ama doktorum tekrardan kan alalım dedi yalancı pozitif olabiliyormuş çok nadir bi hastalıkmış genetik doktorları da yanılma olabilir demiş inşallah öyledir
Cok gecmis olsun. Insallah yanlis sonuctur.

İçinizi ferah tutun, henüz kesinleşen bir şey yoksa lütfen canınızı sıkmayın. Bebişinizi düşünün, inşallah pozitif haber alırsınız, dua edeceğim sizin için

İçinizi ferah tutun, henüz kesinleşen bir şey yoksa lütfen canınızı sıkmayın. Bebişinizi düşünün, inşallah pozitif haber alırsınız, dua edeceğim sizin için
Çok teşekkür ederim inşallah temiz çıkar sonucum düşünmeden edemiyorum bide kan verdikten sonra bekleme de var

Çok teşekkür ederim inşallah temiz çıkar sonucum düşünmeden edemiyorum bide kan verdikten sonra bekleme de var
Beklemek çok zor biliyorum. Kafanızı meşgul edecek bir şeyler bulmaya çalışıın. Zaman yani bu, geçecek sonuçta. Bu süreci pozitif düşünerek geçirmeye çalışın

Beklemek çok zor biliyorum. Kafanızı meşgul edecek bir şeyler bulmaya çalışıın. Zaman yani bu, geçecek sonuçta. Bu süreci pozitif düşünerek geçirmeye çalışın
Tek istediğim temiz çıkması gerçekten bugün gittim kontörle şükür gelişimi falan iyi bi sıkıntı görünmüyor ultrason da inşallah sonuçta temiz gelir de daha da rahatlarım doktorum hiç görmediğim bi sendrom o yüzden yanlış pozitif olması yüksek dedi

Bilmediğim için merak ettim bı testin fiyatın nedir

İnşallah yanlış pozitiftir

`