• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fetal dna genoks - gentan- panorama hangi firma iyidir ?

efinays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
35
5
1
32
arkadaşlar merhaba

10+6 haftalık hamileyim. hiç bi sorun yok ama fetal dna yaptırmak istiyorum. doktor bi kaç firma önerdi ama hangisine yaptırsam bilemedim. 3 firmanında internette olumsuz yorumları var. hangisini seçeceğimi şaşırdım. genoks - gentan - panorama ? siz hangi firmada yaptırdınız ? memnun musunuz değil misiniz ? yorumlar mısınız

arkadaşlar merhaba

10+6 haftalık hamileyim. hiç bi sorun yok ama fetal dna yaptırmak istiyorum. doktor bi kaç firma önerdi ama hangisine yaptırsam bilemedim. 3 firmanında internette olumsuz yorumları var. hangisini seçeceğimi şaşırdım. genoks - gentan - panorama ? siz hangi firmada yaptırdınız ? memnun musunuz değil misiniz ? yorumlar mısınız
Ben panoramada yaptırdım memnun kaldım tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba

Ben genoks da yaptırdım hem erken çıktı hemde baya ilgilendiler

Back
X