Fetal DNA ikili tarama

ben de ikili taramayı yaptırdım ama sonucu soylemeyın deyıp sonra fetal dna da karar verdım
şükür bız de dun sonucu aldık temız cıktı
kızınıza sağlıklı uuzn ömür dılerım ,allah bagıslasın
bu fetal dna da cınsıyet bellı oluyor mu
bize dr bırsey demedı ama burada bazı kısıler bellı oluyor dedı .
Yaaa süper çok sevindim adınıza:)
Dilekleriniz için de çok teşekkür ederim :)

Kromozom sayısına bakıldığı için cinsiyet de belli oluyor evet. Hem de %100 doğrulukla:) sizin test sonucunda yazmaz ama labaratuvarin bilgisi vardir. Ama Turkiyede 16 haftadan once cinsiyeti doktorlar pek söylemiyorlar. Sizin doktorunuzun insiyatifine gore söyleyebilir de, 16 haftayı bekleyebilir de. Gerçi labaratuvar doktorunuza cinsiyet bilgisi vermemiş olabilirler de..

Yaaa süper çok sevindim adınıza:)
Dilekleriniz için de çok teşekkür ederim :)

Kromozom sayısına bakıldığı için cinsiyet de belli oluyor evet. Hem de %100 doğrulukla:) sizin test sonucunda yazmaz ama labaratuvarin bilgisi vardir. Ama Turkiyede 16 haftadan once cinsiyeti doktorlar pek söylemiyorlar. Sizin doktorunuzun insiyatifine gore söyleyebilir de, 16 haftayı bekleyebilir de. Gerçi labaratuvar doktorunuza cinsiyet bilgisi vermemiş olabilirler de..
ben de cok tesekkur ederım
benım dr kuralcı biraz deli ediyor beni
söylemedi sordum az evvel

ben de cok tesekkur ederım
benım dr kuralcı biraz deli ediyor beni
söylemedi sordum az evvel
:)
Her anın keyfini çıkarın. Ben sormamıştım nile. Zamanını beklemiştim sabırla. Sağlıklı olsunlar yeterki diye düşünmüştüm hep. :)
Sizin de tahminimce 12.haftanız falan. Az bir süre sonra siz de öğreneceksiniz;)

:)
Her anın keyfini çıkarın. Ben sormamıştım nile. Zamanını beklemiştim sabırla. Sağlıklı olsunlar yeterki diye düşünmüştüm hep. :)
Sizin de tahminimce 12.haftanız falan. Az bir süre sonra siz de öğreneceksiniz:KK66:
14. hafta bitecek bugün
benim de tabiki önceliğim sağlıklı olması ama gün gectıkce de cok merak etmeye basladım :)

merhaba herkese
38 yaşındayım
Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım
5. Güne giden ,pgt li embriyo transferim yapıldı
Bugun ikili tarama testi verdim ama dr fetal DNA önerdi
Pgt li embriyoya fetal DNA gereği var mıdır
Ense kalınlığı 1.3 çıktı
Tup bebekte zaten onceden tarama yapılmıyor mu

14. hafta bitecek bugün
benim de tabiki önceliğim sağlıklı olması ama gün gectıkce de cok merak etmeye basladım :)
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi
Bende ikili üçlü tarama yerine prenatal test yaptırmiştim. Cinsiyetini de 10 haftalikken öğrenmiştik doktorum istiyorsan öğreniriz ama sana soylemezler sağlık bakanliğı yasakladı zira cinsiyet beğenmeyip aldıran olabiliyor bebeği bu sebeple yasak dedi,doktoruma söylediler o beni arayip söylemişti. Sizin doktorda bu sebeple söylememiş olabilir.

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi
Bende ikili üçlü tarama yerine prenatal test yaptırmiştim. Cinsiyetini de 10 haftalikken öğrenmiştik doktorum istiyorsan öğreniriz ama sana soylemezler sağlık bakanliğı yasakladı zira cinsiyet beğenmeyip aldıran olabiliyor bebeği bu sebeple yasak dedi,doktoruma söylediler o beni arayip söylemişti. Sizin doktorda bu sebeple söylememiş olabilir.
evet dr basından beri biliyor zaten ama soylemıyor
14. haftam bıtecek artık soyeleyebılırdı aslında
tüp bebekte cinsiyet beğenmeme lüksümüz zaten yok 5 yıldır beklıyoruz
doktorun kuralı ıste :(

amin cok tesekkurler

evet dr basından beri biliyor zaten ama soylemıyor
14. haftam bıtecek artık soyeleyebılırdı aslında
tüp bebekte cinsiyet beğenmeme lüksümüz zaten yok 5 yıldır beklıyoruz
doktorun kuralı ıste :KK43:

amin cok tesekkurler
Allah gönlünüze göre versin. Sağlıkla gelsin inşallah.
Doktorunuzun bir bildiği vardır muhakkak bizim ki soyledi arayıp sagolsun ama daha geç te öğrensem sorun olmazdı. Hatta çok erken diye emin olamayıp sormuştum kesin mi diye yüzde yüz demişti sonuca.

Ngs de neye bakılmıyormus mesela? Hem kromozomal hem genetık tüm hastalıklar taranıyor.. doktorunuzun acıklamasını paylasırmısınız ??

Back
X