fetal dna testi (intergen)

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
Emoji Skoru
26.014
Puanlar
548
Selamm sevgili anne adayları

İntergen ankara merkez laboratuvarına 20 aralık cumartesi günü test verdik. Sonuç için 10 iş günü dediler ama daha erken de gelebilir dediler. Çok heyecanlıyız şimdiden.

Sizlerden bu firmaya fetal dna testi veren varsa kaç günde çıktı acaba paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

İntergen bilmiyorum ama bende genoks da yaptırdım Ankara'ya gitti kan sonucum ve 4 günde geldi inşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba 19 unda verdik biz sonuç raporlanmadı ama ben bugün öğrendim intergeni arayarak muhtemelen yarın veya pazartesi sizde ararsanız öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.

Merhaba 19 unda verdik biz sonuç raporlanmadı ama ben bugün öğrendim intergeni arayarak muhtemelen yarın veya pazartesi sizde ararsanız öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.
Aa çok sevindim bugün bizimle ilgilenen görevliye mesaj attığımda henüz çıkmadığını söylemişti ama eli kulağında o zaman. Yarın tekrar sorayım Sizin sonucunuz temiz gelmiştir inşallah cinsiyeti de öğrenebildiniz mi

Temiz (düşük risk) geldi çok şükür cinsiyeti kız sizinde temiz gelir inşallah
Çokk sevindim hayırlı uğurlu olsun dünyalar tatlısı prenses geliyor ne güzell Şimdi ben de aradım aynı şekilde raporlanmamış ama temiz çıkmış sonuçlar. Yalnız cinsiyeti söylemediler hekim onayı sonrası doktorunuza ileticez dediler siz nasıl öğrenebildiniz acaba meraktan duramıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…