Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbuldayim ama izmirli bi firmada yaptiridim kan aldirim kargoladim. 2500 tl verdim
Istanbuldayim ama izmirli bi firmada yaptiridim kan aldirim kargoladim. 2500 tl verdim
kargoda bisey olmuyor mu
Acaba sonuç ne zaman geldi? Bir sayfada bir hafta, bir baika sayfada üç hafta diyor ben bir türlü anlayamadım![]()
Benim buldugum 5 gun civari sanirim direk hemsire gelip kani aliyormus gonderiyor. 2900₺ doktor aslinda 2.500 gibi bulursun demisti ama bulamadim
Merhaba, ben de yaptırdım yazın, 2600dü. Arıyorsun hepsi bir rakamdan kapıyı açıyor, sonra kim yönlendirdi diyorlar, doktorunuzun adını söylüyorsunuz 300-400 iniyorlar. Hepsinde aynı süreç. Hepsiyle görüştüm.
Bir çarşamba günü kan almaya geldiler, o hafta bitti, bir sonraki hafta bitti, sonraki haftanın pazartesisi çıktı sonucum. 10 iş günü aşağı yukarı.
ben de 29 aralıkta kan verdim sonucunu bekliyorum. 12. haftada ense kalınlığı 2,4 mm çıktı ve doktor yüksek bir değer olduğunu söyledi. biz de bu testi yaptırmaya karar verdik. bu testi yaptırınca 2li, 3lü, 4lü taramaları yaptırmanıza gerek kalmıyor.peki yaptırma sebepleriniz neeydi 2li test sonucunda mı karar verdiniz sonuçlarınız neydi anneler