Fetal DNA testi

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.575
658
Merhaba arkadaslar;
Istanbulda fetal dna yaptiranlar nerede yaptirip ne kdr odedi yazabilir mi? Nifty olarak da geciyor adi

Benim buldugum 5 gun civari sanirim direk hemsire gelip kani aliyormus gonderiyor. 2900₺ doktor aslinda 2.500 gibi bulursun demisti ama bulamadim

Merhaba, ben de yaptırdım yazın, 2600dü. Arıyorsun hepsi bir rakamdan kapıyı açıyor, sonra kim yönlendirdi diyorlar, doktorunuzun adını söylüyorsunuz 300-400 iniyorlar. Hepsinde aynı süreç. Hepsiyle görüştüm.
Bir çarşamba günü kan almaya geldiler, o hafta bitti, bir sonraki hafta bitti, sonraki haftanın pazartesisi çıktı sonucum. 10 iş günü aşağı yukarı.

peki yaptırma sebepleriniz neeydi 2li test sonucunda mı karar verdiniz sonuçlarınız neydi anneler

ben simdi christmas tatiline kaldigim icin 2 ocaga kaldi labaratuarlar almiyormus suan. Ilk 2.500 dedi sonra daha kapsamlisi varmis oda kampanyada 2750 dedi o olsun dedm. Banada 10 is gunu gibi dediler. Ins sonuclar guzel ciksinda bu testlerin sonucuda ikili gibi ihtimaller mi geliyor?

peki yaptırma sebepleriniz neeydi 2li test sonucunda mı karar verdiniz sonuçlarınız neydi anneler
ben de 29 aralıkta kan verdim sonucunu bekliyorum. 12. haftada ense kalınlığı 2,4 mm çıktı ve doktor yüksek bir değer olduğunu söyledi. biz de bu testi yaptırmaya karar verdik. bu testi yaptırınca 2li, 3lü, 4lü taramaları yaptırmanıza gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…