- 11 Mart 2020
- 164
- 160
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doktorla bende bu konuyu görüştüm ama heniz laboratuvarlar ile görüşmedim. Fiyat bilmiyorum ama ikili den falan daha mantıklı benceMerhaba arkadaşlar aranızda bu fetal DNA testini yaptırıp net sonuç alan var mı? Nerde ne kadara yaptırdınız, bunu yaptırınca ikili dörtlü gibi testlere gerek olmuyormuş düşünceleriniz nedir?
geçtiğimiz pazartesi kanı verdim. 405 euroya yaptırdıkMerhaba arkadaşlar aranızda bu fetal DNA testini yaptırıp net sonuç alan var mı? Nerde ne kadara yaptırdınız, bunu yaptırınca ikili dörtlü gibi testlere gerek olmuyormuş düşünceleriniz nedir?
Nerde yaptırdın acaba Euro diyorsun yurt dışında mı?geçtiğimiz pazartesi kanı verdim. 405 euroya yaptırdık
hayır türkiyede, genoks firması tahlili türkiyede yaptırıyor. Bizim yaptırdığımız test ingilterede. ondan euro olarak yapıyorlar. doktorum genoksun yaptığı test sonuçlarında son 1 aydır yanlış sonuçlar geldiğini söyledi ya da kendi başka firmayla anlaştı bilemiyorum. kafa karıştırıp duruyorlarNerde yaptırdın acaba Euro diyorsun yurt dışında mı?
Bu firma Ankara’da sanırımhayır türkiyede, genoks firması tahlili türkiyede yaptırıyor. Bizim yaptırdığımız test ingilterede. ondan euro olarak yapıyorlar. doktorum genoksun yaptığı test sonuçlarında son 1 aydır yanlış sonuçlar geldiğini söyledi ya da kendi başka firmayla anlaştı bilemiyorum. kafa karıştırıp duruyorlar![]()
Şimdi ben de kıllandımhayır türkiyede, genoks firması tahlili türkiyede yaptırıyor. Bizim yaptırdığımız test ingilterede. ondan euro olarak yapıyorlar. doktorum genoksun yaptığı test sonuçlarında son 1 aydır yanlış sonuçlar geldiğini söyledi ya da kendi başka firmayla anlaştı bilemiyorum. kafa karıştırıp duruyorlar![]()
boşuna kıllanmayın. muhtemelen doktorun o firmayla anlaşması bitti. sonuçta %96 doğru sonuç veren testŞimdi ben de kıllandımson bir ayda gemoksta veren var mı arkadaşlar ?
Genoks yani merkezi Ankara’da galiba. Her ilde işlem yaparlar mı acaba?hangi firma?
genoks hem istanbul hem de ankara merkezli. Benim arkadaşım kayseride yaptırdı. genoksu arayıp bilgi alabilirsiniz. isterseniz özelden mesaj atın bendekilerin numarasını yollaya bilirim. onlar herşeyi ayarlıyor. gerekirse hemşireleri var onları gönderiyorlar.Genoks yani merkezi Ankara’da galiba. Her ilde işlem yaparlar mı acaba?
Tamamdır iletişime geçtim numaralarından teşekkürler, ikili test yaptırıp ardından fetal dna yaptıracağım eğer bi problem olursa ama gerek yok denirse yaptırmam sanırımgenoks hem istanbul hem de ankara merkezli. Benim arkadaşım kayseride yaptırdı. genoksu arayıp bilgi alabilirsiniz. isterseniz özelden mesaj atın bendekilerin numarasını yollaya bilirim. onlar herşeyi ayarlıyor. gerekirse hemşireleri var onları gönderiyorlar.
Ya aslında şehirlerarası seyahat kısıtlaması olmasa Acıbadem de yapıyormuş 2300-2500 TL civarında, hastaneler daha güvenilir olmaz mı kigenoks hem istanbul hem de ankara merkezli. Benim arkadaşım kayseride yaptırdı. genoksu arayıp bilgi alabilirsiniz. isterseniz özelden mesaj atın bendekilerin numarasını yollaya bilirim. onlar herşeyi ayarlıyor. gerekirse hemşireleri var onları gönderiyorlar.
Nerde verdiniz? Hangi firma ? Bilgilendirir misimiz birazBu hafta verdim kanı genoksta canım tekil gebelik için 2700 çoğul için 2800.tek bebekte cinsiyet artı yetmiş kadar hastalık bakıyorlar ikizde üç hastalık sadece.kesin tanı değilmiş karından sıvı aldırmak gibi oran veriyormuş yüksek risk var m yok mu diye
İkili üçlü yerine geçiyor
Sizin hangi firma?hayır türkiyede, genoks firması tahlili türkiyede yaptırıyor. Bizim yaptırdığımız test ingilterede. ondan euro olarak yapıyorlar. doktorum genoksun yaptığı test sonuçlarında son 1 aydır yanlış sonuçlar geldiğini söyledi ya da kendi başka firmayla anlaştı bilemiyorum. kafa karıştırıp duruyorlar![]()
Ankara’da yaşıyorum direkt genoksa gittim kendi binasında verdim kanı gayet steril bi ortam Ankara’da olanlar bence direkt gidebilir öncesinde randevu aldım tek 2700 çoğul 2800 dediler.Gazi mahallesindeki binaya gittim Atatürk örmenin çiftliğinin oralarda henüz sonuç çıkmadı bir haftaya çıkar diye umuyorum 7-12 işgünü dedilerNerde verdiniz? Hangi firma ? Bilgilendirir misimiz biraz
Haklısınız yüzde alıyorlar sanırım çünkü benim doktorum da genoks u Önerdi direkt ben de önceden orada yaptıran çokmduymuştum çok araştırmadımboşuna kıllanmayın. muhtemelen doktorun o firmayla anlaşması bitti. sonuçta %96 doğru sonuç veren test
Hangi laboratuar/firmada yaptırdınız siz?geçtiğimiz pazartesi kanı verdim. 405 euroya yaptırdık
ankara düzen laba gönderdiler galiba. Bana dr broşür verdi. üzerindeki ilgili kişiyi aradım. Eve gelip aldılar. Laba gitmedim. genoks ve bu test için birileriyle görüşmek isterseniz özelden yazın numara paylaşırımHangi laboratuar/firmada yaptırdınız siz?