• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Fetal DNA Testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ankara’da yaşıyorum direkt genoksa gittim kendi binasında verdim kanı gayet steril bi ortam Ankara’da olanlar bence direkt gidebilir öncesinde randevu aldım tek 2700 çoğul 2800 dediler.Gazi mahallesindeki binaya gittim Atatürk örmenin çiftliğinin oralarda henüz sonuç çıkmadı bir haftaya çıkar diye umuyorum 7-12 işgünü dediler
ben telefonda 2 ayrı kişiyle çatır çatır pazarlık yaptım. Birisi 2100 ve diğeri de 2400 tlye indi. :) o yüzden numara vereyim size dedim :D pazarlık yapın

Ya aslında şehirlerarası seyahat kısıtlaması olmasa Acıbadem de yapıyormuş 2300-2500 TL civarında, hastaneler daha güvenilir olmaz mı ki
hastane kanı alıp hangi firmayla çalışıyorsa oraya gidiyor kan. Hastaneler de ücret daha pahalı. onlarda kendi karını koyuyor. sizin söylediğiniz rakam muhtemelen dolar yükselmeden önceki rakam. çünkü şu an 2700 den başlıyor pazarlık yapmazsanız tabi

ben telefonda 2 ayrı kişiyle çatır çatır pazarlık yaptım. Birisi 2100 ve diğeri de 2400 tlye indi. :) o yüzden numara vereyim size dedim :D pazarlık yapın
Nereleri olduğunu benimle de paylaşır mısın? Şehir dışına işlem yapılıyor mu acaba

Ben hiç beceremem pazarlığı ya baya iyi indirmişsiniz helal hep özenmişimdir 😂😂

Back
X