• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal dna yaptıran varmı

Panorama diye araştırınca detaylı bir sonuç bulamıyorum. İzmirde panorama yapan yer neresi acaba bilen var mı?

özel Ataşehir Genetik te fetal DNA Testi yaptırdım 16500 tl ödedim 5-10 günde çıkar denildi çocuk oyuncağıymış gibi 11 iş günü sonraası aradığımda sonuç alamadık test tekrarı yaptık sonucunuzun ne zaman çıkacağı konusunda şuan bilgi veremiyoruz diyorlar. üstelik benden yeni numune de alınmadı ellerinde numune olduğunu söylediler. bu kadar önemli bir testin açıklaması bu olmamalı kesinlikle kabul etmiyorum . kesinlikle tavsiye etmiyorum yıpratıcı bir süreç ve 11 gün geçmesine rağmen elinizde sonuç yok . benim tecrübeme göre yetkin ve güvenilir bir laboratuvar değil.

özel Ataşehir Genetik te fetal DNA Testi yaptırdım 16500 tl ödedim 5-10 günde çıkar denildi çocuk oyuncağıymış gibi 11 iş günü sonraası aradığımda sonuç alamadık test tekrarı yaptık sonucunuzun ne zaman çıkacağı konusunda şuan bilgi veremiyoruz diyorlar. üstelik benden yeni numune de alınmadı ellerinde numune olduğunu söylediler. bu kadar önemli bir testin açıklaması bu olmamalı kesinlikle kabul etmiyorum . kesinlikle tavsiye etmiyorum yıpratıcı bir süreç ve 11 gün geçmesine rağmen elinizde sonuç yok . benim tecrübeme göre yetkin ve güvenilir bir laboratuvar değil.
Yaşadıklarınız için üzgünüm, inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻
Para iadesi alma şansınız var mı acaba? Daha güvenilir farklı bir firma ile devam etmek için.

Yaşadıklarınız için üzgünüm, inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻
Para iadesi alma şansınız var mı acaba? Daha güvenilir farklı bir firma ile devam etmek için.
para iadesi yapmıyorlar yeniden kan vereyim testi baştan yapın dedim onu kabul ettiler ama 15 haftadayım 10 gün daha beklemem gerekecek Allah korusun kötü bir şey çıksa zaman kaybı .

Panorama diye araştırınca detaylı bir sonuç bulamıyorum. İzmirde panorama yapan yer neresi acaba bilen var mı?
Merhaba , Bende izmirdeyim ve panoramayı araştırıyorum siz bulabildiniz mi acaba ? benim doktorum izmir genetik merkezine yönlendirdi ama orda panorama yok serenity diye bir marka yapıyorlar.

Sağolun kızlar fikrimi değiştirdiniz şey diyorlardı bana yaptırma Allah ne verdiyse başımız gözümüz üstüne ama ikilemdeydim de cinsiyette belli oluyırmuş sanırım öyle okudum eşim yapmamı istiyor kaynanam diyor yok yapma ne olsa başımız gözümüz üstüne falan merak da ediyorum sağlıklımıdır diye sanırım biraz manipüle edildim sizlere sormak istedim yaptırıp da doğru sonuç alan Oldumu diye yanılma payı nedir diye
Fetal çok kolay bir test, tek seferde bir sürü şeye yanıt alırsınız. İçiniz de rahatlamış olur.
Umarım gerek kalmaz ama kalırsa amniyosentez de iyi bir uzman yaptığında riskli değil. Alalh korusun tabii de eğer bir sağlık sorunu varsa kimse maddi veya manevi yanımızda olmuyor, herkes lafta.
İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız siz kalbinizin sesini dinleyin 🌸

Back
X