Fetal dna

Melo06

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
70
18
8
29
Fetal dna için pazartesi kan verdim kan yetersiz geldi 2.yi vermeniz gerekiyor dediler ama intergende yaptırdım neden sizce ? Sanki sıkıntılı bişey oldu gibi geldi

bi sıkıntı olsa gerekçesini de söylerlerdi sorumluluk almamak için. gerçekten yetersiz gelmiştir çünkü alınan miktarda bebeğin dna’sı yeterli derecede bulunması lazım ki testlerin tümü yapılabilsin. 11. haftaya yeni mi girdiniz

Hayır 12. Haftada yaptırdım testi çok korkuyorum içim sıkıldı

Hayır 12. Haftada yaptırdım testi çok korkuyorum içim sıkıldı
içiniz boşuna sıkılmasın kimse artık karşısındakinin duygularını önemsemiyor da sorumluluk almıyor da, özellikle böyle kurumlar yasal olarak başı ağrır diye tersine dan diye söylüyorlar. bir sıkıntı olsaydı direkt söylerlerdi yani asla sizin üzülmenizi falan düşünmezlerdi. gerçekten yetersiz gelmiştir kanınız.

Doğru söylüyorsunuz siz yaptırdınız mı fetal dna

Fetal dna için pazartesi kan verdim kan yetersiz geldi 2.yi vermeniz gerekiyor dediler ama intergende yaptırdım neden sizce ? Sanki sıkıntılı bişey oldu gibi geldi
yetersz gelmiştir bir şey çıkacağından değil canım benimde yüzde 4 geldi mesela buda başka yerlere göre yetersizdi fakat benim yaptırdıgım yere göre yetereliydi en düşük fetal dna yıda bulabiliyordu bende 12 haftalıkken verdim. Bazen kilolu gebeliklerde vs bebeğin kanı anneye daha zor karışıyor

Evet kilolu da değilim aslında 50 kiloyum ilaç vs de kullanmıyorum sadece vitamin muhtemelen az kaldı yarın tekrar gidicem kan vermeye sonuç ne zaman çıkmıştı sizin

Evet kilolu da değilim aslında 50 kiloyum ilaç vs de kullanmıyorum sadece vitamin muhtemelen az kaldı yarın tekrar gidicem kan vermeye sonuç ne zaman çıkmıştı sizin
ben salı vermiştim cumartesi çıktı öğlen

Bugün kan vermeye tekrar gittim yüzde 4 olduğu için az geldi dedi doğru sonuç için tekrar istedik dedi bu oranın 4 olmasında bi sorun var mı ?

Bugün kan vermeye tekrar gittim yüzde 4 olduğu için az geldi dedi doğru sonuç için tekrar istedik dedi bu oranın 4 olmasında bi sorun var mı ?
benim %4 ilede dogur sonuç veriyordu her merkezin cihaz farklılıgından olabiliyor heralde

MERHABA ARKDAŞLAR FETAL DNA TESİTİNİ OSMANGAZİ ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE YAPIYORLAR. 1100TL ŞU AN GÜNCEL FİYATI GENETİK BÖLÜMNDE YAPILIYOR. SALI PERŞEMBE CUMA GÜNELER 08:00-10:00 ARASI YAPIYORLARMIŞ. BOŞUNA DIŞARIDA 13.000TL -20000TL ARASI PARA VERMEYİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…