Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır 12. Haftada yaptırdım testi çok korkuyorum içim sıkıldıbi sıkıntı olsa gerekçesini de söylerlerdi sorumluluk almamak için. gerçekten yetersiz gelmiştir çünkü alınan miktarda bebeğin dna’sı yeterli derecede bulunması lazım ki testlerin tümü yapılabilsin. 11. haftaya yeni mi girdiniz
içiniz boşuna sıkılmasın kimse artık karşısındakinin duygularını önemsemiyor da sorumluluk almıyor da, özellikle böyle kurumlar yasal olarak başı ağrır diye tersine dan diye söylüyorlar. bir sıkıntı olsaydı direkt söylerlerdi yani asla sizin üzülmenizi falan düşünmezlerdi. gerçekten yetersiz gelmiştir kanınız.Hayır 12. Haftada yaptırdım testi çok korkuyorum içim sıkıldı
Doğru söylüyorsunuz siz yaptırdınız mı fetal dnaiçiniz boşuna sıkılmasın kimse artık karşısındakinin duygularını önemsemiyor da sorumluluk almıyor da, özellikle böyle kurumlar yasal olarak başı ağrır diye tersine dan diye söylüyorlar. bir sıkıntı olsaydı direkt söylerlerdi yani asla sizin üzülmenizi falan düşünmezlerdi. gerçekten yetersiz gelmiştir kanınız.
yaptırmadım dün ikili test yaptırdım ben deDoğru söylüyorsunuz siz yaptırdınız mı fetal dna
yetersz gelmiştir bir şey çıkacağından değil canım benimde yüzde 4 geldi mesela buda başka yerlere göre yetersizdi fakat benim yaptırdıgım yere göre yetereliydi en düşük fetal dna yıda bulabiliyordu bende 12 haftalıkken verdim. Bazen kilolu gebeliklerde vs bebeğin kanı anneye daha zor karışıyorFetal dna için pazartesi kan verdim kan yetersiz geldi 2.yi vermeniz gerekiyor dediler ama intergende yaptırdım neden sizce ? Sanki sıkıntılı bişey oldu gibi geldi
Evet kilolu da değilim aslında 50 kiloyum ilaç vs de kullanmıyorum sadece vitamin muhtemelen az kaldı yarın tekrar gidicem kan vermeye sonuç ne zaman çıkmıştı sizinyetersz gelmiştir bir şey çıkacağından değil canım benimde yüzde 4 geldi mesela buda başka yerlere göre yetersizdi fakat benim yaptırdıgım yere göre yetereliydi en düşük fetal dna yıda bulabiliyordu bende 12 haftalıkken verdim. Bazen kilolu gebeliklerde vs bebeğin kanı anneye daha zor karışıyor
ben salı vermiştim cumartesi çıktı öğlenEvet kilolu da değilim aslında 50 kiloyum ilaç vs de kullanmıyorum sadece vitamin muhtemelen az kaldı yarın tekrar gidicem kan vermeye sonuç ne zaman çıkmıştı sizin
Bugün kan vermeye tekrar gittim yüzde 4 olduğu için az geldi dedi doğru sonuç için tekrar istedik dedi bu oranın 4 olmasında bi sorun var mı ?yetersz gelmiştir bir şey çıkacağından değil canım benimde yüzde 4 geldi mesela buda başka yerlere göre yetersizdi fakat benim yaptırdıgım yere göre yetereliydi en düşük fetal dna yıda bulabiliyordu bende 12 haftalıkken verdim. Bazen kilolu gebeliklerde vs bebeğin kanı anneye daha zor karışıyor
benim %4 ilede dogur sonuç veriyordu her merkezin cihaz farklılıgından olabiliyor heraldeBugün kan vermeye tekrar gittim yüzde 4 olduğu için az geldi dedi doğru sonuç için tekrar istedik dedi bu oranın 4 olmasında bi sorun var mı ?
Fetal dna için pazartesi kan verdim kan yetersiz geldi 2.yi vermeniz gerekiyor dediler ama intergende yaptırdım neden sizce ? Sanki sıkıntılı bişey oldu gibi geldi