• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal Dna

sipeba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
8
0
1
28
Fetal DNA hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum aslında. Yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım ben. Evet yaptırmak bi açıdan çok yararlı ama ya bi şey çıkarda geri kalan hamileliğim psikolojik açıdan bu düşünceyle mahvolursa diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Fetal DNA hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum aslında. Yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım ben. Evet yaptırmak bi açıdan çok yararlı ama ya bi şey çıkarda geri kalan hamileliğim psikolojik açıdan bu düşünceyle mahvolursa diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Maddi imkanınız varsa yaptırın. Ben yurt dışında bir türlü yaptıraamamıştım.

Benim bebeğime down sendromu ihti.ali var dediklerinde yaptırdım. Üstüne amniyasent3zde yaptırdım. Temiz çıktı. Bazı sorunlu ömrünü yaşamayacak bebeklerde yaptırıp aldırmak daha iyi düşündüm. Trizomi 18 galiba böyle bebeklerin yaşama olasılığı yok. Ya anne karnında ya da doğunca vefat ediyorlar.

Back
X