fetal emar çektiren varmı? acillllll

nisnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
188
0
116
İstanbul
Arkadaşlar bebegimin beyninde su toplaniyormus fetal emar çektirmem lazım nerelerde cektirebilirim acaba istanbuldayım yardimci olurmusunuz

Arkadaşlar bebegimin beyninde su toplaniyormus fetal emar çektirmem lazım nerelerde cektirebilirim acaba istanbuldayım yardimci olurmusunuz

Geçmiş olsun canım, nerede çekiliyor bir fikrim yok netten bir araştır ya da belki bilen biri çıkar, Allah evladını sana bağışlasın.

Merhaba Nisnur. Öncelikle çok gecmiş olsun. Insallah önemli bir şey çıkmaz. Özelden cevap hakım yokmuş o yüzden buradan yazabiliyorum. Fetal mr için medikal park Bahçelievler'den telefonla randevu aldık. 400tl idi. Beynindeki şüpheden dolayı olduğunu söylersen oraya odaklanacaklardır. Sonucu da ertesi gün aldık. Bebeğin çekim aşamasında hareket etmemesi önemli. Öncesinde tatlı vs yemezsen benim kişisel görüşüm daha iyi olacaktır. Öğrenmek istediğin ne gibi bir detay var acaba?

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için tanıdığım hiç kimse yok fetal emar çektiren memnun kaldınmı hastaneden emar nasıl çekiliyor açmı gitsem acaba beni çapadan başka yere yönlendirdiler ama orası 900 tl civarı bize çok geldi ben telefonla aradım hastaneyi doktora muayne olacaksın dediler o istek yazarsa emar çekiliçekmiş öylemi acaba ben direk hastaneye gitsem emar çektiricem diye muayne olmasam olmazmı ... çok sağol sende bebeğini kaybetmişsin başın sağolsun allahım tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin

Sagol.
Hastanenin doktoru beni de gordu. Ancak elimde mrin istenmesi icin siddetli bulgular olan raporlar vardi. Dolayisiyla gerek yok diyemedi. Memnun kaldin mi derken bebekten istenen goruntuleri alabilmislerdi. Biz de Acibadem grubuna sormustuk. 1500 gibi bir rakamdi. Ayni hizmeti aliyorsun sonucta. Onlardan saglik degil goruntu bekledigin icin medikal park bence yeterliydi. Ben ogle arasi gittigim icin yemek yememistim,sadece kahvalti. Ancak bunu ozel olarak istemisler miydi,hatirlamiyorum. Insallah iyi haberlerle gelir, bebegini saglicakla kucagina alirsin.

Allah razı olsun beni bilgilendirdigin için çok sağol cuma günü gidicem inşallah iyi sonuçlar alırım

merhaba canim dogum yapmisin hayirli olsun. Bende alti bucum aylik gebeyim. Bizim kafamida da 2 adet kist mevcut mr cekilecegiz. Bebeginjn durumu nasil simdi mr cekildinjz mi dogumdn sonra. Canim cok sikkin bu yuzden.

merhaba canim dogum yapmisin hayirli olsun. Bende alti bucum aylik gebeyim. Bizim kafamida da 2 adet kist mevcut mr cekilecegiz. Bebeginjn durumu nasil simdi mr cekildinjz mi dogumdn sonra. Canim cok sikkin bu yuzden.

mrhaba canım ben dogum yaptım evet ama emar cektiremedim cünkü 33 hafftalık erken dogum yaptım ben 35 gün hastanede yattım tansiyon yüzünden bebegim 25 gün kuvezde kaldı dogumdan sonra emar cektirdik simdilik bebegim iyi beynindeki sıvıda azalmış takip edicez sanada cok geçmis olsun allah yardımcın olsun

Kac mm di sıvı hamilelikte

Merhaba emar çektirdiniz mi ? Sonuçlar ne oldu ?
ya da nasıl çektirdiniz . Biraz bilgi verir misiniz ? Aynı durum içerisindeyim.Hamileyim kızım da da beynindeki su birikmesi çoğalmış emar istediler. Bende çok çok üzgünüm.Ne yapacağım bilmıyorum.

Merhaba.Ben de 23 haftalık gebeyim.Bebeğim de az miktarda sıvı birikmesi olduğu için Dr.fetal MR istedi.Pzt günü yaptıracağız.Dua edin ne olur bebeğim sağlıklı doğsun10 yıl aradan sonra mucizeme hamile kaldım.hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah evlatlarımızı

Merhaba saglıkla kucagınza alın ınsaallah aynı durum bnde de var son durumunz nedr bılgılendırırmısnz lutfen cok streslıym

Merhaba bebeğinizin beynindeki sıvı kac mmdi çocuğunuz doğdu mu sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…