Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bebegimin beyninde su toplaniyormus fetal emar çektirmem lazım nerelerde cektirebilirim acaba istanbuldayım yardimci olurmusunuz
Merhaba Nisnur. Öncelikle çok gecmiş olsun. Insallah önemli bir şey çıkmaz. Özelden cevap hakım yokmuş o yüzden buradan yazabiliyorum. Fetal mr için medikal park Bahçelievler'den telefonla randevu aldık. 400tl idi. Beynindeki şüpheden dolayı olduğunu söylersen oraya odaklanacaklardır. Sonucu da ertesi gün aldık. Bebeğin çekim aşamasında hareket etmemesi önemli. Öncesinde tatlı vs yemezsen benim kişisel görüşüm daha iyi olacaktır. Öğrenmek istediğin ne gibi bir detay var acaba?
Allah razı olsun beni bilgilendirdigin için çok sağol cuma günü gidicem inşallah iyi sonuçlar alırım
Arkadaşlar bebegimin beyninde su toplaniyormus fetal emar çektirmem lazım nerelerde cektirebilirim acaba istanbuldayım yardimci olurmusunuz
merhaba canim dogum yapmisin hayirli olsun. Bende alti bucum aylik gebeyim. Bizim kafamida da 2 adet kist mevcut mr cekilecegiz. Bebeginjn durumu nasil simdi mr cekildinjz mi dogumdn sonra. Canim cok sikkin bu yuzden.
Kac mm di sıvı hamileliktemrhaba canım ben dogum yaptım evet ama emar cektiremedim cünkü 33 hafftalık erken dogum yaptım ben 35 gün hastanede yattım tansiyon yüzünden bebegim 25 gün kuvezde kaldı dogumdan sonra emar cektirdik simdilik bebegim iyi beynindeki sıvıda azalmış takip edicez sanada cok geçmis olsun allah yardımcın olsun
Merhaba saglıkla kucagınza alın ınsaallah aynı durum bnde de var son durumunz nedr bılgılendırırmısnz lutfen cok streslıymMerhaba.Ben de 23 haftalık gebeyim.Bebeğim de az miktarda sıvı birikmesi olduğu için Dr.fetal MR istedi.Pzt günü yaptıracağız.Dua edin ne olur bebeğim sağlıklı doğsun10 yıl aradan sonra mucizeme hamile kaldım.hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah evlatlarımızı