Fetal redüksiyon(anne karninda bebegin kalbinin durdurulması) yardim lutfen

Ladyblonde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
340
184
103
Merhaba arkadaşlar

İkiz gebeliğin var fakat bir bebegimde çok.önemli problemler var iç organları disarida olması gibi.Dr su an birini sonlandirmaktan yana fakat ben kotu şeyler okudum. Daha önce bu işlemi yaotiraniniz varsa lütfen deneyimlerin izi yazar misiniz bana yardimci olun lütfen kime yaptirdiniz bu işlemi zormudur? Diğer bebeğime ve bana zarari olurmu??

Islemi yaptirdiniz mi bilmiyorum ama benimde basima geldi ucuz gebeydim ve bebeklerimden birinde sorun vardi ya onu feda edecektik ya da hepsini kaybetme riskini alacaktik dr um hasta bebegimi durdurdu simdi erken dogum yaptim 34.haftada hastanedeyiz diger bebeklrrim bana geldi cok sukur. Eger haftan erkense pek risk olmuyormus ama hafta ilerledikce bebrkte buyudugu icin zehirleme vs gibi riskler artiyor. Benimki 17.haftada yapildi ama dr um gercekten cok iyiydi cok sukur bana da bebeklerime de zarar olmadi bide islemi yapan drun cok deneyimli olmasina dikkat et cunku en ufak bir hata diger bebegininde kaybina sebep olabilir maalesef :( umarim sorularina biraz cevap olmustur

Islemi yaptirdiniz mi bilmiyorum ama benimde basima geldi ucuz gebeydim ve bebeklerimden birinde sorun vardi ya onu feda edecektik ya da hepsini kaybetme riskini alacaktik dr um hasta bebegimi durdurdu simdi erken dogum yaptim 34.haftada hastanedeyiz diger bebeklrrim bana geldi cok sukur. Eger haftan erkense pek risk olmuyormus ama hafta ilerledikce bebrkte buyudugu icin zehirleme vs gibi riskler artiyor. Benimki 17.haftada yapildi ama dr um gercekten cok iyiydi cok sukur bana da bebeklerime de zarar olmadi bide islemi yapan drun cok deneyimli olmasina dikkat et cunku en ufak bir hata diger bebegininde kaybina sebep olabilir maalesef :KK43: umarim sorularina biraz cevap olmustur
canim çok tesekkur ederim ben su an 13. Haftaayim haftaya belli olacak yani 14-15 hafta diyelim.adanada bir bayan olmuş maalesef onu okudum zaten moral sifir oldu bendede.içime su serptin allah razi olsun.zor bir islemmi peki? Nasil yapiliyor? Birde drnuz kimdi acaba??

Bnde dorduz lere gebeyim çarşamba birinin kalbini durdurcaklar 12 haftalık olduk bende çok korkuyorum

benimde gebeliğim başlarda üçüzdü dr birinini sonlandırmamı söyledi 6. haftada sonlandırma yapıldı şimdi 13. haftadayım hiç bir sorun yasamadım sükürler olsun

benimde gebeliğim başlarda üçüzdü dr birinini sonlandırmamı söyledi 6. haftada sonlandırma yapıldı şimdi 13. haftadayım hiç bir sorun yasamadım sükürler olsun
Merhaba çok geçmiş olsun zor bir işlemi acaba? Kaç dk sürüyor? Diğer bebeğime ve bana bir zarar olmaz dimi??zehirlenme olabiliyormus

benim işlem karından yapılmadı. uyuşturdular hiç birsey hissetmedim sonrasında da agrı sızı olmadı sizin işlem karından mı yapılacak acaba

benim işlem karından yapılmadı. uyuşturdular hiç birsey hissetmedim sonrasında da agrı sızı olmadı sizin işlem karından mı yapılacak acaba
hic bilemiyorum ki su an karindan olmazsa Nasil yapiyorlar acaba?? Sizinki Nasil oldu? Bana karindan CVS yapildi baya canim yandi

hic bilemiyorum ki su an karindan olmazsa Nasil yapiyorlar acaba?? Sizinki Nasil oldu? Bana karindan CVS yapildi baya canim yandi
bana vajinadan girilerek yapıldı. dediğim gibi canım yanmadı hiç çünkü uyudum sadece pisikolojik olarak berbat durumdaydım

bana vajinadan girilerek yapıldı. dediğim gibi canım yanmadı hiç çünkü uyudum sadece pisikolojik olarak berbat durumdaydım
anladim anestezi alabiliyorsak yine iyi çok geçmiş olsun psikoloji zaten bitti benimde ama diğer bebegime tutunmak ve onu düşünmek zorundayim

Sanırım bize anestezi vermeyecekler onun haftası küçük olduğu için öyle yapmişlar bize kurtaj gibi yapamazlar cunku bebekler baya büyüdü karından bi sıvı verecekler bebeğin kalbini durdurcaklar anneye hiç bi zararı yok ama diğer bebeklere zararı olabilir riskli bi islem yani

anladim anestezi alabiliyorsak yine iyi çok geçmiş olsun psikoloji zaten bitti benimde ama diğer bebegime tutunmak ve onu düşünmek zorundayim
peki sizin ne zaman diğer bebekte sorun gördü dr ense kalınlığı için 12 haftada ultrasona girdiğinizde mi

Sanırım bize anestezi vermeyecekler onun haftası küçük olduğu için öyle yapmişlar bize kurtaj gibi yapamazlar cunku bebekler baya büyüdü karından bi sıvı verecekler bebeğin kalbini durdurcaklar anneye hiç bi zararı yok ama diğer bebeklere zararı olabilir riskli bi islem yani
bemimde alttan girip kalbine sıvı verdiler kürtaj gibi değil yani kese ve bebek içimdeydi kalbi durmuştu zamanla kayboldu

peki sizin ne zaman diğer bebekte sorun gördü dr ense kalınlığı için 12 haftada ultrasona girdiğinizde mi
evet detayli ultrason da göründü ve CVS yapildi karindan baya bir problemleri var ama yavrumun iç organları disarida vs. Ciddi problemleri var:((

Back
X