Fethiye Erken Rezervasyon Otelleri - Lykia Botanika Beach & Fun Club

MasterTur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.660
0
116
İstanbul
A_16074.jpg

Otel Kategorisi
4 Yıldız (Yıldız sayıları Tur On9 değerlendirmesidir.)

Fethiye, Yanıklar mevkii, Fethiye 17 km, Dalyan 45 km, Dalaman havaalanı 42 km, Denize sıfır, Özel plaj.

Genel Özellikler
Açık yüzme havuzu, Kaydıraklı havuz, Çocuk havuzu, Ana restaurant, Hamam, Sauna, Kablosuz internet bağlantısı, Tenis kortu, Masa tenisi, Bilardo, Dart, Jimnastik salonu, Su sporları, Aerobik, Boccia, Mini futbol, Plaj voleybolu, Dalış, Paraşüt, Masaj, Kese, Güzellik salonu, Kuaför, Doktor, Hamam, Şok havuzu, Emanet kasa, Fitness salonu, Amfi tiyatro, Açık hava discosu, Mini kulüp, Çocuk sineması, Emanet kasa, Market, Kuyum, Butik, SPA, Araç kiralama.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: LYKİA BOTANİKA BEACH & FUN CLUB
Tatil Hattımız: 0216 550 19 19

Turon9.com

Üfff şu yeşilliğe bak yaa. Bu sene Fethiyeye gidicez kısmetse ama Tur19 bakalım bize nasıl yardımcı olacak. Noa Hotel Sun city den sonra buraya da bittim ben:delphin:

Bende sun cıty e gittim inanılmazda memnun kaldım süper bi otel fethiyeye gitmeyi düşünenlere duyururum gidip bi görmelerini tavsiye ederim yeryüzü cenneti hele o plajı doğa harikası süper..

Bende sun cıty e gittim inanılmazda memnun kaldım süper bi otel fethiyeye gitmeyi düşünenlere duyururum gidip bi görmelerini tavsiye ederim yeryüzü cenneti hele o plajı doğa harikası süper..

Ben ilk açııldığı yıl o otelde çalışmıştım, gerçekten çok güzel, özel plajı da vardı.. Ben de tavsiye ederim..hihoyyyt

Lykia Botanika Beach & Fun Club bu otele giden olmadı mı ? Ben burayı düşünüyorum bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

merhaba,
irtibat bilgilerinizi iletebilirseniz arkadaşlarımız tesisle ilgili olarak bilgi vermek için size ulaşabilirler.

saygılar

Tatil Hattımız: 0216 550 19 19

Turon9.com

13-19 Temmuz arası 2 kişi standart oda
Kadınlar Kulübü Kart Sahiplerine fiyatı nedir acaba
Otele giriş ve otelden ayrılış saatlerinide belirtir misiniz?

Sabrınız için teşekkürler geciklen cevabımız için özürlerimi iletirim,

Belirtmiş olduğunuz tarihlerde tesisin Standar oda kişi başı günlük nakit fiyatı.

115.40 tl dir.

tesise giriş saati 14:00 tesisten ayrılış saati 12:00 dir.

saygılar.

23 eylül bayramdan sonraki gün 1 hafta tatil planlıyoruz balayı olacak oteli çok beğendim 2 kişi fiyat öğrenebilirmiyim_? teşekkürler

Merhaba mmmimoza,

Öncelikle Tur on9 Ailesi olarak sizi ve eşinizi tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz.

Lykia Botanika Beach & Fun Club otel'de 6 Gece 7 Gün iki kişinin konaklama bedeli normal olarak toplam 982,80 TL dir. Ancak KK üyesi olduğunuz için ekstra %5 indirim hakkına sahipsiniz ve %5 indirimli fiyata yani 933,66 TL dir. Eğer KK Kartı sahibi iseniz ekstra %10 indirim hakkına sahip oluyorsunuz ve 6 Gece 7 Gün 2 Kişinin konaklama bedeli 884,52 TL olmaktadır.

NOT: KK Üyesi olduğunuz için bütün tesislerde ekstra %5 indirim veya KK Pro (Kart Sahibi) Üyesi iseniz yine bütün tesislerde ekstra %10 indirim hakkınız vardır.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon Tatil Hattı: 0216 550 19 19
Turon9.com

Saygılarımızla
Tur on9 Ailesi

Back
X