FETHİYE KABAK KOYUNDA AĞAÇ EVLER VE BUNGALOVLARDA KALANLAR YARDIM EDİN LÜTFEN BALAYI İÇİN UYGUN MU?

retinoid

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
44
2
16
İstanbul
Balayı için öyle koskoca dev otellerin , kalabalığın içinde birbirimizden ilgimizi çekeceğimiz yerler istemiyorum.
Daha böyle sessiz sakin doğayla,denizle iç içe küçük butik oteller var mı diye bakınırken ağaç evleri gördüm.
Birkaç tanesine baksamda sitelerinde tam olarak bilgi bulamadım.Çok böyle konforlu odalar vs. istemesemde temiz,ferah göz yormayan güvenilir olması önemli
Balayı için ne kadar uygundur bilemiyorum?Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar var mı?
Gidip kalanlar nerede kaç gün ne kadara kaldılar paylaşabilirler mi

Merhabalar, ben de Kabak Koyu'nu araştırıyorum ama aracı olmayan için ulaşım çok zor gözüküyor. Kabak Avalon Bungalov diye biryer var googla yazınca çıkar, çok güzel görünüyor ama hem pahalı, hem ulaşım zor gibi bilemedim :s

bız oludenız de suncıty hotelden yer ayırttık balayı ıcın mavı bayraklı ozel plajı var. hersey dahıl konseptı odalar vılla tıpı her yer cam agacı odalar yesıl alan manzaralı ve oludenızın merkezı konumunda.. bence bır bakın gıden herkes memnun otelden bır tane olumsuz elestırı gormedım ... ;)

bız oludenız de suncıty hotelden yer ayırttık balayı ıcın mavı bayraklı ozel plajı var. hersey dahıl konseptı odalar vılla tıpı her yer cam agacı odalar yesıl alan manzaralı ve oludenızın merkezı konumunda.. bence bır bakın gıden herkes memnun otelden bır tane olumsuz elestırı gormedım ... :KK66:
Tesekkurler

Back
X