Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölüdenizde bahsettiğiniz o tek otel hangisi.malum internette bakıyoruz.sonra otel denilenden çok farklı oluyor.bu dediklerinizi okudum evdekilere ama hala ölüdenizde yatıcaz diyor eşim ve kızım.bakalım çalış benim aklıma yattı ikna etmeye çalışacağım.
marmariste Romance Beach Hotel güzel görünüyor. benim sevgilim de otelde yatıp denize girmekten yana. ben de tam tersi günlük turlarla ordan oraya koşmak istiyorummuhtemelen onun dediği gibi otelde yeyip içip yatcaz o yüzden Marmaris daha uygun sanırım bize.
Casa De Maris Spa & Resort Hotel bu da marmariste. ben çok beğendim resimlerden
bir de ben yüzmeye bayılıyorum ama yosunlu ve bulanık denizleri hiç sevmiyorum. Marmaris'e daha önce hiç gitmedim, nasıl denizi biliyor musun ?
açıkçası son anda eşimden çıktı fikir bende çok araştıramadım.fethiyede nerde kalınır nereler gezilir.ölüdenizmi yoksa başka biyermi seçmeliyim.
aslında ben gezmek isterim ama eşim yatıcam ben diyor.o yatsın ben gezeyim diyordum çocuklarla.çok hazırcılık gibi olacak ama fethiye otel ve nerelere turlar var önerebilirmisiniz.kendi aracımız olmayacak.