• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fethiye-marmaris tatil önerisi

Ekinoks

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
395
26
318
Kırklareli
fethiye yada marmariste tatil düşünüyoruz.hangisini tavsiye edersiniz ulaşım açısından .ve otel tavsiyesi istiyorum.denize sıfır ve herşey dahil önerilerinizi bekliyorum

ben de o civarları düşünüyorum tatil sitelerinde fır dönüyorum walla, daha seçemedim :52:

Yarama barnak bastın bacım :27: Geçen sene fethiyeye gittik.Güzeldi tavsiye ederim.Bu sene Marmaris düşünüyorum ama hem çok seneçek var hemde kararsızlık sonunda bi otelde karar kıldım.Sende araştırdıklarını buraya yazarsan bizim için de fikir olur.Bizim geçen sene fethiyedeki otelin adı Manaspark Çalış Otel.Ama kesinlikle tavsiye etmem hem en pahalı fiyattan kaldık hemde 2 yıldızlı bile olamaz.Ama çevre gezilcek yerleri müthiş.Özellikle jeep safari ile kalyon yakapark turu var kesinlikle görülmesi gereken yerler.

Herşey dahil bir tatil istiyorsanız Fethiye'yi düşünmeyin zira Fethiye gezmelik görmelik bir yer, bütün gün dışarda olacaksınız, turlara katılacaksınız, gittiğiniz her yerde yemek ve içeceğiniz olacak, çifte para ödemiş olacaksınız.. Fethiye istiyorsanız maksimum yarım pansiyon, herşey dahil sadece deniz otel ve yemekler diyorsanız Marmaris, Adrasan gibi yerleri düşünebilirsiniz..

açıkçası son anda eşimden çıktı fikir bende çok araştıramadım.fethiyede nerde kalınır nereler gezilir.ölüdenizmi yoksa başka biyermi seçmeliyim.
aslında ben gezmek isterim ama eşim yatıcam ben diyor.o yatsın ben gezeyim diyordum çocuklarla.çok hazırcılık gibi olacak ama fethiye otel ve nerelere turlar var önerebilirmisiniz.kendi aracımız olmayacak.

Canım illa ölüdeniz olmasına gerek yok.Her beldesinden ulaşım kolay.Yapıcağın aktivite çok fazla.Jeep safari,çevre adalara tekne turları var.Bunlar için ztn her yerde acenteler var gidip rezerve ettiriosun seni alıp götürüyolar.Biz Çalış da kaldık güzeldi.Ölüdeniz biraz pahalı.Bi de arkadaşa katılıyorum.Yarım pansiyon bakın.Sabah akşam yemek olsn yeter.Zaten kahvaltıyı yiyip çıkıyosun anca akşam yemeğine otele dönüyosun.

Bu durumda kalmanın mantıklı olduğu 2 yer var, ya Ölüdeniz ya Çalış plajı.. Denize sıfır oteller Çalış plajında, Ölüdeniz'de bu konumda tek bir yer var, o da gayet fiyatlı.. Şahsi fikrim Çalış daha rüzgarlı ve esiyor, o sıcakta en ihtiyaç duyulan şey.. Gezme konusunda araçsız geliyorsan turlar her yerde var, seni otelinden alıp, akşama da bırakıyorlar ancak araçla geliyorsanız her yere tekne turu hariç kendiniz de gidebilirsiniz.. Yeni açılan Jiva beach var Çalış plajında, oraya bakabilirsin, ya da daha düşük bütçeli ama nezih yerler de var, gerisi sana kalmış.. Şimdiden iyi tatiller..
Araçsız geliyormuşsun farketmemişim, Saklıkent - Dalyan - 12 Adalar tekne turu, 1'er gün arayla yaparsan gayet eğlenceli ve yeterli olur. Çocukların çok küçük değilse Saklıkent'e jeep ile, küçükse klimalı minilerle katıl tura, mutlaka sor.. Ama kesinlikle git..

Son düzenleme:
marmariste Romance Beach Hotel güzel görünüyor. benim sevgilim de otelde yatıp denize girmekten yana. ben de tam tersi günlük turlarla ordan oraya koşmak istiyorum :1: muhtemelen onun dediği gibi otelde yeyip içip yatcaz o yüzden Marmaris daha uygun sanırım bize.

Casa De Maris Spa & Resort Hotel bu da marmariste. ben çok beğendim resimlerden :9:

bir de ben yüzmeye bayılıyorum ama yosunlu ve bulanık denizleri hiç sevmiyorum. Marmaris'e daha önce hiç gitmedim, nasıl denizi biliyor musun ?

ölüdenizde bahsettiğiniz o tek otel hangisi.malum internette bakıyoruz.sonra otel denilenden çok farklı oluyor.bu dediklerinizi okudum evdekilere ama hala ölüdenizde yatıcaz diyor eşim ve kızım.bakalım çalış benim aklıma yattı ikna etmeye çalışacağım.

ölüdenizde bahsettiğiniz o tek otel hangisi.malum internette bakıyoruz.sonra otel denilenden çok farklı oluyor.bu dediklerinizi okudum evdekilere ama hala ölüdenizde yatıcaz diyor eşim ve kızım.bakalım çalış benim aklıma yattı ikna etmeye çalışacağım.

Belcekız beach'e bakın canım, bir de Sun city var, onun da plajda ayrı yeri var, servislerle götürüyor.. Sahili güzel.. Dip not geçeyim, Ölüdeniz komple bir isim ama ölü olan o meşhur kısım milli park, girişi ücretli, normalde onun dışında gireceğiniz plajlar ise standart plajlar, sonra burası böyle değildi diye şaşırmayın, komple plaj düşün isimleri kıdrak, belcekız vb.. en sonunda bir burun var, hiç dalgasız o süper görünen yer orası, yürüme mesafesinde.. Çok yukarda olmadığı sürece genel olarak oteller ihtiyaçlarınızı karşılar..

Benim arkadaş noa hotele gitti.O gayet memnun kaldı.Ölüdeniz arkadaşın dediği gibi asıl yer ücretli.Ama diğer plaj kısmı ücretsiz.Biz bi günde oraya gittik plaj çok kalabalıktı.Eğer sessiz dingin bi yer istiyosanız diğer beldelere bakın derim.

marmariste Romance Beach Hotel güzel görünüyor. benim sevgilim de otelde yatıp denize girmekten yana. ben de tam tersi günlük turlarla ordan oraya koşmak istiyorum :1: muhtemelen onun dediği gibi otelde yeyip içip yatcaz o yüzden Marmaris daha uygun sanırım bize.

Casa De Maris Spa & Resort Hotel bu da marmariste. ben çok beğendim resimlerden :9:

bir de ben yüzmeye bayılıyorum ama yosunlu ve bulanık denizleri hiç sevmiyorum. Marmaris'e daha önce hiç gitmedim, nasıl denizi biliyor musun ?

Casa De Maris Spa & Resort Hotel' e gittiniz mi acaba?

açıkçası son anda eşimden çıktı fikir bende çok araştıramadım.fethiyede nerde kalınır nereler gezilir.ölüdenizmi yoksa başka biyermi seçmeliyim.
aslında ben gezmek isterim ama eşim yatıcam ben diyor.o yatsın ben gezeyim diyordum çocuklarla.çok hazırcılık gibi olacak ama fethiye otel ve nerelere turlar var önerebilirmisiniz.kendi aracımız olmayacak.

bence marmarise tatile gideceğinize hiç gitmeyin daha iyi..
oteller tamam 5 yıldızlı herşey dahil felan filan ama çalışanların %90 stajer öğrenci hal böyleyken ne temizlik ne nizam ne güler yüz.
yatılacak otellerin çoğu Antalya tarafında.
gir otele tatil bitene kadar çıkma :)

Konu eski ama belki tavsiye arayanlar olur diye yazmak istedim. Herşey dahil oteller için Antalya daha iyi hem otel seçeneği fazla hem hizmet daha güzel fakat Fethiye Marmaris gibi yerler gezmeli görmeli yerler dışarıda çok yapılacak şey var gidilecek yer var o yüzden herşey dahil otel de kalırsanız otelin imkanlarından tam yararlanmaya vaktiniz olmaz. Özellikle fethiye de yarım ya da tam pansiyon mantıklı çünkü fethiye de gezilecek çok yer var. Ölüdeniz, Saklıkent, Tekne Turları, Koyları, Kordonu (özellikle gece) , Hisarönü vs.... O yüzden otel de kalıp çoğu güzelliğinden muhrum kalabilirsiniz....

Merhabalar bizde annemle ege turu dusunuyoruz turla gitmeye karar verdik yalniz guvenilir bir tur sirketi bulamadim ani tur filan vardi fiyat olarak da uygundu muhafazakar ege turu olan sirketler var mi yardim ederseniz sevinirim

Back
X