fethiyede doğum yapan yokmu??

Genelde esnaf hastanesinde yapan ve memnun olduğunu söyleyenler var çevremde..Ama doktor adı bilmiyorum...Ben Antalya da doğum yapacağım kısmetse tabi eğer acil bir durum olmazsa..o zaman fethiyeye gideriz daha yakın diye....Hayırlı doğumlar şimdiden

Genelde esnaf hastanesinde yapan ve memnun olduğunu söyleyenler var çevremde..Ama doktor adı bilmiyorum...Ben Antalya da doğum yapacağım kısmetse tabi eğer acil bir durum olmazsa..o zaman fethiyeye gideriz daha yakın diye....Hayırlı doğumlar şimdiden

sanada hayırlı doğumlar dilerim,normal mi sezeryan mı düşünüyorsun,ben engel bir durum olmazsa normal düşünüyorum,letoon hastanesine kontrollere gidiyorum,kararsız kaldım,izmirde mi yapsam doğumu diye düşünyorum bazen,sen antalyada hangi hastaneyi sectin

Canım ben de kısmet olursa normal düşünüyorum. Haftaya bugün günüm dolmuş oluyor. Umarım bir terslik çıkmaz da normal olur herşey... Kalkanda oturuyorum ben fethiye daha yakın aslında ama kayınvalidemler antalyada olduğu çin antalyada olacak acil bir durum olmazsa...Antalyada Medical Park ı beğendik, doktorum dışardan gelcek Aslı Vural Sesver...Şuana kadar herşey çok güzel çok yolundaydı..Son hafta ne geçmek biliyo ne de korkular bitiyo..Allah hepimize yardımcı olsun inşallaah:)

Ha bu arada sonrası için Kardelen çocuk ve kadın doğum hastanesi varmış fethiyede..gidenler çok memnunlar...Sağ salim doğarsak rutin kontrollerimize filan oraya gidecez inşallah, malum önümüz kış:)

Back
X