Fevri Hareket Etmek

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
83
35
Kizlar iyi geceler.Bugun aksamustu kizimla parka ciktik,tam parkin karsisinda bi kizla delikanli kucak kucaga öpüşüyordu.O an agzimin icinde soylendim bunlarda duymus olacak ki ayrilip bana dogru dik dik bakmaya basladilar,bi kizimla parka girdigimde goz ucuyla baktim hala parkin icine bakiyorlardi sonrasini bilmiyorum.
Sorun su sonra kendi kendime kizdim yanimda cocugun var,hamilesin insanlatin nasil bir insan oldugunu bilmezsin birak cek cocugunu gotur ordan ne soyleniyosun,ama bir de su var Istanbulda bi bos alan park coluk cocuk o sahneyi izlemek zorunda degil en azindan bir kuytuya gidin!
Uzatmiyim ben sokakta,trafikte ne bilim avm de bana yada baskasina ters bir durum gorduysem basliyorum kaba tabirle cemkirmeye kendim sonra da birgin yanindakilerin basini belaya sokacaksin diyorum kimin ne oldugu belli degil,herseyi gorup duyma ama mumkun degil.Bu kotu bor huy degil mi sizcede ve nasil basedebilirim bu huyumla?

Evet birgün başına birşey gelebilir :)) şahsen benim öyle yanimdan laf carparak geçecek kadın gider yanına "bana mı birsey diyosunuz anlamadim ?" Derim vereceği cevaba göre net tavrım oluşur.
Bende hoşlanmiyorum insan içinde kucak kucağa görmekten ama kafanı cevirirsin biter.
Sokak ortasinda dayak yiyen,bicaklanan kadina bicok kisi seyirci kalabiliyor degil mi ?? Ama opusene herkes atarlaniyor :)) Bence önce daha buyuk sorunlar icin gosterelim duyarliligimizi.
Dedigim gibi sen adamına denk gelmemissin henuz denk gelince vazgecersin :)

valla haklısınız bende gördüğüm zaman söyleniyorum, napıyorsanız yapın ama ulu orta nedir yani, çok çirkin bir görüntü oluşuyor haberleri yok
Ya cocuk parkinin orda olmasi gaza getirdi birazda ama asil sorun simdiye kadar cikistiklarim bir laf etmedi colugum cocugum var tek olsam neysede onlara zarar gelmesin diye cenemi tutmayi ogrenmeliyim.

Bir şeyleri düzeltebilme içgüdüsüyle elimizi taşın altına koymak istiyoruz belki ama öfkeli yaklaşımın
işe yaradığını görmedim duymadım hiç.
Etkili uyarının yollarını bilmemiz lazım.
Bilmiyorsak üç maymunu oynamak en iyisi.
Kesinlikle oyle guzel bir dille uyarmayi ogrenmeliyim.Tepkiyi
ortaya koymak sadece kizarak olmaz

Haklısınız çocuğunuzun görmesini istememeniz en doğal hakkınız.Fakat karşı tarafta sanane sen ne karışıyorsun diye bir tepki verebilir size.Hatta psikopatına çatarsınız Allah korusun daha kötü tepkilerde alabilirsiniz.Yani karışmamanız en güzeli.Yanlış bile olsa neticede herkesin özel hayatı ne diyebiliriz ki.

Ya cocuk parkinin orda olmasi gaza getirdi birazda ama asil sorun simdiye kadar cikistiklarim bir laf etmedi colugum cocugum var tek olsam neysede onlara zarar gelmesin diye cenemi tutmayi ogrenmeliyim.

onlarda biliyor hatalarını, olayın büyümesini istemezler işlerine gelmez, ama çemkirmeyin boşverin, gerçi size diyorum da ben aynıyım söylüyorum :))çünkü bu kadar rahat olmaları çok iğrenç ve onları normal görenler ayrı iğrençler bence, gitsinler çocukların insanların görmediği yerde yapsınlar, resmen görüntü kirliliği

Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Çaresini bilen hayrına beni de aydınlatsın.

Evet birgün başına birşey gelebilir :)) şahsen benim öyle yanimdan laf carparak geçecek kadın gider yanına "bana mı birsey diyosunuz anlamadim ?" Derim vereceği cevaba göre net tavrım oluşur.
Bende hoşlanmiyorum insan içinde kucak kucağa görmekten ama kafanı cevirirsin biter.
Sokak ortasinda dayak yiyen,bicaklanan kadina bicok kisi seyirci kalabiliyor degil mi ?? Ama opusene herkes atarlaniyor :)) Bence önce daha buyuk sorunlar icin gosterelim duyarliligimizi.
Dedigim gibi sen adamına denk gelmemissin henuz denk gelince vazgecersin :)
Yok bir haksizlik birseyde gorsem uyaririm yani cogu kisinin sustugu seye ben goz yummam.Ama pisi pisine basina isler geliyo insanin,haberlerde goruyoruz paranoya ysptim.

Olur da bir gün tepki verdiğiniz insanlar da size çıkışırsa hiç hoş olmaz. Konunuzda çok haklısınız ama karşı taraf her zaman olgun olmayabiliyor, cahilin tekine denk gelirseniz işiniz zor. Benim annem de tıpkı böyle sesisz kalamaz her olayda tepkisini fevri şekilde ortaya koyar ve başımıza çok iş açıldı bu yüzden. Hatta ben çok küçükken böyle biriyle kavga etmişti ve gerçekten çok korkmuştum hala unutamam o günü :KK17: psikolojim alt üst olmuştu uzun süre kendime gelememiştim.. :KK17:
Yani çocuğunuzu da düşünün kimseye bulaşmamaya çalışın :)

Yoookkk.. bu opusene edene laf soyleyenler tehlikeli bir olay olunca dilini yutar riske giremez zaten :KK70: tek duyarli kisim opusen ciftler :KK70:
Opusen cifti bugun yasadigim icin ornek verdim,en yakin ornek oldugu icin,konunun devaminda da yazdim zaten bana yada baskasina ters birsey gorunce dilimi tutamiyorum diye yani sonucta hergun opusen cift gormuyorum ki bana bela olsunlar.

Olur da bir gün tepki verdiğiniz insanlar da size çıkışırsa hiç hoş olmaz. Konunuzda çok haklısınız ama karşı taraf her zaman olgun olmayabiliyor, cahilin tekine denk gelirseniz işiniz zor. Benim annem de tıpkı böyle sesisz kalamaz her olayda tepkisini fevri şekilde ortaya koyar ve başımıza çok iş açıldı bu yüzden. Hatta ben çok küçükken böyle biriyle kavga etmişti ve gerçekten çok korkmuştum hala unutamam o günü :KK17: psikolojim alt üst olmuştu uzun süre kendime gelememiştim.. :KK17:
Yani çocuğunuzu da düşünün kimseye bulaşmamaya çalışın :)
Evet kesinlikle anlatmak istedigim bu, kizimin korkup aglamasi beni mahveder.Bir an nasil oluyor diyiveriyorun iste ama herseyi gormemek lazim.

Haklısınız çocuğunuzun görmesini istememeniz en doğal hakkınız.Fakat karşı tarafta sanane sen ne karışıyorsun diye bir tepki verebilir size.Hatta psikopatına çatarsınız Allah korusun daha kötü tepkilerde alabilirsiniz.Yani karışmamanız en güzeli.Yanlış bile olsa neticede herkesin özel hayatı ne diyebiliriz ki.
Canim cocuk parkinda opusmek mi ozel hayat?

Ozgurlukler sinirsiz degildir.Toplumun rahati soz konusuysa bireysel ozgurluk ikinci plandadir.Bir annenin cocuguyla cocuk parkinda dolasma ozgurlugu, birilerinin opusme ozgurlugunden once gelir.Zira cocuk parki, sevisme parki degil

Yok bir haksizlik birseyde gorsem uyaririm yani cogu kisinin sustugu seye ben goz yummam.Ama pisi pisine basina isler geliyo insanin,haberlerde goruyoruz paranoya ysptim.

Arkadaşim haksizliga vs sussumassin ama seni ilgilendirmeyen bakmassan gormeyecegin seylere laf atmak yanliş..
Bigun avmdeyiz esimle yuruyen merdivenlerdeyiz onumuzde iki kadin bana bakip bisey dedi tam hatirlamiyorum anlamadım . Esimle oynasmiyoruz normal duruyoruz ki oynassak bile tepkim ayni olurdu . Anlamadigim icin esime baktim oda bisey demeyince takildim kadinin pesine esim tutuyor napiyorsun bak yaparsan seni birakir giderim :D filan deyip beni cekistirdi durdu ama yalniz olsam rezil ederdim o kadini saglam şekilde :))) oyuzden yok bana ters bilmem ne diye millete laf carpmayin belkide giyimim o kadina ters geldi ve bisey dedi yani kendince ters bisey gordu demekki ..
Kimsenin ahlak polisligini yapmaya soyunmayın. Ciddi sekilde yanina gidebilseydim ve ters cevap verseydi o kadini orada darp edebilirdim. Bu konulardada ben hassasim. Herkes işine baksin

Back
X