Fevri Hareket Etmek

Hanımlar parklarda sigara bile içilmiyor artık açık alan Olmasına rağmen. Çocuklar kötüyü örnek almasın diye. Neden kucak kucağa oturanları görmek zorunda Kalsın?

Ahlak bekçiliği değil bu ya ne kadar abartan var.

Kizlar iyi geceler.Bugun aksamustu kizimla parka ciktik,tam parkin karsisinda bi kizla delikanli kucak kucaga öpüşüyordu.O an agzimin icinde soylendim bunlarda duymus olacak ki ayrilip bana dogru dik dik bakmaya basladilar,bi kizimla parka girdigimde goz ucuyla baktim hala parkin icine bakiyorlardi sonrasini bilmiyorum.
Sorun su sonra kendi kendime kizdim yanimda cocugun var,hamilesin insanlatin nasil bir insan oldugunu bilmezsin birak cek cocugunu gotur ordan ne soyleniyosun,ama bir de su var Istanbulda bi bos alan park coluk cocuk o sahneyi izlemek zorunda degil en azindan bir kuytuya gidin!
Uzatmiyim ben sokakta,trafikte ne bilim avm de bana yada baskasina ters bir durum gorduysem basliyorum kaba tabirle cemkirmeye kendim sonra da birgin yanindakilerin basini belaya sokacaksin diyorum kimin ne oldugu belli degil,herseyi gorup duyma ama mumkun degil.Bu kotu bor huy degil mi sizcede ve nasil basedebilirim bu huyumla?

bence bu huyunuzu kontrol etmeniz lazım yoksa çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz
bir de kınamaya başlarsanız birde insan kınadıklarını yaşamadan ölmez derler
siz çocuklarııza neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretirsiniz büyüdüklerinde
büyüyene kadar da dediğiniz gibi oradan uzaklaştırın izlemesine engel olun yeter
bu direkt herşeyi görmemezlikten gelmek demek değil ama en azından böyle bir konuda görmemezlikten gelebilrsiniz

Böyle kağıt üzerinde var evet ama atıyorum polisi aradınız, şikayette bulundunuz.
Hemen olaya müdahale ediyorlar mı?
Yoksa onlar gelene kadar o çift orada işlerini bitirip çekip giderler mi?

Bizim ülkemizde böyle bir sorun var maalesef.
Şikayet etsen de sonuç elde edemeyebiliyorsun ve insanlar artık bana ne uğraşmaya değmez
moduna geçmiş halde.
Gelirler tabi ki, şikayet alıyorlar, benim şikayet ettiğim oldu ama işim vardı emniyetin gelmesini beklemedim, ama eminim ki gelmişlerdir, polis toplumun huzuru için var neticesiyle
Ama bu meselenin ileri boyutta olmadıkça arayıp şikayet edildiğini sanmıyorum, duyarsız üşengeç bir toplumuz maalesef, burada bile görmemezlikten gel deniliyor

Bütün sayfaları okudum, konu sahibi bu toplumu nasıl düzeltebiliriz diye soru sormamış, çok fevriyim nasıl kendimi engellerim diye akıl danışmış, kadını ahlak bekçisi olmakla suçlamış bazı üyeler. Sonra da insanlar çok asabi oldu, kimse ile konuşulmuyor diyoruz. Bir sorudan konu nerelere gitmiş.

Konu sahibi; senin soruna gelirsek eğer, sinirlenmeden önce, yanındakileri ve kendini düşün, arkadaşların bir kısmının da dediği gibi, psikopatı var, sapığı var, bugün ses çıkartmayan, yarın da söylemez diye düşünmeyin. Allah korusun sizin ya da çocuğunuzun başına bir şey gelirse, en çok sizin canınız yanar.

Bütün sayfaları okudum, konu sahibi bu toplumu nasıl düzeltebiliriz diye soru sormamış, çok fevriyim nasıl kendimi engellerim diye akıl danışmış, kadını ahlak bekçisi olmakla suçlamış bazı üyeler. Sonra da insanlar çok asabi oldu, kimse ile konuşulmuyor diyoruz. Bir sorudan konu nerelere gitmiş.

Konu sahibi; senin soruna gelirsek eğer, sinirlenmeden önce, yanındakileri ve kendini düşün, arkadaşların bir kısmının da dediği gibi, psikopatı var, sapığı var, bugün ses çıkartmayan, yarın da söylemez diye düşünmeyin. Allah korusun sizin ya da çocuğunuzun başına bir şey gelirse, en çok sizin canınız yanar.
Beni anladiginiz icin tesekkur ederim.Verdigim ornek basima is acti :))
Dediginiz gibi hem.kendimin hem yanimdakilerin basina is acmamak icin frenlemeliyim kendimi.

Mesaj düzenleme süresi dolmuş ekliyorum
Öpüşmenin toplum kurallarına aykırı olmadığını söylediniz öyle mi,
O halde Türk Ceza Kanununda yer alan bu madde neyi ifade ediyor bana açıklayabilir misiniz ?

YEDİNCİ BÖLÜM
Genel Ahlaka Karşı Suçlar
Hayasızca hareketler
Madde 225- (1) Alenen cinsel ilişkide bulunan veya teşhircilik yapan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Siz 'Bireylerin inandığı şeyi topluma mal etmeyin.' diyorsunuz, ben size TCK'dan bahsediyorum
Alenen cinsel iliski diyor canım :) Yolda sevdigimin dudagina opucuk kondurdum diye polise sikayet edicek kadar sevgisiz insanlarsaniz edin zaten :)

Kizlar iyi geceler.Bugun aksamustu kizimla parka ciktik,tam parkin karsisinda bi kizla delikanli kucak kucaga öpüşüyordu.O an agzimin icinde soylendim bunlarda duymus olacak ki ayrilip bana dogru dik dik bakmaya basladilar,bi kizimla parka girdigimde goz ucuyla baktim hala parkin icine bakiyorlardi sonrasini bilmiyorum.
Sorun su sonra kendi kendime kizdim yanimda cocugun var,hamilesin insanlatin nasil bir insan oldugunu bilmezsin birak cek cocugunu gotur ordan ne soyleniyosun,ama bir de su var Istanbulda bi bos alan park coluk cocuk o sahneyi izlemek zorunda degil en azindan bir kuytuya gidin!
Uzatmiyim ben sokakta,trafikte ne bilim avm de bana yada baskasina ters bir durum gorduysem basliyorum kaba tabirle cemkirmeye kendim sonra da birgin yanindakilerin basini belaya sokacaksin diyorum kimin ne oldugu belli degil,herseyi gorup duyma ama mumkun degil.Bu kotu bor huy degil mi sizcede ve nasil basedebilirim bu huyumla?

Bakin hamilesiniz çocuğunuz da var.
Su zamanlarda kimse ben yapmam diyemiyor hic bi konu hakki da.
Zaman saf temiz değil..
Denildiği gibi ayni tepkiyi kadini döven birine yapamazsiniz.
Afedersiniz ama yemez yani.
Ama öpse.
Abovv herkes halk kahramani kesiliyor.
Opuyor diye çocuğunuz psikolojisi bozulurken, kadin döven kişiyi gördüğünde psikolojisinin normal kaldigina inanan bi toplumuz..
Çok garip.
Basiniza birşey geldiğini düşünün.
Karsinizdakinin size karninizdakine çocuğunuza birşey yaptigini düşünün.
Sanirim böylelikle yenersiniz.

Alenen cinsel iliski diyor canım :) Yolda sevdigimin dudagina opucuk kondurdum diye polise sikayet edicek kadar sevgisiz insanlarsaniz edin zaten :)
Madde gerekçesi buyrun okuyun, bilmemek değil öğrenmemek ayıp
MADDE 225.– Madde metninde, toplumun sahip bulunduğu ortak edep (ar ve haya) duygularının, edep törelerinin ihlâli, incitilmesi ve her ne suretle olursa olsun edep ve ahlâk temizliğine alenen saldırı niteliği taşıyan hareketler, tutum ve davranışlar ve takınılan durumlar suç olarak tanımlanmıştır.
Bu hükme göre, genel olarak edep ve iffete saldırı niteliği taşıyan davranışlar, suç oluşturmaktadır. Böylece, halkın ar ve haya duygularının, toplumun ortak edep ve ahlâk temizliğinin korunması amaçlanmıştır. Bu suretle toplum kültürünün önemli bir kısmını oluşturan edep, iffet, ar ve haya duyguları, edep töreleri korunmakta ve bu değerlere saldırı niteliği taşıyan hareketler yasaklanmaktadır.
Hayasızca hareketlerin cezalandırıldığı bu suç tanımında, bu kavrama açıklık getirmek amacıyla, “alenen cinsel ilişkide bulunmak” ve “teşhircilik” ifadeleri kullanılmıştır. Madde metninde geçen cinsel ilişki, cinsel arzuların tatmini amacına yönelik her türlü davranışı ifade etmektedir. Teşhirciliğin konusu, kişinin cinsel organlarından ibaret değildir. Vücut bölgelerinin, madde metniyle korunması amaçlanan hukukî değeri ihlâl niteliğindeki teşhiri, bu suçun oluşumuna neden olacaktır.
Bu davranışların suç oluşturabilmesi için, alenen gerçekleşmesi gerekir. Aleniyet için aranan ölçüt, gerçekleştiği koşullar itibarıyla fiilin belirli olmayan ve birden fazla kişiler tarafından algılanabilir olmasıdır.

Bu arada ekliyorum, öpüşmeden öpücüğe çevirdiniz dikkatimi çekmedi değil

Son düzenleme:
valla bende çok fevriyim,dediğiniz şeyleri hiç yapmadım insanların yaşam biçimleri yaptıkları beni ilgilendirmez ammavelakin başka konularda sinirlenmeyedurayım açıyorum ağzımı yumuyorum heryerimi:KK53:

Back
X