Merhaba hanımlar
Ortada düğünü geç evlilik düşüncesi bile olmamasına rağmen ben de çeyiz hazırlıklarına ufaktan başlayayım dedim
nedenimse çok komik ve herkesinkinden biraz farklı...
Ablamın yakın planda evlilik düşündüğü bir ilişkisi var,annem de heveslendi ve tenceresinden çaydanlığına,örtüsüne,yatak takımına kadar derin bir çalışmanın içine girdi.
(Tabiiki tamamen iyi niyetiyle) karşı tarafın düşüncesini sormadan yaptığı örtüler,harcadığı paralar,duyduğu
"anne ben bunu sevmem ki" itirazlarına
"fikrin değişir,herkes böyle söyler düğünden önce tutuşur-karışma sen" savunmaları falan,açıkçası beni biraz korkuttu
İleride yaşayacağım evime gereksiz yere dünyaa para harcayarak güll dallı - hatır için evimde tutacağım şeyler almasına gönlüm razı olmadığı için hazır o ablamın hazırlıklarıyla uğraşırken bende kabataslak alacaklarımı alayım diye düşündüm.
Hem en azından ilk kızının hazırlıkları bitip bana döndüğünde ortada olan şeylerden tarzımı anlar ve
"heves seninki-kedili mutfak takımı mı olurmuş" cümlelerini falan tarihe gömer diye düşünüyorum
Açılış amacımı yazdığıma göre dekorasyon anlayışıma gelebiliriz
benim istediğim mesela yaz ayında bütün banyomu kaldırıp deniz motifli paspasları-bibloları-seramikleri çıkartıp o yazı o temada geçirmek,kış gelince mesela perdeyi halıları kaldırıp kırmızı temalı eşyaları tabloları sermek..
yani yaşayan bir ev istiyorum.
çiçeklerden haz etmem-böcekleri severim
yani mesela şu fareli sosluğa bayıldım
Eki Görüntüle 1217977
) bilmem anlatabildim mi?
kedilere aşığım,bisikletsiz asla derim,çocuksu bir anlayışım var...Bu ikisinden dövme yaptırmayı bile düşünüyorum,o derece...
Evimde de şirin bir kedi objesi görsem mutlu olurum.Çünkü gittiğim iş görüşmesini soranlara bile "bahçesinde hamile kedi var-molalarda bebiş severim" diyen bir insanım,sokakta başkasının bisikletini görsem bile mutlu oluyorum.Kendi evimde de böyle şeyler isterim
Ayrıca kendim yapacağım şeylere para vermek istemem,el emeğim olsun kargacık burgacık olsun,daha şirin..
üniversitedeyken yapışkanlı folyolardan yatak başlığı yapmıştım mesela,yetenekli sayılırım yani
herneyse,işte size çeyizime ilk alacağım şeyler...
olumsuz bir yorum gelmezse yarın sabah alacağım,hem fiyatı bana uygun geldi hem çok beğendiğim bir stil...
katı sabunluk: 10
diş fırçalık: 10
diş macunluk: 10
sıvı sabunluk: 17 tl
evmanya sitesinden LİMBO HOME KUŞ serisinden...
Eki Görüntüle 1217963
Eki Görüntüle 1217965
Eki Görüntüle 1217966
Eki Görüntüle 1217964