• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi fiesta garden cafe haznedar hk düşünceleriniz

merhaba
Daha önce farklı bi topikte fiesta ile ilgili görüşlerimi yazmıştım. Ben daha önce fiestada olan nişan ve kınalara defalarca kez katıldım. Evimde çok yakın olduğu için bir çok tanıdığımız orayı tercih eder. He ben nişanımı orda değil mado da yaptım çünkü biz nişanı yemekli istedik. Ama fiestadanda fiyat falan almıştık. Kına için hafta içi 450 tl demişti sahibi berkant beyle görüşmüştük. Kısmet olursa kına gecemi hayırlısıyla orada yapmak istiyorum. Hem alan geniş hemde yaz aylarında terasınıda açıyorlar erkekler falan orada oturabiliyor, müaik sistemi güzel, gelin için ayrı odası var. Senin düşüncende nasıl bir yer mekan var bilemem ama bence kına gecesi için çokk ideal bir yer.:40:

merhaba
Daha önce farklı bi topikte fiesta ile ilgili görüşlerimi yazmıştım. Ben daha önce fiestada olan nişan ve kınalara defalarca kez katıldım. Evimde çok yakın olduğu için bir çok tanıdığımız orayı tercih eder. He ben nişanımı orda değil mado da yaptım çünkü biz nişanı yemekli istedik. Ama fiestadanda fiyat falan almıştık. Kına için hafta içi 450 tl demişti sahibi berkant beyle görüşmüştük. Kısmet olursa kına gecemi hayırlısıyla orada yapmak istiyorum. Hem alan geniş hemde yaz aylarında terasınıda açıyorlar erkekler falan orada oturabiliyor, müaik sistemi güzel, gelin için ayrı odası var. Senin düşüncende nasıl bir yer mekan var bilemem ama bence kına gecesi için çokk ideal bir yer.:40:

henüz gidip bakmadım burada duydum ismini. banada yakın sayılır bahçelievler civarında arayışım vardı bilgiler için sağol

benım kuzeeımın kınası orda oldu cnm gayet guzel bır yer hatta yemeklı falandı onun kınası , kınası dugunune 10 basardı zaten :1:

merhaba

merhaba,

fiesta ile garden aynı yer mi acaba?

kasım'da yapacağım da ben de kınamı. yer araştırıyorum. :S

ben de fiesta'ya baktım. çok kararsızım. biraz karanlık gibi geldi bana. başka önerisi olan varsa paylaşsa pek harika olur aslında.

Merhaba
ben nişanımı fiestada yapmıstım o dönemde hem fiyat çok makul gelmişti hemde guzel bir mekandı zaten nişan kına vs akşam oldugundan karanlık olması cok etkilemiyor ama müzikte hizmette cok gzueldi gelen herkeste cok beğendi ben yaparken fiyatın içinde pasta ve kurupastada vardı biz evde kurupasta yanına birşeyler daha hazırladık mutfağa verdik onlarıda yanlarına koydular bayağı bir çok tabak hazırlanmıs oldu biz cok beğendik ve eğlendik kısmetse bu sene kardesımın nişanınıda orda yapmayı düşünüyoruz.birde istanbul evlerinin ord ayaren cafe var orayada cok guzel dıyorlar internet sitesindende bakabilirsiniz bir yakınımızda orda yaptı kınasını bayağı guzeldı onunkıde

benim kınam 25 eylülde garden cafede olacak, daha önce orada kınaya katılmadım, umarım herşey güzel olur, fiyatı da çok iyi hafta içi 650 tl(kuruyemiş+kola dahil)

Back
X