Fikir alma

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Merhaba.fikrinizi almak Istedigim bi konu var.nisanlinizin evine gittiginizde ,
babanne ordayken cocuk sever gibi nisanlinizi sevmesi ,
Veya uzaktan dayisigil geldiginde yine cocuk sever gibi dayinin nişanlinizi sevmesi ,cocuk severden kastim mesela otururken kendine cekip sarıyor yuzunu seviyo avuclarina alip vs.kayinvalidenin canim oglum diyerek opmesi ,bu tarz seylerin gözünüze sokulur gibi yapilmasi önünuzde hosunuza gidermiydi neden?

2.bir sualim de nisanlinizin kiz kardesinin nisanindaykn ,kayinvalidenizin kizinin ev arkadslarindan biriyle sarmas dolas olmasi, yani merasim sirasinda ayakta birbirlerine sarilir vaziyette cok yakin gormek hosunuza gider miydi ?

Ne kadar mucuk mucuk bir ailesiniz der espiri mazemesi yapardım
Takılmam böyle şeylere sizde takmayın

İnsanlar birbirlerini sevebilirler. Sevsinler de zaten. Herkesin sevgisini ifade etme biçimi farklıdır. Bizim toplumumuzda en yakınlarla bile fiziksel temas nedense pek olmadığı için size garip gelmiş olabilir. Ama çok normal bunlar.

Asıl bunlardan rahatsız olmam için bir sebebim olmazdı.
Sevgi göstermeyi seven bir aile var,siz ne bekliyorsunuz? Nişanlınızı sizden başka kimse sevmesin, kvniz sizden başkasına ilgi göstermesin mi?

Benim nişanlımın bir babaannesi var tonton, ay sırtına benim yanımda atlet sokuşturur, ağzına yemek tıkıştırır, ona has sözcüklerle yanımda 5 yaşındaki çocuk gibi sever. Hiç mi hiç rahatsız olmuyorum aksine beni mutlu ediyor ailesi tarafından sevilmesi. :KK66:

Sevgisiz ailede büyüyen çocukların psikolojik açıdan nasıl incindiklerini ve ilerde evlatlarına yeterince sevgi gösteremediklerini, iletişimde zorlandıklarını biliyor musun? Ben babamdan biliyorum. Yeni yeni aşabildik. Bak kaç yaşındayım, babam kaç yaşında düşün yeni "aştık" diyorum.. Nişanlın bir gün baba da olacak hep böyle cicim cicim geçmeyecek her şey. Bırak hayattayken sevsinler. Ölümlü dünyada dert ettiğin şey bu olmasın.

Biraz kıskanç mısınız acaba? Sadece kayınvalide yapsa bana inat yapıyor dersiniz ama herkes öyle seviyormuş. Ailecek sevgi pıtırcığı bunlar demekki.

Kayınvalide kıza sarılmışsa ne olmuş? Sarıldı diye oğluna almayı düşünüyor olamaz herhalde. Kızının arkadaşı onun da kızı gibi olmuştur artık.

Evet her ikisi de hoşuma giderdi böyle bir ailenin çocuğu ile evliyim iyi ki de evliyim sevgisiz bir ailenin çocuğu ile evli olmak istemezdim. Bir babaannesi var dillere destan sadece torununu değil beni bile öper koklar... İnsanlar tarafından sevilmek güzel duygu... Ayrıca sevilen insanların da çevremde olması çok güzel bir duygu...

Esinizi babaannesinin öyle sevmesi gayet normal benim eşimi de memlekette teyzeleri falan hep öyle çocuk gibi sever bende gülerim hallerine :D

Hem.kv gelince merak etme kıza sarıldı diye oğluna almaya çalışmaz demek ki iyi bi kız arkadaş ki sarılmış olabilir

Sizi bu kadar rahatsız eden eminim sevilmesi değil , sadece alışık olmamanız o yüzden fazlaca geldi , ama için de sevgi olan insanlar daha merhametli gelir bana da niyeyse ve daha samimi ,onların yanın da gerekirse çocuklaşabilirsin kasılmadan yadırgamazlar bile , hoş görürler...

2.kısmına bişey diyemem belki çok seviyor o kızı samimiler kafana takman sacma kıskanmış gibisin.

1. Kısıma bakarsan ogullarına çok düşkünler bence alışmalısın.

İki yazdığında da sıkıntı yok. Hem sanane kime ne? Oğluma kardeşime sevgi gösterilmesine karışana sinir olurdum asıl. Bunlara takılman cok sacma. Bizde de herkes oyle birbirini sever sarılır nolmuş. Hatta aksi bana tuhaf geliyor. Hem hoşuma da gider samimiyetleri.

İkinci dediğin daha bi sacma yani. Sarılsın kız nolmuş? Sanki saygı duruşu. Alt tarafı yüzük takılıyor. Senden cekecekleri var belli :/ Ancak bu kadar açık aranırdı.

Back
X