fikir almak istiyorum yardim edermisinz?

nasipsiz46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
4
0
36
33
Merhaba arkadaslar oyle kotuym ki hyatmda bir ilk yasiyorum. kardesim dedgim adami sevdigimi anliyorum gun gectikce. Onun bana olan sozcukleri sanki sevgiliyiz gibi ve ikimzn hayati birbrine cok. yakin ondanmi bu kadar etkilendm bilmiyorum ama ona bu tarz sozcukler soylememesini cok kez soylemistm oda biz iki arkadasiz abartma takilma diye konustu ve cok kez boyle konusmalar gecti son iki haftadir da biraktim akisina dahada yakinlasti mesajlar ve gercektn msjlari gostersem kardes arkdas durumu yok derdiniz. Beni sorguluyo dusunuyo bazen kiskanclik bile yapyo helede en cok sozcukleri icten oldgnu hissedyrm ve hissetikcw kafayi yicem adam rahat ya geceleri aglyrm dua edyrm Allah icimden al bu hisleri diye suanda agliyrm aci cekiyorum yaa icten ice ona soyleyemmek ve nasil kardesm dedgm kisiye boyle oldum diye.. ne olur bsyler deyin yaa. ne yapcm ben?

Tlfla konusmaniz ve msjlasmalariniz sanal ortamda mi tanistiniz?

Evet aylar oncesinde instgrmda tanismstik ve o kisinin agir durusu hosuma gtti oyuzdn knsmstm konu nerelere geldi genelde msjlsyrz arama nadir oluyo

yani arkadaşlık filan hikaye kimse arkadaşına sürekli sevgi sözcükleri söylemez arada bir ya seviyorum seni iyi birisin falan der anca o. sizinki ufaktan aşk hikayesine doğru kayıyor. :)

Inanin kizlar kafam karma karisk ya biraz umursamaz biri bu kadar yakin davranip knsyo ama bi yandan ondan cekiniyorum kendi kendine uydurma demesinden ve biz iki arkadasiz abartma takilma diyo ben ne zmn bu sekilde konusma dedigimde acaba benimle oynuyomu diyorum bazen ama bakiyorum beni ince dusunmesi sozcukleride icten soyledigini belirtmesi ve hep yanimda ol hep iyi ol demesi yani hic orali olmuyo demiyomu ya bu kiz bana umut duygu besler ben neden boyle konsyrm diye

Canm fena sklyoo bu aralar nereye kadar desem o anlamdm derse ne derim yada hic takilmayip nasl davrnyosa oyle mi davranym akisina birakaym cunku ikimzden bi adim yok ayniyiz hep kardesim dedik bide bi kac kez ama som gunlerde goreseniz duygulu dusunceli knsyrz ilk kez boyle bsy basimda ve belirsizliktn nefret edyrm

Yuzyuze gorusmemissiniz ,sanal ortam uzerinden soylediklerine nasil bu kadar inanabilirsiniz..belki evli..belki nisanli..veya sozlu... belki yasca sizden kucuk vs vs.. sanali birakin artik hayat akip geciyor..yuzyuze gorusebileceginiz gercek hayattakilerle bir birliktelik yasayin bu sekilde hayallerle ,olmayacak beklentilerle degil..arkadas,kanka,abii hepsi birer oyalamaca taktik yani

Back
X