Ah be kardeşim 2 yaşında çocuk yalnız bırakılır mı ? Yanında dede babanne falan yokmuydu ?Yumurta akı iyi gelir diyorlar ama.Allah şifa versin kuzuma. İnşallah iyileşir çok üzüldüm.Merhaba ablalar ben 24 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var 2 ay önce dışarıda ateş yakmıştık mangal yapmak için oğlum o sırada ateşin yanındaydı yeni doğum yapmıştım bebeğimle ilgilenirken mahhaleden bir çocuk dolu parfüm şişesini ateşe fırlatmış oğlumun yüzü yandı 2 ay geçti yaralar iyileşti ama çok yanık izi var eczanede 370 tlye krem var bunun için ama eşim cezaevinde durumum yok yeşil elma suyunun iyileştireceğini söylediler ama bir fayda etmedi evde kendi yöntemleri ile nasıl geçiririm diğer çocuklar onunla dalga geçiyor ondan korkuyorlar çocuğumun dışlanmasını istemiyorum bu çok zor önerileriniz var mı etkili bir yöntem
Şöyle abla benim ev sahibi kira kontratı yapmıyor belediye bu konuda yardımcı olmuyor hiçbir yardım alamıyorum yeşil karttan faydalanıyordum ama iptal edildi ilaçları ana parası ile almak zorunda kalıyorum sizde haklısınız inanmayanlar oluyor e devletimi verebilirim isteyen araştırabilir yaklaşık 2 senedir yardım alamıyorumKonunuzu okurken oğlunuz için çok üzüldüm. Rabbim şifa versin. Yazılan kremleri devlet karşılamıyor mu acaba? Muadillerinden de olsa belki devletin karşıladığı bir krem alabilirsiniz. Doktorla görüştünüz mü?
Evet etkili dedi sadece biraz esmer olur teni dedi ama oğlumda esmer tenli zatenİzler için bildiğim en etkili yöntem elma suyu bir de kantaron yagi ama 2 ay geçmiş olduğu için ne kadar fayda ederler bilemiyorum. O eczanedeki krem kesin çözümmüymüş? 2 ay geçmesine rağmen?
Tamam teşekkür ederimSari kantaron yagi hem ucu hem etkili birde yara izi icin doktorum bana plantol diye bi krem vermisti onuda bi arastirin isterseniz
Annemi hiç görmedim ben küçükken ayrılmışlar ailemlede 6 senedir görüşmüyoruz beni reddettiler eşim kürt olduğu için ayrım yapıyorlarÇevrenizde anne baba maddi destek veremez mi? İhmal etmeyin belki krem işe yarar.
Kimse yoktu bebek ağlayınca bir anlık dalgınlığıma geldi Allah kimseye yaşatmasın çok zordu 2 ay geçmesine rağmen hala korkuyor geceleri ağlıyor anne ben yandım diye keşke ben yansaydım diyorum ama Allaha karşı gelmek olmaz rabbim böyle olmasını istedi ve olduAh be kardeşim 2 yaşında çocuk yalnız bırakılır mı ? Yanında dede babanne falan yokmuydu ?Yumurta akı iyi gelir diyorlar ama.Allah şifa versin kuzuma. İnşallah iyileşir çok üzüldüm.
30 TL lik bir krem aldım sürdüm birde nar kabuğunu kaynat sür dediler durumum olmadığı için herkesin dediğini denedim sonunda yanıklar gitti ama yanan izlerin üzerinde sivilce gibi çıkıntılar var esmer olmasına rağmen dahada bir kara leke görünümü varKantaron yağı geçirebilir ama düzenli kullanmak lazım. Bir de Contractubex diye bir krem vardı. Cildiyeye gitseniz keşke, daha kötü olmasın sonra evde denediğiniz şeylerle
Hayır hayır inanmamak değil, bazen ilaç yerine bitkisel yöntemler tercih ediliyor o yüzden söyledim.Şöyle abla benim ev sahibi kira kontratı yapmıyor belediye bu konuda yardımcı olmuyor hiçbir yardım alamıyorum yeşil karttan faydalanıyordum ama iptal edildi ilaçları ana parası ile almak zorunda kalıyorum sizde haklısınız inanmayanlar oluyor e devletimi verebilirim isteyen araştırabilir yaklaşık 2 senedir yardım alamıyorum
Evet o eczanedeki krem çok iyi,benim elimin üstü düdüklüyü yalnış açtığım için yandı 1 ay süre geçti zannedersem,iz kaldı kızım dedi anne bende bi krem var(,hamile iken kullanmış) vereyim sür dedi.Dedim bu zamandan sonra işe yararmı,sürmeye başladım o lekeler soyulmaya başladı şeftali gibi ve iz felan kalmadı.Geşmiş olsu rabbim yardımcınız olsun inşallah.Merhaba ablalar ben 24 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var 2 ay önce dışarıda ateş yakmıştık mangal yapmak için oğlum o sırada ateşin yanındaydı yeni doğum yapmıştım bebeğimle ilgilenirken mahhaleden bir çocuk dolu parfüm şişesini ateşe fırlatmış oğlumun yüzü yandı 2 ay geçti yaralar iyileşti ama çok yanık izi var eczanede 370 tlye krem var bunun için ama eşim cezaevinde durumum yok yeşil elma suyunun iyileştireceğini söylediler ama bir fayda etmedi evde kendi yöntemleri ile nasıl geçiririm diğer çocuklar onunla dalga geçiyor ondan korkuyorlar çocuğumun dışlanmasını istemiyorum bu çok zor önerileriniz var mı etkili bir yöntem
Amin sağolunEvet o eczanedeki krem çok iyi,benim elimin üstü düdüklüyü yalnış açtığım için yandı 1 ay süre geçti zannedersem,iz kaldı kızım dedi anne bende bi krem var(,hamile iken kullanmış) vereyim sür dedi.Dedim bu zamandan sonra işe yararmı,sürmeye başladım o lekeler soyulmaya başladı şeftali gibi ve iz felan kalmadı.Geşmiş olsu rabbim yardımcınız olsun inşallah.
Ben sürdüm hiç de esmer olmadı ahh atabilsemde resim atsam size bilmiyorum nasıl atıldığını:)Evet etkili dedi sadece biraz esmer olur teni dedi ama oğlumda esmer tenli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?