Fikir bekliyorum

cdmh

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
43
19
8
26
Selâmun aleyküm arkadaşlar sizlere tekrardan bir şey danışmak istiyorum bundan tam 7 yıl önce güvendiğim insanlar beni milletin içinde rezil etmişti şimdi size soruyorum Ablalarim kardeşlerim o kişilerin yaptıklarına yüreğim çok yanıyor beddua etmekten korkuyorum ama bu dünyada da gözümün önünde yaşadığım çaresizliği yaşasınlar istiyorum 15 yaşında bir genç kızdım ben bilmeyerek istemiyerek hatalara düştüm Amenna peki ya onların beni insanların diline koymasına yüreğim nasıl dayansin

Ne yardımı istiyorsunuz anlamadım. hep beraber beddua zinciri mi oluşturalım. İnancınız varsa yapılan hiç bir kötülüğün karşılıksız kalmadığını bilirsiniz

Arkadaşlar beddua edelim demedim sadece Beddua çok kötü diyorlar öylemi diye sormak istedim

Ne yardımı istiyorsunuz anlamadım. hep beraber beddua zinciri mi oluşturalım. İnancınız varsa yapılan hiç bir kötülüğün karşılıksız kalmadığını bilirsiniz
Ben öyle bir şey istemedim Ne haddime beddua etmek Rabbim varken

Çoğumuz akran zorbalığına maruz kaldık, özellikle de ergenlik döneminde. Yaşanılanları unutmayıp kinlenmek bana sağlıklı gelmiyor. Geçmişe fazla takılı kalmışsınız.

Çoğumuz akran zorbalığına maruz kaldık, özellikle de ergenlik döneminde. Yaşanılanları unutmayıp kinlenmek bana sağlıklı gelmiyor. Geçmişe fazla takılı kalmışsınız.
Ama hala peşimi bırakmayan şahıslar var Kin değil Rabbim herkese hakkettigini vericektir

Bu kadar abartmayın. Pişman olmuşsunuz zaten

Konu neydi?

Bisey olmaz tovbe edersin bidaha da yapmazsin. Benimde vukuatim olmustu bitane. Ama bunlar soylenmez es adayina. Gunahtan tovbe edersin diger kullarin bilmesine gerek yok. Onlar bk yesin. Bu yuzden insanlarin gunahi ile ilgili konusmamak lazim iste cunku o tovbe eder hic islememis olur. Dedikodusunu yapan da o gunahlari ustlenir gayet adaletli bi sistem.

Maşallah sana dimdik ayakta Durmuş'un aynen katılıyorum Rabbim bilir herkesin içini Allah sanada en güzel kapıları açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…