Fikir istiyorum kızlar çok zor durumdayım :(

sunshine pale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
42
7
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba sizlerden bir konuda yardım istiyorum.3 yıllık Evliyim biraz bizim konuyu ciddiye almamamız ( Nasılsa yaparız mantığı)birazda ailevi sıkıntılarımdan dolayı sürekli ailemin yanında başka bir şehire gidip gelmem dolasıyla devam etti. Artık ciddi karar verip doktora gitmeye karar verdik eşimle bi süre önce ama gittiğimiz doktorlar bu işi ticarete dökmüş ne yazık ki rahat olamadım devam edemedim sürece . Şimdi son 2 doktor Arasında kaldım lütfen samimi olarak fikirlerinizi paylaşır misiniz ? Biri Hera kadın sağlığı Ankara Dr. Süleyman Eserdağ ,diğeri Kayra bera kadın sağlığı merkezi Dr. Saygın Miçozkadıoğlu . Para ve zaman anlamında biraz sıkıntıdayız ama çok niyetlendim hayırlısıyla çözelim diye . Sizce hangisi?

Eserdağ'dan çok memnun kalan arkadaşları okumuştum.
Forumdaki vajinismus topiğini illaki takip etmişsindir
Evde yapılan egzersizler falan bayağı işe yarıyor
Allah yardımcınız olsun canım zor bi süreç

Dr.Cem Kece nin vajinismus kitabi var.Hem bu alanda calisanlar,hem vajinismus hastalari icin. Maddi olarak sikintidaysaniz alip okumanizi ve uygulamali anlatinlari ile denemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba sizlerden bir konuda yardım istiyorum.3 yıllık Evliyim biraz bizim konuyu ciddiye almamamız ( Nasılsa yaparız mantığı)birazda ailevi sıkıntılarımdan dolayı sürekli ailemin yanında başka bir şehire gidip gelmem dolasıyla devam etti. Artık ciddi karar verip doktora gitmeye karar verdik eşimle bi süre önce ama gittiğimiz doktorlar bu işi ticarete dökmüş ne yazık ki rahat olamadım devam edemedim sürece . Şimdi son 2 doktor Arasında kaldım lütfen samimi olarak fikirlerinizi paylaşır misiniz ? Biri Hera kadın sağlığı Ankara Dr. Süleyman Eserdağ ,diğeri Kayra bera kadın sağlığı merkezi Dr. Saygın Miçozkadıoğlu . Para ve zaman anlamında biraz sıkıntıdayız ama çok niyetlendim hayırlısıyla çözelim diye . Sizce hangisi?
Merabalar hic dusunmeden saygin beye gidin derim saygin mizockadioglu 3.5 yillik ewliyim ve 1 ay once onun sayesinde cozdum zaman kaybetmeyin oraya gidipte cozemeyen inanin yok yeterki doktora guvenin ve kendinize inanin ve kendinize daha once gitmedgnz icin kizcaksiniz

Back
X