Fikir istiyorum

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Arkadaşlar 2 cocuk annesiyim büyük okula gidiyor küçük henüz bir bucuk yaşında senelerdir hayalim memuriyet ama yeterli puanı alamıyorum bölümümden alım yok yıllardır. Şimdi diyorum ki sınavsız 2. Universite hakkımı kullansam tibbi dokumantasyon ve sekreterlik okusam 80 e kadar düşüyor sanirim atama puani ama aynı zamanda kpss çalışmam lazım yaşımda daha fazla geçmeden ikisini bir arada yürütebilir miyim sizce en son kpssden 82 puan almıştım aklım çok karisti fikir verebilir misiniz bana?

Lisans mezunları ön lisans KPSS ile atanamıyor artık.

Eğer önlisans mezunuysanız okuyun sekreterliği tabi değilse KPSS ye kaldığınız yerden kasmaya devam
Onlisans mezunuyum hep kpss hem acikogretim ikisini bir arada götürebilir miyim bilemedim ayrıca iki cocuk :) kpss gece çalışıyorum hep zaten ama ikisini birden çalışmam gerekecek kısıtlı zamanda :(

Onlisans mezunuyum hep kpss hem acikogretim ikisini bir arada götürebilir miyim bilemedim ayrıca iki cocuk :) kpss gece çalışıyorum hep zaten ama ikisini birden çalışmam gerekecek kısıtlı zamanda :KK43:
Yapabilen var. Şartlara ve durumlara bağlı.

Onlisans mezunuyum hep kpss hem acikogretim ikisini bir arada götürebilir miyim bilemedim ayrıca iki cocuk :) kpss gece çalışıyorum hep zaten ama ikisini birden çalışmam gerekecek kısıtlı zamanda :(
Ders çalışmayı seven biriyseniz yaparsınız. Ben mesela sınavlara son gün çalışan tiplerdendim 🙃

Disiplin ile mümkün sadece. Ben disiplinli biriyim bir gün yada bir hafta ara verince salmiyorum toparliyorum derseniz elbette olur.

2 çocukla kpss ye hazırlandım,kazandım. 3,5 senelik memurum. Hazırlanma sürecimde annemden destek aldım, ki o olmasa yapamazdım asla. Sistemli,düzenli bir çalışmayla kpss neden olmasın. Alımı kıt bir bölümse evet o durum çok can sıkıcı. Benim kendi branşımdan hala en son ve tek atanan benim düşünün. Siz yine elinizden geleni yapın. Hiç belli olmaz. Allah yardımcınız olsun.

4 yillik 2. Üni.yi 3 çocukla bu yıl bitirdim 💪iyiki o zaman başlamışım diyorum. Bu yıl kpss de çalıştım olur mu olmaz mı bilmiyorum olmazsa 2024'te de girmeyi düşünüyorum. Ben ders çalışmayı sevdiğim için zor gelmiyor. Bir kere 82 almışsınız bence yurutebilirsiniz😍

Arkadaşlar 2 cocuk annesiyim büyük okula gidiyor küçük henüz bir bucuk yaşında senelerdir hayalim memuriyet ama yeterli puanı alamıyorum bölümümden alım yok yıllardır. Şimdi diyorum ki sınavsız 2. Universite hakkımı kullansam tibbi dokumantasyon ve sekreterlik okusam 80 e kadar düşüyor sanirim atama puani ama aynı zamanda kpss çalışmam lazım yaşımda daha fazla geçmeden ikisini bir arada yürütebilir miyim sizce en son kpssden 82 puan almıştım aklım çok karisti fikir verebilir misiniz bana?
o bölümü okursan sakın sakın işsiz alırsın..

4 yillik 2. Üni.yi 3 çocukla bu yıl bitirdim 💪iyiki o zaman başlamışım diyorum. Bu yıl kpss de çalıştım olur mu olmaz mı bilmiyorum olmazsa 2024'te de girmeyi düşünüyorum. Ben ders çalışmayı sevdiğim için zor gelmiyor. Bir kere 82 almışsınız bence yurutebilirsiniz😍
Maşallah size inşallah kpssde olur .88 89 puana zorlayacagim kendimi bu bölümü okumazsam da 3001 koduyla tercih yapabilirim aklım çok karisti .

2 çocukla kpss ye hazırlandım,kazandım. 3,5 senelik memurum. Hazırlanma sürecimde annemden destek aldım, ki o olmasa yapamazdım asla. Sistemli,düzenli bir çalışmayla kpss neden olmasın. Alımı kıt bir bölümse evet o durum çok can sıkıcı. Benim kendi branşımdan hala en son ve tek atanan benim düşünün. Siz yine elinizden geleni yapın. Hiç belli olmaz. Allah yardımcınız olsun.
Benim destek olacak kimsem yok malesef ancak gece çalışabilirim birde küçük öğlen uykusuna yatarsa biraz çalışabilirim biraz hareketli ve zor çocuklara sahibim:) ama aklımı daha çok karıştıran ortak koddan tercih yapmak için 88 89 ami zorlasam başka bolummu okusam

Atama puanları çok yüksek değil sanki alımda var arastirdigim kadarıyla siz o bolum mezunumusunuz?
ben o bölüme yakın bir bölüm olan sağlık kurumları işletmeciliği okudum .. iç içe olduğumuz için biliyorum , o kadar çok mezun var ki atama sırası çok zor bence yıne tercıh sızın

Bölüm hakkında bilgim yok. Ama çok çalışırsanız yaparsınız... Yıllar önce çalıştığım kuruma evli ve 2 çocuklu 2 kadın atanmıştı. Bu sürede eşten destek görmelisiniz.

Ben de bir sınava hazırlanmaya çalışıyorum ama evdeki iki çocuk (biri oğlum biri eşim) beni zorluyorlar...

Back
X