Tesekkur ederim zaten su yastan sonra okuyacagi bolum yine is bulma yetisine sahip olabilecegi bisey olmali fakat benimki ya yapamazsa ve yillar sonra bu yuzden ayrilmak zorunda kaliriz korkusuBenim bildiğim işi olmayana kız vermezler.
Nice üni. Mezunları var ki işsiz.
Ekmeğini taştan cikariyorsa helal olsun. Okumak zor bir şey değil. Her türlü okur.
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Tesekkur ederim zaten su yastan sonra okuyacagi bolum yine is bulma yetisine sahip olabilecegi bisey olmali fakat benimki ya yapamazsa ve yillar sonra bu yuzden ayrilmak zorunda kaliriz korkusu
Durum benim icin de oyle fakat kendisi boyle dusunuyor malesef kiGarsonlukta bir meslektir. Isini iyi yaparsa ilerde şef garson da olabilir. Maaslari da calistigi yere göre iyi ya da kötüdür.
Maddi acidan sorun yasayip yasamayacaginiza bir sey diyemem ama sirf bu yuzden de ayrilmak cok gereksiz..
Durum benim icin de oyle fakat kendisi boyle dusunuyor malesef ki
Super gercekten bi mesaja bu kadar mutlu olamazdim tesekkur ederim ilginiz icin :)Sanirim erkek arkadasinizin kompleksleri var. Kendinden üstün biriyle evlilik istemiyor gibi. Yaşı o kadar büyük değil. Benim ablam 26 yasinda uniye basladi. 30unda bitirdi simdi yüksek lisans yapiyor ve ayda 4bine yakin maaş aldığı bir işi var.
Yapilmaz diye bir sey yok. Insan isterse her seyi yapar. Yeter ki azim olsun.
Super gercekten bi mesaja bu kadar mutlu olamazdim tesekkur ederim ilginiz icin :)
Kompleks degil de sana ailenin baktigi gibi guzel nasil bakarim korkusu bir yandan dusunmesi hosuma gidiyorbj yandn yollarca sevgili olup ayrilmak korkutuyor ne bileyim iste tesekkur ederim yorumlariniz icinokumak için çabalaması güzel bişey
yaşı da geç değil üniversite için.
Kompleks degil de sana ailenin baktigi gibi guzel nasil bakarim korkusu bir yandan dusunmesi hosuma gidiyorbj yandn yollarca sevgili olup ayrilmak korkutuyor ne bileyim iste tesekkur ederim yorumlariniz icin
Evet tabiki zamanin ne gosterecegi belli olmaz bu surec icerisinde aramiza baska sorunlar girebilir ya da girmez ama belli bi yere gelse bile bana karsi simdi nasil olursa oyle olacagi kanaatindeyim basini kaldirip da benim disimda biseyle ilgilenmez insallah hersey guzel oljr tesekkur ederim yorumunuz icinÜniversite okması gerekmiyor bence eger okumak varsa icinde okusun. Adım bası üniversite zaten...Ama is yok..
Bu sürecte yanında ol, yası gec degil ayrıca okumak istiyorsa...
Cok güzel bir ilişkiniz varsa korkularının seni yıpratmasına izin verme, sonuna kadar yanında ol...İp üstünden ilişki yasanmıyor.
Ama sana sunu söyleyim; bir abla nasihati olsun. Erkeklerin biti kanlanınca baska bir sekle bürünüyorlar. Ben bunu yasadım.
Yani bir bakarsın ailen yüzünden degil de; onun karaktersizligi yüzünden ayrılmıs olursunuz. : )
O yüzden temkinli de olmanda fayda var. Kendinden, zamanından, geleceginden vermemeye dikkat et fazla.
Kendisinin de istedigi biseycok sukur universite okuyanlardan ne eksigim var diyor gercekten de oyle bakiyorum okuluma okjmayi haketmeyen bi cok insan var haddinden fazla.maas aciisindan bakilirsa ileride ben daha cok kazanacagim gibi ve bu bi erkek olarak onu rahatsiz eder benim maddiyatla bi derdim yok olmadi da cok sukur huzur olsun tek istegimUniversiteyi sorun haline getirmek bana cok sacma geliyor. Ben uni mezunuyum esim lise ama aramizda bir problem yok ailemde bunu sorun etmiyor. Para kazanma durumuna gelince evet bende calisirken ondan fazla maas kazandigim zamanlar oluyordu ama bunu hic dert haline getirmiyordu. Suanda ben bebek bakiyorum eve o parayi getiriyor bir sikinti da yok. Onemli olan huzur olmasi ve senin parasiz kaldiginiz durumlarda bunu sevgiline dert etmemen dert edersen o zaman o da kendine sikinti yapar. Yine de uni okumak istiyorsa okusun okurken evlenebilirsinizde oylelerini duyuypruz. Ama seninde sevgiline maddi konuda manevi olarak ic rahatlatici cumleler kurup yaninda olman gerekiyor brnce tabii benim icin maddiyat onemli degil diyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?