Fikir lazım kızlar... !

ecemmecem

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
21
0
6
35
Afyon
Kızlar sizlere bişey danışcam.

Temmuzda düğünüm var ve balayı için akdenizde otel düşünüyoruz. Ama bu yer ayırtmada " BALAYI ÇİFTİ " diye mi ayırtmak iyi olur, yoksa normal çift gibi mi sizce?

BALAYI ÇİFTİ olunca fiyatı çok artırıyor diyorlar.

Ne düşünüyorsunuz? YARDIM!

Şimdiden hayırlı olsun canım,balayı çiftı olarak ayırttırın aksıne indirimli oluyo bıraz daha ve ılk gün odaya ikramlar oluyo tabı Kıştan ayarlayıp alırsanız daha avantajlı.Bız balayı için Kuşadası'nı tercıh etmiştik denız havuz gibiydi nerdeyse.

hmmm anladım canım. teşekkür ederim fikir verdiğin için. bu aylarda yer ayırtma işlerine girsek iyi olur o zaman.balayı çifti olarak ayırtmak daha iyi o halde

tabıkı balayı cıftı olarak ayırtcaksınız. bazı ilgli oteller (hepsi yapmıyor) en guzel manzaralı odalardan verıyolar, odada 1veya 2 farklı cesit sarap veya sampanya, meyve tabagı oluyor. bazı yerlerde sabah odaya kahvaltı servis edılıyor, ve alakart restoranları oluyor ya otlellerın, orası ucretlı oluyor normalde ama sıze bı gece bedava yemek hakkı verıyolar, ve su tvlerde gordugumuz luks ve suslu servisler yapan restorantlar varya onlar oluyo.bayagı oldu ben gıdelı unutmusum valla ıyıce arastır nette yazar balayı cıftlerı ıcın tanınan ayrıcalıklar her otel ıcın..ayy en guzel tatılınız bidaha hıcbırı oyle olmuyo

balayında balayı indirimi var. otele gittiğinizde evlilik cüzdan fotokopisini veriyorsunuz. istediğiniz otelin fiyatlarına bak. orada balayı indirimi %10 gibi indirim yazar eger indirimi varsa

Hayır artmıyor sadece balayı çiftlerine özel sürpriz yapılıyo şampanyadır , yatak süslemesidir vs. Balayı çifti olarak ayırtmak daha iyi. Balayında bodruma gittiK farklı bir fiyat farkı ödemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…