Merhaba
Bugün diyetimin 2.günü
Bu sefer çok kararlıyım.
Lahana ve maydanoz suyunu kaynvalidem içmişti ama pek yararını göremedi.
Ben her sabah aç karna bir bardak ılık sirkeli su içiyorum.
Bağırsakları çalıştırıp metabolizmayı hızlandırıyor .
Tavsiye ederim :13:
merhababende daha önce sirkeli ballı su içtim sabah akşam ama bende onun bir faydasını görmedim açıkcası ama senide etkilemek istemem:26:
Merhaba
Bugün diyetimin 2.günü
Bu sefer çok kararlıyım.
Lahana ve maydanoz suyunu kaynvalidem içmişti ama pek yararını göremedi.
Ben her sabah aç karna bir bardak ılık sirkeli su içiyorum.
Bağırsakları çalıştırıp metabolizmayı hızlandırıyor .
Tavsiye ederim :13:
peki ne kadar sirke katıyorsun bir bardak suya ,
1yemek kaşığı katıyorum kuzum...
Diyet de yaptım ama..
Hem diyet hem sirkeli su :13:
1yemek kaşığı katıyorum kuzum...
Diyet de yaptım ama..
Hem diyet hem sirkeli su :13:
benim kilo problemim yok şuan ama bi ara kafama çok takmıştım o aralar tabi kilo problemim vardı. diyet yapmadım ekmeği kestim ve form çayı tükettim sürekli günde 2 bardak falan ve kilo verdim. form çayının çok büyük etkisini gördüm sadece bunu söyliyebilirim diyet konusunu bilmiyorum çünkü
Lahana ve maydonoz suyunu yeni duydum. Bir dönem kekik, bir dönemde çimen suyu içenler vardı :) Dönem dönem bilmemne suyu v.s moda oluyor sanırım.
Sirkeli suyu da uzun zamandır duyuyorum. Aç karnına içildiği zaman yağları parçalıyormuş, diye rivayetler var lakin aç karnına bunu içmek ne kadar doğru bilemedim, ki hele mide problemleri varsa yada başlangıcındaysa tam tersi daha sağlıksız olabileceğini düşünüyorum. En mantıklısı yeşil çay.
Hiçbir şey tek başına yetmez ki lahana suyu napsın ki kendi başına yenen koca bir pastadan sonra gibi..
Önce kendin inanmalısın.. ben de diyetteyim şu an. Ben doğumdan sonra lahana diyeti yapmıştım ama çok inanmıştım kendime.. sabah suyunu içiyordum haşlanmış lahanayı da işe getirip yoğurtla yiyordum. Akşamları ödül olarak tatlı niyetine elma yiyordum. 15 kilo verdim hiç zor olmadı. Ama şimdi zorlanıyorum hem de çok. 56kg yum şuan 50falan olsamm.
bende internetten okudum bir danışmak istedim yeşil çayın bir türlü tadını sevemedim ben.ama sirkeli suyu denemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?