Fikir verebilir misiniz?

Amaz10

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
372
113
23
Kizlar merhaba sizlere bir konuda danismak istiyorum.Ben ve eltim arasina yakin bir zamanda bir konu yuzunden bir soğukluk girdi neredeyse bir aydir gorusmuyor ve konuşmuyoruz.Ertesi gun dogum gunu ve şimdi arada kaldim.kendisine her ne kadar aramiza sogukluk girse de nezaketen dogumgunu için mesaj atayimmi yapabilecegim en fazla bukadar yani daha fazlasini yapmak isterdim normal sartlarda ama olanlardan sonra içimden gelmiyor.sadece hic kutlamadi denmesin diye mesaj atsammi diye düşündüm.yani bi sekilde kutlamasam yuzyuze bakmak zorunda olacagimiz zamanlar gelecek ve dogum gununu bahane ederek kendince hakli sebepler cikaricak.Ama atarsam da cevap verip vermeyecegi de mechul, uslubu yada cevap verip vermemesi konusunda daha cok gerilirmiyim diye bir yanim da hic istemiyor ve hem de haketti bu durumu diyor.bilemiyorum ne yapsam?

Aynen dediğiniz gibi mesaj atın, siz kutlamış olun.
Cevap vermemesi kendi ayıbı olur.
Elti dış kapının mandalı gibi de görünse aile ilişkileri ölümüne bozulmuyor değil mi, elbet yüzyüze geleceksiniz.
Doğum günü kutlama adetleriniz varsa mesaj en ideali şuanki ilişkinize göre.

Aynen dediğiniz gibi mesaj atın, siz kutlamış olun.
Cevap vermemesi kendi ayıbı olur.
Elti dış kapının mandalı gibi de görünse aile ilişkileri ölümüne bozulmuyor değil mi, elbet yüzyüze geleceksiniz.
Doğum günü kutlama adetleriniz varsa mesaj en ideali şuanki ilişkinize göre.
Evet var o tarz adetler aile arasinda.Bu durumda oyle gorunuyor..

Soğukluk giren konu nedir bilemiyoruz ama mesaj atmanız sizi yüceltir bence. Gelecek cevaba göre de nabzını ölçmüş olursunuz en azından dediğiniz gibi "kutlamadı bile" deme bahanesi kalmaz.

Soğukluk giren konu nedir bilemiyoruz ama mesaj atmanız sizi yüceltir bence. Gelecek cevaba göre de nabzını ölçmüş olursunuz en azından dediğiniz gibi "kutlamadı bile" deme bahanesi kalmaz.
Aynen haklisiniz..O konu biraz uzun ama biraz kirici davranmışti ve bu ilk yapisi degil.ailenin ilk gelini ona guvenerek biraz daha kendisinin dislanmayacagini mi dusunuyor nedir.

Kalbinizi okadar kirildiysa mevzu ne bilmiyorum ama ben olsam msjda atmam banane eltimin doğum gününden okadar onemsemeyin bence alttarafi kayninizin eşi nekadar değer verirsiniz o kadar ezilirsiniz tabi istisnai durumlar hariç ha böyle arkadaş gibi filan saniz atın derim ben

Eltim benim doğum günümü kutlasa ne kutlamasa ne, ben de onunkini bilmem.
Bizim aramizdaki iliski kotu degildi o yuzden daha onceki dogum gunlerimizde hep hatirladik aradik veya ailece bir araya geldik duruma gore o yuzden bilmiyormus gibi bir durum yok.

Cevap alamazsanız sinirleriniz cok bozulur ama söyliyim..:süslü:
Yaa evet iste o beni daha cok mu sinirlendirir ondan da emin degilim sicaklik beklemiyorum zaten artik ama ben bayilmayarak nezaketen mesaj atiyorsam o da cevap verebilmeli bence.ama vermezse de kendisi kaybeder.

Kalbinizi okadar kirildiysa mevzu ne bilmiyorum ama ben olsam msjda atmam banane eltimin doğum gününden okadar onemsemeyin bence alttarafi kayninizin eşi nekadar değer verirsiniz o kadar ezilirsiniz tabi istisnai durumlar hariç ha böyle arkadaş gibi filan saniz atın derim ben
Aramiz iyiydi evet ilkkez boyle bir sogukluk giriyor arada ufak tefek yanlis anlasilmalar olurdu aramizda saka yollu falan laf sokmalari da olurdu ama bi sekilde normale donduk hep şimdi o da ben de sessiziz.

Valla ben eltilerimin doğum günü ne gün onu bile bilmem tam olarak yaşlarını da bilmem hiç kötü olmadık gayet iyiyiz ama hiç sormadım bizde doğum günü kutlaması da olmadığı için bilemicem sizde adetse kutlayin ama suçlu olan o ise hiç kutlamayin bence kırgınlık varmış çünkü ben olsam kırıldığım insanın doğum gününü kutlamam bana ne yani

Ne yaptı bilmiyoruz, her şeye rağmen doğum günü kutlayan birine neden cevap vermeme ya da neden ters cevap verme ihtimali var onu da bilmiyoruz, yani belki siz onu daha fazla kırmış da olabilirsiniz konuyu bilmeden çok yorum yapılamaz bu konuda ama siz yazın bence yine de, ne tepki vereceği onun bileceği şey. olumlu bir adım atmak her zaman büyüklüktür, olur da bir araya gelirseniz o cevap vermese bile içiniz rahat olur, alacağınız olumsuz tepkiye gerilecek bir şey yok bence

Ne yaptı bilmiyoruz, her şeye rağmen doğum günü kutlayan birine neden cevap vermeme ya da neden ters cevap verme ihtimali var onu da bilmiyoruz, yani belki siz onu daha fazla kırmış da olabilirsiniz konuyu bilmeden çok yorum yapılamaz bu konuda ama siz yazın bence yine de, ne tepki vereceği onun bileceği şey. olumlu bir adım atmak her zaman büyüklüktür, olur da bir araya gelirseniz o cevap vermese bile içiniz rahat olur, alacağınız olumsuz tepkiye gerilecek bir şey yok bence
Olabilir bu kadar mesafeli olduguna gore o da kendince kırılacak birşey bulmustur muhakkak cunku hicbir zaman geri adim atan taraf olmaz da ..neyse konunun ne oldugu suan çok onemli degil elbette ama haklisiniz buyuk o ama büyüklük bende kalsin yine bakalim......

Aranizi açan konuda haklı olduğunu düşünüyorsan hiç te kutlama. Degilse olabilir. Cvp vermezsede kendi bilir

Aranizi açan konuda haklı olduğunu düşünüyorsan hiç te kutlama. Degilse olabilir. Cvp vermezsede kendi bilir
Evet hakli oldugumu dusunuyorum,ancak dedigim.gibi olaydan sonra iletisimsiz kaldigimiz icin onun da benim farkinda olmadan birşeyime.kirilmis olup olmadigini bilemem.cevap vermemesi kendine kalmis dogru yada umursamaz gibi gec cevap da verebilir ... İnsallah sinirimi bozmaz bu durum ama mesafemi alacagim artik,bu mesaj bir adim olmayacak elbette.

Back
X