Fikir verin kızlar? Hem İstanbul'da gezmek hemde sahilde villa?

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Arkadaşlar teyzemler gelicek İstanbul'a fakat üçgenleri varmış.ucgun için hem İstanbul'un içini gezmek istiyorlar hemde sahile yakın havuzu olan yazlık kiralamak istiyorlar.Sizce bu mumkunmü? Hem balık ekmek yiyelim eminonunde sonrada villamiza gidelim sahile girelim diyorlar.Bana mantıksız geldi.Mümkün gelmedi.Fakat adalarda tutup oradan vapurla gelip gezebilir sanki.bana bilgi verin bende İstanbul'da oturuyorum benden yardım istiyorlar.bende kalın dediğimde deniz havuz olsun açık hava.hem ttatil hem gezme diyorlar sizce bu mumkunmü?

İstanbul trafiginde tabi ki imkansız.

İstediği bölgelerde çalışan emlak danışmanı bulup aramanız daha tatmin edici olur.

Aşırı gülüyorum kusura bakmayın.
Bir kere bu dediğiniz şey mümkün değil. Kimse 3 gün yalısını, villasını kiraya vermez hele diyelim verdiler ama isteyecekleri fiyatı veren insan gidip de balığı Eminönü'nde yemez :))
Böyle bir şey tabiki de mantıksız İstanbulda. Ha Çırağan var, park bosphorus otel var. Bir kaç otel tercihi var ama onların da geceliği en az 1000 lira :KK66:

Aşırı gülüyorum kusura bakmayın.
Bir kere bu dediğiniz şey mümkün değil. Kimse 3 gün yalısını, villasını kiraya vermez hele diyelim verdiler ama isteyecekleri fiyatı veren insan gidip de balığı Eminönü'nde yemez :))
Böyle bir şey tabiki de mantıksız İstanbulda. Ha Çırağan var, park bosphorus otel var. Bir kaç otel tercihi var ama onların da geceliği en az 1000 lira :KK66:
Ay çok tatlısınız.bunlar gurbetçi çok doğal insanlar.bende güldüm inanın.

Back
X