Fikir verin lütfeeenn

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
32
4 aylık gebeler.. Ve tecrübesi olanlara sesleniyorum..
Bu süreçte beslenme ve uyku düzeniniz nasil ??
hiç iştahım yok .. Kendim yaptıgım yemekleri yiyemiyorum.. Sabahları cok geç kalkıyorum..
Egzersiz olarak sadece ev işleriyle ilgileniyorum ama bazen onu da salıveriyorum.. Halsizlik ve yorgunluk yasiyorum.. Çocuguma iyi bakamadağımı düşünüp sonra vicdan azabından üzülüyorum.. Tabi karnımdaki yavrucakta etkileniyor...
Zaten psikolojimi anlatsam hiç bitmez.. Vücudum bozulıyor diye üzülüyorum.. Eşimin herseyi gözüme carpiyor.. Bana olan ilgisini daha fazla istyorum.. Beklediklerim olmayinca üzülüp aglama noktasına geliyorum

• Beğen
Reactions: mik
Aynı duygular içindeyiz eşime karşı eve karşı uyku halsizlik bitik haldeyim yani kilo aldım 4 5 kilo maşallah yeme de sorun yok normal hayatta enerjik biriyim şimdi de öyle olmaya çalışıyorum ve farkettim ki geç uyanınca aşırı halsizlik oluyor hiçbir iş yapmak istemiyorum o yüzden eşim 9 gibi gidiyor daha uyumuyorum uyursam 1 de anca kalkıyorum çok kötü oluyorum uyudukca uyumak istiyorum 9 da kalkınca işle falan uğraşıyorum yemek yapıyorum TV izliyorum canım annenlere git bazen oraya gidiyorum kalıyorum iki gün iyi geliyor

Çıkın biraz yürüyüş yapın, hoşlandığınız aktivitelerle ilgilenin.

Benim evde 10ç5 aylık kızım var ve çalışıyorum. Her gün yürüyorum. Benim de çok uykum geliyor çok halsiz oluyorum ama salmıyorum kendimi. Kızımda 16 kilo aldım asla kilo tavsiye etmiyorum bunda hedefim maximum 12 kiloyla hamileliği tamamlamak.

İLk gebeligimde 18 kilo aldim. Suan 15 haftalik ikinci hamileligim. Kilo almadim. Hedefim ilk 5 ayi kilo almadan tamamlamak. Kilo almanin bebege faydasi yok. Suan zaten gram agirliklari kilo alsaniz kendiniz alacaksiniz. Sabah kahvaltisini guzel yapin . 8 de kalkip yiyin tekrar yatin. Gec yiyince yemek yiyemezsiniz . Mide bulantiniz olur uzun sure ac kalinca. İki ogin yiyorum. Aralarda sut meyve ceviz mutlaka tuketiyorum. Tabak tabak yemege gerek yok. Meyve ve kalsiyumu eksik etme. Bebege en cok gecen kalsiyumdur. İlk gebeligimde daha istahliydim. Simdi o kadar degil. Frenliyebiliyorum kendimi. Her gebelik kendine ozgu. Yasadigin duygusal calkantilar hormonlardan. Havalar isinmaya basladi. Dolas , hobi edin. Kitap oku. En guzel zaman hamilelik. Cocuk olunca farkli oluyor. İkinciye hamile olunca ilki gibi bile olmuyor. Midem bulandimi, agrim var mi cok da dinlemeyin kendinizi

Kaç ay
Aynı duygular içindeyiz eşime karşı eve karşı uyku halsizlik bitik haldeyim yani kilo aldım 4 5 kilo maşallah yeme de sorun yok normal hayatta enerjik biriyim şimdi de öyle olmaya çalışıyorum ve farkettim ki geç uyanınca aşırı halsizlik oluyor hiçbir iş yapmak istemiyorum o yüzden eşim 9 gibi gidiyor daha uyumuyorum uyursam 1 de anca kalkıyorum çok kötü oluyorum uyudukca uyumak istiyorum 9 da kalkınca işle falan uğraşıyorum yemek yapıyorum TV izliyorum canım annenlere git bazen oraya gidiyorum kalıyorum iki gün iyi geliyor
kaç aylık hamilesin canm..?
Eşime karsı asırı derecede kıskançlık başladi bende..
Erken kalkmayi adet edinmem lazim..
Kaç ayda onkadar kilo aldin

Siz ne kadarlık
Çıkın biraz yürüyüş yapın, hoşlandığınız aktivitelerle ilgilenin.

Benim evde 10ç5 aylık kızım var ve çalışıyorum. Her gün yürüyorum. Benim de çok uykum geliyor çok halsiz oluyorum ama salmıyorum kendimi. Kızımda 16 kilo aldım asla kilo tavsiye etmiyorum bunda hedefim maximum 12 kiloyla hamileliği tamamlamak.
hamilesiniz ve ne kadar kilo aldinz

hiç iştahım yok .. Kendim yaptıgım yemekleri yiyemiyorum.. Sabahları cok geç kalkıyorum..
Egzersiz olarak sadece ev işleriyle ilgileniyorum ama bazen onu da salıveriyorum.. Halsizlik ve yorgunluk yasiyorum.. Çocuguma iyi bakamadağımı düşünüp sonra vicdan azabından üzülüyorum.. Tabi karnımdaki yavrucakta etkileniyor...
Zaten psikolojimi anlatsam hiç bitmez.. Vücudum bozulıyor diye üzülüyorum.. Eşimin herseyi gözüme carpiyor.. Bana olan ilgisini daha fazla istyorum.. Beklediklerim olmayinca üzülüp aglama noktasına geliyorum
Bende hicbisy yapmak istemiyorum. Yemek de dedgn gibi oyle cok dengeli duzenli beslenmyrum. Sadece yedklerm bari saglikli seyler olsun deyp gereksiz seylerden uzak durmaya calisyrum ama artik ne kadr basarili oluyosam:) bide yurtdsnda tek basimayim esim okula gidip geliyor. Boyle depresyonif havada oluyorum ama gececek diye kendimi teselli ediyorum. Bebegn sagligiyla alakali bi problem cikmadgi surece rahatim o konuda:) yani vicdan azabi olmuyo bende

4 aylık hamileyim, hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim. Tabi ki bu iştahsızlıgım, miğde bulantım ve evde bulunan bir tane şebek oğlumun sayesinde... İkinci gebeliğim olmasına ragmen benim hamileliğim de çok yorucu geçiyor, doğru düzgün dinlenemiyorum. Ayrıca çalışan bir anneyim, eve gidince de haliyle koşturmaca. Oğlumun uyku düzeni değişti 12 den aşagı uyumuyor kesinlikle mecbur beni de uyutmuyor, haliyle sabah erken kalkıp işe gelince karnımdaki bebeğimi bazen unutuyorum inanın. :( Bende iyi bakamıyorum diye düşünüyorum, ilk hamilelik gibi olmuyor, istediğim saat dinlenip istediğim saat salamıyorum kendimi. Oğlum çok düşkün bana, gözünün önunden ayrımaz, wc gidince bile kapımda bekler :D Daha neler var nelerrrr. Sizin yorgunlugunuz da gayet normal tabi ki bir can taşıyoruz ( Çok şükür nasip edene). Benden size tavsiyeee bol boll uyuyunnnn sonra hasret kalıcaksınız uykuya :) Kilo konusunda hamur işi falan yemezseniz pek kilo alacagınızı düşünmüyorum, ben meyve ile öğün atlıyorum başkasını migdem kabul etmiyor :( Hayatımda yemedigim kadar kivi ve salatalık yemişimdir 14 haftada :D Dilerim gönlünüze göre bir hamilelik geçirisiniz :)

halsizlik demir ve kan eksikliginden gelebilir ona karsi ilaclar var alin bence ise yarar

4 aylık hamileyim, hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim. Tabi ki bu iştahsızlıgım, miğde bulantım ve evde bulunan bir tane şebek oğlumun sayesinde... İkinci gebeliğim olmasına ragmen benim hamileliğim de çok yorucu geçiyor, doğru düzgün dinlenemiyorum. Ayrıca çalışan bir anneyim, eve gidince de haliyle koşturmaca. Oğlumun uyku düzeni değişti 12 den aşagı uyumuyor kesinlikle mecbur beni de uyutmuyor, haliyle sabah erken kalkıp işe gelince karnımdaki bebeğimi bazen unutuyorum inanın. :KK43: Bende iyi bakamıyorum diye düşünüyorum, ilk hamilelik gibi olmuyor, istediğim saat dinlenip istediğim saat salamıyorum kendimi. Oğlum çok düşkün bana, gözünün önunden ayrımaz, wc gidince bile kapımda bekler :KK70: Daha neler var nelerrrr. Sizin yorgunlugunuz da gayet normal tabi ki bir can taşıyoruz ( Çok şükür nasip edene). Benden size tavsiyeee bol boll uyuyunnnn sonra hasret kalıcaksınız uykuya :) Kilo konusunda hamur işi falan yemezseniz pek kilo alacagınızı düşünmüyorum, ben meyve ile öğün atlıyorum başkasını migdem kabul etmiyor :KK43: Hayatımda yemedigim kadar kivi ve salatalık yemişimdir 14 haftada :KK70: Dilerim gönlünüze göre bir hamilelik geçirisiniz :)
Tsk ederim canm ama sende konrollü davran derim senşn durumun benimkinden daha farklı.. Daha da yoğunsun yani.. Kendini ve karnındaki yavrucagıda ihmal etme.. Özellikle beslenme konusunda.. Mesela ben ilk aylarımda yumurtada feci sekilde tiksinmiştim ama abartmıyorum tiksinerek hatta neredeyse cıkarcak hale bile gelse de günlük bir iki yumırta yiyordum.. Şu anda düzeldi.. Şimdide yemek yiyemiyorum kendi yaptıklarim cazip gelmyor.. Annemlerde arklı şehirde.. Bu yüzden onlara gidip bir ay kalmayi düşündüm..bu süreçte hepimize saglıklı bebişler nasib etsin rabbim.. Geri dönüsü olmayan bir süreç malesef

Benimde istahim yoktu yeni acildi, yasadigin cogu sorun bendede var ozellikle daha cok ilgi bekler oldum, duygusalligim anlatlmaz yasanir, mecbur katlancak esler

Back
X