R
ruya.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruya.
-
cnm eğer orealle açtıysa saçını ki bu bnmde başıma geldi geçen sene sakın ve sakın röfle yaptırma kesin elinde kalır saçların bu sefer..bnmde yanmıştı baya saçlarım böle pösteki gibi olmuştu uçları ortaları falan kumrala boyatmıştım,altta oreal olduğundan kumral bile kızıllı gibi olmuştu,sonra cappicuno rengine boyattım ve 6-7 ay ellemedim,hep kestirdim sonra gittim platin yaptırdım,okadar beklememe rağmen yinede çok yıprandı saçım..bence güzel bi renge boyat ve bakıma al saçlarını en az 3-4 ay..geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bi durum...
koyuya sakın dönmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eyvahedigeldismile
yine açık renklere boyat canım bu süre içinde, platine dönmen gerçekten çok zorlaşırrr, sakın koyuya boyatma.. Boyatacağın max. koyu renkk , altın sarısı olsun..
off canım ya çok iyi anlıyorum seni. benimde başıma gelmişti aynı şey 3-4 yıl önce ağlaya ağlaya heba olmuştum. hangi markanındı hatırlamıyorum platin sarısına boyamıştım kendim evde bi hadde düzelmişti ama yinede fenaydı. saçım yıpranmasın diye başkada bi işlem yaptırmadım 5 ay boyunca sonrada doğru dürüst bi kuaförde yaptırmıştım fıstık gibi bi röfle.
boşver çok üzülme geçiyo bak bi gün alışıyo insan o haline yıllar sonrada o zamanki resimlere bakıp nası çıkmışım insan içine diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?