Hanımlar 9 ay once severek evlendim 4 yıldır tanıyorum evlenmeden önce de çabuk silip atan biriydi ama özünde cok iyidir hasta olsam yanımdan ayrılmaz ne istersem onu yapardı hala da öyle ama eşim normalde köyde yaşayan biriydi ben ise şehirde merkez de yaşıyorum evlenince de sehir merkezinde yaşamaya basladık. Şimdi bana ben fabrikalarda yapamıyorum köye taşınıcaz annemlerle altlıustlü yaşıcaz diyor rızam olmadan koyun aldı çobanlık yapıcakmıs ailesiyle zaten anlaşamıyorum en ufacık bişey de bana surat asıyorlar buraya taşınırsam zaten kavga eksik olmıcak ben köy nedir bilmezken tarlalara götürülüyorum. Annemlerde istemiyor köye tasınma mı ama eşim asla dinlemiyor ben köy varsa ben yokum dedim bunca yaşanmışlıklara rağmen hiçdurma git boşanma davası ac ben köye tasınana kadar da git çalış evin mutfağın parasını cıksrt dedi ben zaten evlenmeden önce calısıyodum o cıkardı isten şimdi ne yapıcam ben bana yeni evliyken 1 2 kez şiddet uyguladı zaten akıl verin nolur annem baban izin vermez boşanmaya diyor daha 22 yasındayım