Fikir verin

Farah3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
19
1
36
36
Arkadaslar merhaba
Icinden cikilamaz hal alan konuyu sizlere danismak istedim.esimle yaklasik bir yildir evliyim.Bana "seninle daha once evlenmeyenin ben aklini s...m" dedi.daha once de sebep yokken "seninle evlenmeyenin ben a....a s...m" demisti.ona neden boyle diyorsun benle evlenmek istemeyen kimse olmadi ki gecmidte hem onlara varsa boyle birsey tesekkur etmen lazim dedim.cevap vermedi.Ben beni severek evlendigini dusundum ama seven insan bunu nasil soyler?ve sinirlendiginde bana kufurler yagdiriyor ve daha once hickimseye bukadar kufur etmedim diyor marifet gibi.artik bunlara dayanamiyorum.Gucum bitti.siz bir akil verin ltf.

Aslına bakarsanız küfrün anlamını da anlamadım. Yani keşke önce seninle başkası evlenseydi de ben evlenmese miydim demek istiyor bu küfür ile?

Gerçek mi bu konu fake olduğunu umuyorum.
Eğer gerçekse de hala napmanız gerektiği konusunda fikir mi danışıyorsunuz? 😯

Aklı sıra keşke başkasıyla evlenseydin de biz tanışmamış olsaydık demek istemiş. Ben olsam aynı şekilde karşılığını verirdim. Ayrıca siz neden bu kadar hakareti ve küfürü söylemesine rağmen hala bu adamla berabersiniz.

7 aylık evliyken de size hep hakaret, küfür ediyormuş. Ayrıca 8 yıllık eski ilişkisini saklamış ve hala ona karşı duyguları olduğundan şüphelenmişsiniz, ki ben şüpheleniyorsam doğrudur lafını çok severim. Çocuk olmadan boşanın bu adamdan, saygısız, terbiyesiz ve sizi sevmeyen biri eşiniz.

Gerçekten övüyor mu yeriyor mu bende anlamadım 🤷

Genelde boşanmış kadınlar için "Seni boşayan adamın ...." Diye övmeye çalışan tipler tanıdım

Gerçekten sizi sevmediği için söyleyip duruyorsa kapıyı gösterin !

Acaba sizle evlendiği için pişman olduğunu mu anlatmaya çalışıyor başkası ile evlenseydin falan demeye mi çalışıyor yoksa daha kısa zamanda sizle evlenmediği için kendine kızıp sizi övüyor mu seviyor mu bilemem ama her iki halde de sövdüğü aşikar.

Arkadaslar merhaba
Icinden cikilamaz hal alan konuyu sizlere danismak istedim.esimle yaklasik bir yildir evliyim.Bana "seninle daha once evlenmeyenin ben aklini s...m" dedi.daha once de sebep yokken "seninle evlenmeyenin ben a....a s...m" demisti.ona neden boyle diyorsun benle evlenmek istemeyen kimse olmadi ki gecmidte hem onlara varsa boyle birsey tesekkur etmen lazim dedim.cevap vermedi.Ben beni severek evlendigini dusundum ama seven insan bunu nasil soyler?ve sinirlendiginde bana kufurler yagdiriyor ve daha once hickimseye bukadar kufur etmedim diyor marifet gibi.artik bunlara dayanamiyorum.Gucum bitti.siz bir akil verin ltf.
Üslup çok itici .Ne bileyim bir erkek karısına neden bu tarz konuşmalar yapar ,hiç normal görmedim .Ayrıca küfür eden bir koca ,önceden de böylemiydi ,kısa süredemi evlilik kararı aldınız .Kafanızı karıştıran sizi kıran bu konuşmalarının sebebini sorunca ,sessiz kalıp susuyor olmasıda sinir olunacak bir sebep .Akıl vermek haddime değil ,ancak bu kaba saba adamı ne kadar süre daha hayatınızda ,tutabileceksiniz bu soruyu kendinize sorun .Buna en doğru cevabı sizde diye düşünüyorum.

Arkadaslar merhaba
Bence çocuğunuz yoksa ayrilin, yarın fiziki siddet başlar daha kötü olur. Şu an pikolojik şiddet, yarın fiziki...
Yazık, bence kimse kimseye muhtaç değil insanlar mutlu olmak için evlenir arada mutlaka tartışırsın ama edepli bir şekilde.

Back
X