fikir verin..

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
editörlerden önemle rica edıyorum lutfen konumu tasımasınlar
cunku benım ıcın cok onemlı tasındıgı takdırde kımse cevap yazmıyor
bıldıgınız uzere bır kac hafta sonra tercıh donemıne gırıcez
ve ben sadece ebelık ve hemsırelık dusunuyorum
fakat 3 bucuk yasında bır oglum oldugu ıcınhangısı nı yazmam gerektıgını bılmıyorum
okulu bıtırıp kısmetse atandıgım takdırde iş kolaylıgı ve calısma saatler olarak hangısı daha uygundur
dun bır konuda okumustum 1 gun calısıp 3 gun ızın her ıkı meslektede var mıdır ataması hangısı daha kolaydır?
kısacası bır anne olarak ebelık mı hemsırelık mı secersınız?

öncelikle şimdiden hayırlı olsun....

ebelerin ve hemşirelerin her hastanede (kamu-özel) çalışma şekilleri ve saatleri farklıdır kamuyu söyliyim mesai saatleri 8 saattir çaalıştığın bölüm yogun bakım ve acil değilse sabah 8 ya da 7:30 da mesaiye başlarsın akşamda 16:00-16:30 gibi çıkarsın yoğun bakım ve acilde 12 şer saatlik ya da 24 saatlik nöbet olup 3 gün evde olursun hemşire olarak atanman daha kuvvetli ihtimal bayanlarada uygun bir meslek hele birde kamuya girersen cok rahat edersin hasta yogunlugu cok olur ama saatlerin değişmez özellerde durum birraz daha farklı yani daha fazla çalıştırılabılrsın maas devletten biraz daha az olur

ebelere gelince ebeler biraz daha esnek saatlere sahiptir mesela saat 14:00 te normal dogum vakası geldı o hastayla sen ılgıleneceksın 16:00 da mesain bitiyorsa bile o dogumu yaptırmadan cıkamıyorsun doğum ne zaman bterse cıkıyorsun bu gibi esneklikler var

not:8 yıllık devlet hastanesi hemşiresiyim

Son düzenleme:
canım hakkında hayırlısı olsun
senin sıkı takipçinim. ben hemşireliği seçerdim sanırım.
peki ygs 5 puanın nasıl okul öncesi düşünmüyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…