fikir verirmisiniz

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
kizlar yarin doktoruma gidicem bebegime giden kann akiminda Problem oldugu icin iyi Kilo alamiyo onumuzdeki haftada tam 37 haftalik oluyorum ve yarin hastaneye yatip sunni sanciyla dogum yapmam ,yada bebek kendi kendine gelene Kadar beklemek icin bir karar vermem lazim kafam cok karisik 100 gr 100 gr dir deyip sonuna Kadar bekliyim diyorum doktorda bu zamana Kadar geldik riske atmayalim onumuzdeki hafta ici dogum yapabilirsin diyo:KK43:acikcasi sunni sanci hakkindada pek iyi seyler okumadim ve ciddi anlamda korkuyorum suan:KK17:gunlerce surebilir acilma olmazsa sezeryan yapariz diyolar.Bunla alakali baska bi konumdada sordum ama maalesef kimse ilgilenmedi varmi aranizda sunni sanciyla dogum yapan o Kadar kotumu yada direk sezeryanimi dusunsem ondanda korkuyorum sonrasi cok zor diyolar.cok kotu ikilemde hatta uclemde kaldim diyebilirim:KK64:ya beklicem 3 hafta daha yada onumuzdeki sali gunu cekicegim aciyi bile bile normal doguma giricem yada direk sezeryan yapip kurtulucam ama iste onunda sonrasi:KK17:siz olsaniz ne yapardiniz

teskkur ederm darisi size insallah. baya uzun oldugu icin linki atiyorum dogum hikayemi okuyun :) sonrasinda devam edelim :)

teskkur ederm darisi size insallah. baya uzun oldugu icin linki atiyorum dogum hikayemi okuyun :) sonrasinda devam edelim :)
Canim ya tekrardan hayirli olsun saglikla buyusun insallah hikayenizi okurken gulumsedim bi yandanda korktum sancilar falan:KK45:aslinda ben bir normal dogum yaptim:KK52:ama normaldi yani kendiliginden oldu hersey bu sunni sancinin normal dogumdanda daha beter oldugunu duydum bide benim 3 hafta onceden olucagi icin aslinda suan bebekte bende Hazir degiliz aslinda ne acilma var ne bisey henuz:KK43:ve ben saatlerce bos yere sanci cekip acilma olmaz diye cok korkuyorum.Epudral yaparim diye dusunuyorum ama hastanedeki Doktor sanci baslar acilma hizli ilerlerse yapamayiz bazen hersey cok cabukta olabiliyo diyo tecrubeli sayilirim 2.bebegim ama resmen tirsiyorum:KK17:bi yandanda amaaan olsun bitsin biran once ha 3 hafta once ha sonra diyorum:110:ne yapsam bilemedim

benim ilk dogum oldugu icin normal sanciyla suni sanci arasinda ki farki bilmiyorm.ama mesela normal dogum yapanlarin sancisi falan dogumdan sonra hemen kesiliyomus.ben 2 gun daha nerdeyse dogum sancisi cektm belimin agrisindan duramadim.bebek cikmis ben ciktigini bile anlamadm zor gecirdm yani dogumu.bide bende panik var biraz oda zorlastirdi acikcasi.yani bilemiyorm sezeryan tabiki sonrasi zor.ama normal dogum olacaksa eger ve ortada riskli bi durum varsa suni sanciyla yapin derim ama normalse hersey bi risk yoksa kendi sancinizi bekleyin. ha birde epiduralden bahsetmissiniz normal dogumu biliyosunuz tecrubeniz var bu konuda eger sizi cok zora sokmayacaksa bence epidural olmayin.oda bi risk cunku.Allah hakkinizda hayirlisini ve4sn insallah

konumla pek ilgilenen olmasada ben yinede yazmak istedim bi kisi bile okuyum hayir dua etse yardimi olur belki:110:yarin bi aksilik olmazsa doguma giricem herseyin yolunda gitmesi icin dua edin nolur

konumla pek ilgilenen olmasada ben yinede yazmak istedim bi kisi bile okuyum hayir dua etse yardimi olur belki:110:yarin bi aksilik olmazsa doguma giricem herseyin yolunda gitmesi icin dua edin nolur

Rabbim hakkinda hayirlisini kilsin senide bebeginide korusun insallah saglikla kucagna al canm

Back
X