Nasıl yapmalı bir türlü bilemedim.
Öğleden sonra nikah kıyılacak ve akşam balayına gideceğiz. Gelinlik giyeceğim nikahta, ama sonrasında gelinliği nikah salonunda çıkarabilir miyim ? Yoksa orda çıkarmaya imkan olmuyor mu ? Nikahın kıyılacağı şehirde sadece kv var ama gelinlikle onun evine de gitmek istemiyorum. Sırf üst baş değişmek için gece kalmayacağımız halde otel mi ayarlamalıyız 1 günlük. Nasıl yapsam daha mantıklı ?
ben gelinliğimi nikah salonunda gelin odasında çıkarıp ayrılmıştım mekandan, ama bizimki son nikahtı oda boştu, siz de bir boşlukta girer değiştirirsiniz sıkıntı olacağını sanmıyorum.
ben gelinliğimi nikah salonunda gelin odasında çıkarıp ayrılmıştım mekandan, ama bizimki son nikahtı oda boştu, siz de bir boşlukta girer değiştirirsiniz sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Benden 15 dk sonra başka nikah var ama belki birileri yardımcı olur, gelin odası olmasa bile başka boş bir oda vs ? Otele falan gerek yok o zaman. Teşekkürler cevap için
Nikah salonunda gelin odası var, takı töreni bittikten sonra tekrar o odaya dönüyorsunuz kamera çekiminin kapanışı yapılıyor, kameraman çıkınca kapıyı kilitler üstünüzü değiştirirsiniz.
Nikah salonunda gelin odası var takı töreni bittikten sonra, tekrar o odaya dönüyorsunuz kamera çekiminin kapanışı yapılıyor, kameraman çıkınca kapıyı kilitler üstünüzü değiştirirsiniz.
Gelin odası var ama benden sonra devamlı nikah var 15 dk arayla akşama kadar. Sıradakiler yüzünden imkan olmaz gibi düşünmüştüm ben,ondan kafam karıştı ama belki de 1 oda değil daha çok oda vardır
Gelin odası var ama benden sonra devamlı nikah var 15 dk arayla akşama kadar. Sıradakiler yüzünden imkan olmaz gibi düşünmüştüm ben,ondan kafam karıştı ama belki de 1 oda değil daha çok oda vardır
Rica ederim, var ama olmasa bile otele hiç gerek yok, bir mağazaya girip kabini bile kullanabilirsiniz, renkli görüntü olur fazla fazla :) Kuaförünüze dönüp çıkarırsınız, havaalanında çıkarırsınız. İlla çıkarılır, kimse sizi tanımıyor kasmaya gerek yok:)