• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir Vermem Gerek Tutuldum :/

SounD

akrebin evi!
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
322
3
118
İstanbul
Merhaba millet geçen ay sözlendim bunun haberini vereyim :* mutluyum ve huzurluyum Allah tüm sevenleri kavuştursun benim açtığım konuyu okuyan sorunlu bi babam ve yanlızlığımı bilirdi çünkü :) Neyse

En yakın arkadaşım 2 kişiye aşık olduğunu sanıyor (bana öyle geliyor) Bana dedikleri ; İkisinide görünce heyecanlanıp kalbi çarpıyormuş , ve ikisininde ayrı iyi yönleri onu cezbediyormuş ikisininde yaşıtı olduğunu söyledi asıl bomba şu bu ikisi kardeş :/ LAL oldum diyemedim bişi 2 kişiye hoşlantı tamamda 2si kardeş olunca abuk geldi.

Aklıma şu geldi her ne kadar filmde olsa Cemre ilkten güneye aşıktı sonradan kalbi kuzeye kaydı bunun gibi bişiymi bilemedim.

Ne diyim arkadaşıma sizler olmasanız napardım ki haydi akıl verin vazgeç mi diyim aliyim pskiyatriyemi götüreyim :S Yaşı 24

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Al psikiyatr a götür :ssz:
Şaka bir yana iki kişi arasında kararsız kalmış arkadaşın.:44:
Portakalı soydum başucuma koydum yapsın kim çıkarsa onu tercih etsin :3:
Seni seçtim pikaçu desin sonra da :27:
Biraz kafasını dinlesin ikisinden de uzak kalsın.
İlk aklına gelene yüreği atıyor demektir zaten.:34:

Sanırım canı çok sıkılmış macera arıyo.
Fazla Türk filmi izlemiş de olabilir.
Ciddiye almayın,bi süre sonra hevesi geçer.Gerçekten bişey hissediyo olsa hem iki kişi hem kardeş vs geyiğine girmezdi zaten.

Kızlar canımsınız terapiye götürdüm :D :D başta mırım kırım etti ama geldi :D Şimdi ikisinide istemiyor :D şuursuz

Back
X