fikir verseniz hani..

biggirlss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
63
0
16
Trabzon
benim aynı sınıfımda hoşlandıgm bir çocuk var işte bu dönemin başından beri neyse ben ama gerçekten hoşlanıyorum daha önce hiç kimseden hoşlanmadım bu ilk oluyo bazen konuşyorz işte böyle derslerde falan bakışlarımız oluyo kaçamak kaçamak bzen bana baktıgını yakılıyorum falan neyse öyle çıkmayı isterim açıkçası ama çocuk şöyle bi çocuk gerçekten deli gibi sevsede beni gelip de teklif etmeyecegne adım gibi eminim diyebilirm yani bu şekilde hani hoşlanıyorum belki istiyorum onu ama bi sonumuz olcak mı ki beni sevse bile en azından beni hoş bulduguna eminim çünkü çevremde güzel tatlı bulunan falan bi insanım ama açılacagını düşünmüyorum bnde açılamam bi kız olrak doğru mu sizce bi fikir verseniz .s

kızlar açılmaz diye bi kaide mi var?
hoşlanıyorsan apaçık olmsa da imalı yollardan söyle...ne bileyim aynı sınıftaymışsınız cep numarasını bulman çok kolaydır...
yüzüne direk söyleyemesende mesajla falan izah edebilirsin, senin için ölüyorum bitiyorum falan denmez elbette ama bi kız bunu hareketleriyle gözleriyle belli edebilir...nede olsa fıtrat olarak cazibe var :)
şaka bi yana bence kızlar açılmaz diye bişey yok, ucundan kıyısından söylenebilir...
ilerde pişman olmak isemezsen kuş uçmadan yakala :)

ama şu da var hani sonuçta 2 sene daha aynı snfta okuyacz ve şuan böyle bişey söylersem ve beni takmazsa hoşlandıgını düşnyorum ama arkadaş çevresi falan belki reddedilirim sanmıyorum ama hani olur ya onun korkusu var bende yoksa tel. nosuda var istesem söylerim ama aksi ihtimali düşününce 2 sene aynı sınfta kalmaya nasıl devam edebilirim bunun derdindeym .s

Açılmaz demenizin sebebini biraz daha açarsanız ona göre yorum yapabilirim.. :)

Eğer coolluğundan açılmaz dediyseniz, sadece size umut vermek için bile bakıyor olabilir..
Ama çekingenlikten ise, siz açılmaktan ziyade beraber birşeyler yapmaya başlayabilirsiniz sanki. :)

ya işte bende onu tam kestiremiyorum coollukta var çocukta ama birazda soğuk çekingen sanki yani öyle karışık bi çocuk tam anlamış degilim hani konuşuyorz öyle konuşunca konusuyo yani ama kaçamak bakışlarnı yakalıyrm sürekli diyebilrm her fırsatta bişey aramızda tarif edemiyorum ki garip bi duygu :)

Seni korkutmak istemem ama biz kızlar bazen kafamızda buyutup onları da kendimizden hoşlanmış gibi görüyoruz. Benim başıma geldi, ve ne oldu dersin? cocuğa hoşlandığımı apacık belli edince havalandı, yanımda kız muhabbetleri yapmaya başladı, kendi çapında naz yapmaya başladı vee kendini okulun en yakısıklı cocuğu zannederek gezmeye basladı. Yani bizim okulda onun gibi ezikten süper ego biri yarattım ve bakışlarıyla bile beni ezdi( benden hoşlanıyorsun ama ben sende hoşlanmıyorum haha gibi). Onu bırak onune bakarak yuruyen, yalnız olan cocuk bir anda ağzında sakız, sallana sallana yuruyen cocuk oldu. Lafın kısası, eğer senden hoşlanıyorsa bir şekilde bunu söyler, sen bosuna ona ego yaratma. Kızlar gercekten hoşlandıkları kişiye açılacaklarsa once yavaştan ondan hoslandığı sinyalini verip, eğer hareketlerinde bi değişme görmüyorlarsa, karsısındaki tamamen olgunca cevap veriyorsa ve bu anlattıgım durumlar meydana gelmiyorsa açılmalılar bence. Sütten ağzım yandı zira, yogurdu üfleyerek yiyorum. :) Neyse, korkuttum sanırım seni.. :(

Back
X