Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden sordunuz ki yani ikiz olsa doktorunuz zaten söylerdi. Ayrıca bende bir doktor veya bir insan için bu tabiri kullanmak çok yanlış.arkadaslar merhaba 10 haftalık gebeyım doktora gıttıgımde ıkız mı tek mı dıye sorgumda doktor bana aval aval bakıp sımdı tek görünüyor dedı yanı sonradsn ıkız cıkma ıhtımalı olurmu
doktor ama cevap vermekten acız sızın fıkırlerınız neler
1. neden sormuyum en doğal hakkımNeden sordunuz ki yani ikiz olsa doktorunuz zaten söylerdi. Ayrıca bende bir doktor veya bir insan için bu tabiri kullanmak çok yanlış.
Benim aklıma hiç gelmemişti ikiz mi diye sormak. Konu sahibi neden sormuş onu merak ettik. Tepki değil bu.Allah aşkına tepkilere şok oldum suan isteyen istediğini sorabilir.
Bazen tek yumurtaysa 12.13. Haftadada görülebiliyor
Bende gittiğimde soruyorumBenim aklıma hiç gelmemişti ikiz mi diye sormak. Konu sahibi neden sormuş onu merak ettik. Tepki değil bu.
İşte mesela sizin gerekçeniz varmış. Ben durduk yere hiç sormadım. Konu sahibinin de sizinki gibi bir sebebi varsa cevaplar ona göre gelir.Bende gittiğimde soruyorum
Çünkü önceki gebeliğimde üçüncü bebek çok geç görünmüştü yine öyle bişey olabilirmi diye her gittiğimde teyit ediyorum.
Hesabına baktım anladıgım kadarıyla aşılamayla hamile kalmış aşılamada çoğul olma ihtimali yüksek oldugu için süpheye düşüp sormuş galibaİşte mesela sizin gerekçeniz varmış. Ben durduk yere hiç sormadım. Konu sahibinin de sizinki gibi bir sebebi varsa cevaplar ona göre gelir.
1. ikiz gebelik olunca doktor zaten söylüyor.1. neden sormuyum en doğal hakkım
2. doktor ve gorevını yapmak zorunda sız neden hemen savunmaya gectınız anlayamadım
aynen bende o yuzden sordum bazen cok sonra ortaya cıkabılıyorAllah aşkına tepkilere şok oldum suan isteyen istediğini sorabilir.
Bazen tek yumurtaysa 12.13. Haftadada görülebiliyor
aşılamayla gebe kaldım ve aşılamada bu tur gebelık oranları cok yuksek tum bunları gevtım belkıde ıkız gebelık ıstıyorum o yuzdende sormus olabılırım yanı bu soruda tuhaf olan nedır bende bu duurmu merak ettımBenim aklıma hiç gelmemişti ikiz mi diye sormak. Konu sahibi neden sormuş onu merak ettik. Tepki değil bu.
Papatya çayı diyorum, iyi gelir.aşılamayla gebe kaldım ve aşılamada bu tur gebelık oranları cok yuksek tum bunları gevtım belkıde ıkız gebelık ıstıyorum o yuzdende sormus olabılırım yanı bu soruda tuhaf olan nedır bende bu duurmu merak ettım
Sonradan gözükür mü bilemem ama sonradan gözüken pek görmedim arkadaşımın öyle olmadı mesela ikizlere gebeliğini öğrendiğinde kesenin ikisini de aynı anda gördü sonradan gözükürse gelişimi geride olmuş olacak diğerinin de önde olmuş olacak sıkıntı bencearkadaslar merhaba 10 haftalık gebeyım doktora gıttıgımde ıkız mı tek mı dıye sorgumda doktor bana aval aval bakıp sımdı tek görünüyor dedı yanı sonradsn ıkız cıkma ıhtımalı olurmu
doktor ama cevap vermekten acız sızın fıkırlerınız neler