fikir

ggoncaaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
85
14
3
31
arkadaslar merhaba 10 haftalık gebeyım doktora gıttıgımde ıkız mı tek mı dıye sorgumda doktor bana aval aval bakıp sımdı tek görünüyor dedı yanı sonradsn ıkız cıkma ıhtımalı olurmu
doktor ama cevap vermekten acız sızın fıkırlerınız neler

arkadaslar merhaba 10 haftalık gebeyım doktora gıttıgımde ıkız mı tek mı dıye sorgumda doktor bana aval aval bakıp sımdı tek görünüyor dedı yanı sonradsn ıkız cıkma ıhtımalı olurmu
Neden sordunuz ki yani ikiz olsa doktorunuz zaten söylerdi. Ayrıca bende bir doktor veya bir insan için bu tabiri kullanmak çok yanlış.

Neden sordunuz ki yani ikiz olsa doktorunuz zaten söylerdi. Ayrıca bende bir doktor veya bir insan için bu tabiri kullanmak çok yanlış.
1. neden sormuyum en doğal hakkım
2. doktor ve gorevını yapmak zorunda sız neden hemen savunmaya gectınız anlayamadım

Siz neden ikiz mi diye sordunuz? İki kese olsa zaten bu zamana kadar illa ki söylerdi.

Allah aşkına tepkilere şok oldum suan isteyen istediğini sorabilir.
Bazen tek yumurtaysa 12.13. Haftadada görülebiliyor

Benim aklıma hiç gelmemişti ikiz mi diye sormak. Konu sahibi neden sormuş onu merak ettik. Tepki değil bu.
Bende gittiğimde soruyorum
Çünkü önceki gebeliğimde üçüncü bebek çok geç görünmüştü yine öyle bişey olabilirmi diye her gittiğimde teyit ediyorum.

Bende gittiğimde soruyorum
Çünkü önceki gebeliğimde üçüncü bebek çok geç görünmüştü yine öyle bişey olabilirmi diye her gittiğimde teyit ediyorum.
İşte mesela sizin gerekçeniz varmış. Ben durduk yere hiç sormadım. Konu sahibinin de sizinki gibi bir sebebi varsa cevaplar ona göre gelir.

İşte mesela sizin gerekçeniz varmış. Ben durduk yere hiç sormadım. Konu sahibinin de sizinki gibi bir sebebi varsa cevaplar ona göre gelir.
Hesabına baktım anladıgım kadarıyla aşılamayla hamile kalmış aşılamada çoğul olma ihtimali yüksek oldugu için süpheye düşüp sormuş galiba

1. neden sormuyum en doğal hakkım
2. doktor ve gorevını yapmak zorunda sız neden hemen savunmaya gectınız anlayamadım
1. ikiz gebelik olunca doktor zaten söylüyor.
2. Doktor görevini yapmak zorunda diye böyle saçma sapan konuşmalar yapamazsınız. Söylediğiniz şey hakaretvari bir söz ve ben bir insan olarak tabii ki başkasına yapılan ayıbı söylemeliyim. İnsanlık görevi yani.
Ayrıca siz eklememişsiniz ama ben ekleyeyim
3.SİZİN SAĞLIĞINIZ İÇİN UĞRAŞAN, SİZE ZAMAN AYIRAN VE TEDAVİ EDEN BİR HEKİME BU ŞEKİLDE KONUŞMAK AYIPTIR, SAYGISIZLIKTIR

Benim aklıma hiç gelmemişti ikiz mi diye sormak. Konu sahibi neden sormuş onu merak ettik. Tepki değil bu.
aşılamayla gebe kaldım ve aşılamada bu tur gebelık oranları cok yuksek tum bunları gevtım belkıde ıkız gebelık ıstıyorum o yuzdende sormus olabılırım yanı bu soruda tuhaf olan nedır bende bu duurmu merak ettım

aşılamayla gebe kaldım ve aşılamada bu tur gebelık oranları cok yuksek tum bunları gevtım belkıde ıkız gebelık ıstıyorum o yuzdende sormus olabılırım yanı bu soruda tuhaf olan nedır bende bu duurmu merak ettım
Papatya çayı diyorum, iyi gelir. 🌼

Sonradan gözükür mü bilemem ama sonradan gözüken pek görmedim arkadaşımın öyle olmadı mesela ikizlere gebeliğini öğrendiğinde kesenin ikisini de aynı anda gördü sonradan gözükürse gelişimi geride olmuş olacak diğerinin de önde olmuş olacak sıkıntı bence

Back
X